Nekem is felakadt rajta a szemem.Szép nagy cicik imádom az ilyen tipusu lányokat.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·
Nekem is felakadt rajta a szemem.Szép nagy cicik imádom az ilyen tipusu lányokat.
Sziasztok!
Gina20: Az egyetem sugárúton rendel. A lakás okés. A lány nekem nagyon bejött, főleg arcra. A teste mint a fotókon. A hozzáállása
példa értékű szerintem. Valóban mintha a szeretőmhöz mentem volna (pedig az első látogatásom volt). Csókolgatott és simogatott végig.
Érezhető volt, hogy valóban élvezi a szexet. Aki kedveli az ilyen típusú lányokat annak egy próbát megér! :)
Hú, Lili 42-nél azok a cicik! Szerintem a hétvégén meg is látogatom.
Anna (23)
Sziasztok!
Végre sikerült eljutnom Annához tegnap :)
Valahogy sose jön össze, mert mire ráérnék addigra tovább áll. Tegnap is elég rohanós napom volt de gondoltam azért is odaérek valahogy... és összejött :)
Szóval a lényeg... nagyon cuki lány :) kedves, aranyos, beszélget, érdeklődik. Nekem az arca is nagyon tetszett, és olyan tekintete van, hogy már majdnem zavarba hozott.
NF-el kezdtünk azt nagyon finoman érzékien csinálja. Nekem ez a végére talán túl finom volt, (befejezésként NFVSZ-t kértem a végén ami benne van az alapban) én egy picit "durvábban" szeretem, de végülis sikerült elérni a célt :)
Anna testre is az esetem mert szeretem a vékony lányokat, főleg ilyen csinos popsival, tehát doggy-ban kezdtük de erről hamar áttértünk misszinoárisura, mert nem bírtam volna soká :)
Úgy elszaladt a félidő, hogy legközelebb ha tehetem akkor egészre kellene mennem :)
Abszolút barátnő feeling volt és bár én nem feltétlen ezt keresem azért nagyon bejött és jól esett hogy úgy tűnt megvan a kölcsönös szimpiátia.
Részremről nagyon ajánlom!
Fütyülős · Őstag · Elég ránézni a képek hátterére...
Hááát... számodra ez csinos? Bár ez a dolog szubjektív.....
slimjohn · Újonc · Új lány a palettán: Flóra (20) Felhívtam, felvette. Érdeklődtem, merre dolgozik. Mondja, de hadar, egy mukkot sem lehet érteni a mondókájából. Megkérdezem újra, megismétli ugyanabban a tempóban, majd bontja a hívást. Így nem sok vendége lesz. :(
Nándi · Őstag · Visszatérése alkalmából meglátogattam Ninettkét!
Nagyon jó,hogy újra elérhető és van nekünk!
Fütyülős · Őstag · Láttam én is. Van önbizalom az biztos. Komolyra fordítva szánalmas...
A Mia(23) és társai "csodálatos, fantasztikus" masszőzökről annyi a véleményem, hogy alapjában véve "magasak" az elvárásaik, de annyival nem adnak többet... Nekem továbbra se éri meg őket meglátogatni.
pöcörő · Kvázi-tag · Most látom az apróban, hogy (saját szerény bevallása szerint) FEHÉRLILIOM Debrecen "legcsinosabb hölgye".
:-)
Uraim!
Tesztelte már valaki városunk legcsinosabbikát?
Miert kaptal ilyen sok dislikeot? Nem ertem...
Mia23 tenyleg brutalisan szep csaj, jol massziroz, levezetes is kiraly. Csak ajanlani tudom mindenkinek.
Par napja voltam Ginger21-nel. Es istenien jo volt, az egy oras progit valasztottam, ketszeri levezetessel (ovszeres francia) az elejen es vegen, csuszkaval megspekelve. Plusz eleg szeles a valasztek. Gyonyoru szep a csaj, tokeletes fenekkel, testtel. Kedves, aranyos teremtes! Szerintem visszatero leszek nala!
Mert te plasztikai sebész vagy? Nem a tipi tapirol írtam, hanem arról hogy az ő melleiben is van egy jó adag szilikon.
starion · Újonc · A látszat csal ;-) Jobban jársz ha kihagyod!
Sziasztok.
Mia23 -nál jártam, egy kellemes egy órát voltam.
Nagyon rendben van a lány,szép és kedves.
Egy finom maszirozást kértem,majd jött a csuszka...imádtam!Remélem még tudok menni..nagyon szép lány!!Ajánlott!
Fütyülős · Őstag · Úgy értettem az ő szilikon mellei nem tetszettek. Nagyon életidegen tapintása volt.
humm · Kvázi-tag ·
Emlékeim szerint Bársony kebleit én is láttam.... sőt, nem csak láttam!
Hát, emlékeim szerint Bársony kebleit is látta plasztikai sebész.....sőt, nem csak látta!
Fütyülős · Őstag · A válasz a kérdésre nem a masszirozas a fő profilja, és igen magasak az elvárásai. Úgyhogy ezt én is kihagytam. De biztos van hozzá értő közönség. Nekem is inkább a természetes dolgok jönnek be , főleg Bársony mellei után...
A képei tényleg ütősek, de azt elég nehéz eldönteni, hogy mennyi a nő megjelenésében a genetika és mennyi a plasztika. Nekm úgy tűnik, hogy a keblei és a szája is fel van rendesen tuningolva. Feltehetően az én bajom, de nekem a természetes dolgok tetszenek inkább. De az izlések, hasonlóan más dolgokhoz, különbözőek lehetnek.