Sziasztok!
Egy egészen friss (pár órás) élményemet szeretném megosztani veletek.
Akit meglátogattam az Reni 25. Nem tudom elmékszik-e rá korábban valaki de már volt Debrecenben, csupán csak egy villámlátogatás volt és csak 1 napos.
Akkor csak telefonon beszéltem vele de utána már nem tudtam meglátogatni. Most viszont a látogatás is sikerült. A telefonban nagyon kedvesen tájékoztatott a dolgokról.
A hely a célnak megfelelt, könnyű parkolás, pár megállóval vissza a 2-es villamos végállomásától. A lányt igazából nem tükrözik a képek mert élőben sokkal szebb mint ahogyan a
fotókról gondolná az ember. Egy vékony, formás, szép arcú, kedves lány. Jól el lehetett vele beszélgetni, érkezésemkor frissítővel is megkínált. Törölközőt készített ki és jöhetett a zuhany.
Utána már az ágyon várt és egy franciával nyitottunk ami óvszeres de nagyon jó volt. Az ezt követő résszel is igazán meg voltam elégedve. 45 percet voltam ami ***moderálva*** rózsaszál volt, szóval
az átlagnak megfelelő de mindenképpen megéri. Egy szó mint száz teljes mértékben elégedett voltam és csak ajánlani tudom a leányzót. Most huzamosabb ideig szeretne maradni ezért aki
szeretné lesz ideje felkeresni. További kellemes estét mindenkinek!