Csak megerősíteni tudom a kolléga Kinberli-ről szóló beszámolóját. Néhány hónapja hozott össze a szerencsétlen véletlen ezzel a lánnyal, ugyanis egy másik lány telefonszámát hívtam, aki a kolléga által is említett, konkurens oldalon hirdetett. Ismerőseim nagyon kedvező privát beszámolói, ajánlása nyomán indultam el az utóbbi lányhoz. Sajnos, aki fogadott, rajta egyből láttam, hogy alkatilag egészen más, zömökebb, és súlyosabb egyéniség. Menet közben derült ki róla, hogy az általam javasolt pózok és módok egyike sem tetszik a lánynak, azt sem vállalta, hogy nyaljam a punciját. Tehát az a kedvetlen, kicsit flegma karakter, akinek elsődleges célja, hogy minél gyorsabban az ajtón kívül tudja a vendéget, a lényeg, hogy a megfelelő virágcsokor az asztalon legyen. A hirdetéséhez mellékelt fényképeit illetően az a meglátásom, hogy idegen tollakkal ékeskedik, hisz a fotókon látható lány testarányai egészen mások. Annyiban szerencsém volt a lánnyal, hogy ott jártamkor semmilyen szag-ártalommal nem találkoztam. Egyébként én is besoroltam magamnak őt az elkerülendők kasztjába.