Egy pár beszámoló az elmúlt hetekből:
Mia 23 masszázs :Egy nagyon kedves és aranyos lányt ismertem meg a személyében .Gyönyörű arc gyönyörű test .Nálam 10/10 es lenne csak kár hogy csak masszázs van + levezetés.Amúgy jól is masszíroz.Őt akár a barátnőmnek is elfogadnám annyira bejött nekem ez a csaj.
Kamilla 24: Nagyon aranyos lány,igazi barátnő feeling .A bejutás kicsit körülményes volt ,de megérte.
Viki28: Ő ritkán látogat el hozzánk .Egy dögös nő aki szereti ha keményen meg b.. ,Úgy húzott magára mintha muszáj lenne .lehet döngetni rendesen és szerintem szereti is ha nem finomkodva kefélik.
Kinberli22: Több hirdetése is van vigyázni vele(R L-on Bella)Nos a képek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.Egy kövérebb csaj fogadott.Maradtam de nem kellett volna .Az első meglepetés akkor ért mikor nem kellett elmenni zuhanyozni .Mint később kiderűlt ő nem hiszem hogy elmegy az aktusok között tisztálkodni de erről később.Úgy voltam vele ha már itt vagyok ugye.Az óra helyett inkább félórára maradtam ,de azt se kellett volna.Annyira nem jött be a csaj hogy még fel se tudtam állni rá ,mondja csináljuk 69 be ,nos itt ért a meglepetés ,olyan büdös volt alul hogy majdnem elhánytam magam és mióta rágondolok azóta is.Így fogtam magam és eljöttem inkább nem erőltettem a dolgot.Buktam rajta ,de megfogadtam akiről nincs beszámoló ahhoz nem megyek többet.Sok lánynál voltam már de még ilyen nem fordult elő velem eddig szerencsém volt és mindig minden rendben ment.És még ehhez a semmihez jön egy flegma viselkedés is,nagyívbe kerülendő.