Jó napot! Nem támadás, inkább ellentmondás, de haladás hogy az említett kép lekerült és a művészibbek maradtak fenn csak (bár én inkább valóságpárti vagyok). Ha megnyugtatja a lelked legyen úgy hogy Evelin Aphrodité földi manifesztációja, remélem több helyről is megerősítik ezt az információt. Én is sokkal szívesebben olvasok olyan beszámolót ahol sorstársam elégedetten nyilatkozik élményeiről. De hogy meddő vita helyett értelme is legyen az írásomnak én is gazdagodtam olyan élménnyel amire azt tudom mondani hogy nekem megérte:
Britani(29): Vándormadár, mire a beszámoló kikerül az hálóra, ő már tovarepült, de hátha visszajön még vagy én járok arra amerre ő.
Elöljáróban azért közölném, én nagyon jól éreztem magam vele, ezért mondom hogy megérte, de van egy pár dolog ami másoknak valószínű zavaró, így nem mindenkinek jó választás.:
Helyszín: Csapó str. erre fenntartott panel, forognak a lányok mint a buszkerék, sokan jártak már eme lakásban, mit kínai medve őriz, célnak megfelel.
A képek jól sikerültek régebben, de arcra szép, csak egy pár kiló van pluszban mindenütt, nem az a télről maradt 5 kg a 90-60-90-es lányon hanem BBW, de nekem nagyon bejött. Árak átlagosak. Kor valós.
A diszkráció nem túl jó, hallani kolléganőt, másik vendéget, mikor belépsz, még láthatod is besuhanni is őket, de ez a része engem nem foglalkoztat igazán.
Zuhanyzás után franciával indított, nagyon látványosan csinálja, érzésre is nagyon jó. Sok pózt kipróbáltunk, nyilván az ilyen tipusu lányoknál hogy felül van nem tart egy fél óráig, az meg nem opció (bármilyen jó erőben is vagyok) sokági hogy úgy mozgatod ahogy akarod, de mindent megtett hogy maximálisan elégedett legyek. A mellek ekkora méretnél már általában gravitálnak, én ezzel is együtt tudok élni, egyszer nem mondta hogy ne így, ne úgy, ezt nem csinálja, mégsem volt az az érzésem hogy bármi is kényszerből történik, mosolygott, kedves volt, beszédes, úgy tűnt neki sincs ellenére a dolog, az idő ki lett használva.
Aki a vékonyabb lányokat szereti, apróbb szervezési, diszkréciós hibák zavarják annak nem ajánlanám, de aki kedvesen, kulturáltan tud viselkedni egy szép arcú, telt lánnyal annak kellemes élményben lehet része.