Üdv! Mivel rohamosan közeledik a Karácsony, ezért is határoztam úgy, hogy hamarabb ajándékozom meg magamat, és megosztom veletek hétvégi élményemet. :) Hétvégén meglátogattam Lora(34) nevezetű hölgyet. A hangja már a telefonban elbűvölő volt, olyannyira, hogy hangja nagyon vidám és kedves, még most is csillinggel a füleimben, a teste meg élőben okoz kellemes bizsergést, nemcsak a masszázsra tudna rávenni az tuti...:) Debrecen frekventált helyén, luxus lakásban várt. A környezet szép és könnyen megközelíthető. Egész hetes túlórázást követően, a délután folyamán fáradtan érkeztem Lorához, melyet könnyedén orvosolt, a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! Ilyen gyönyörű ciciket még talán soha sem láttam. Normális, ritka szolgáltató, Lorát is meg kellene becsülni szerintem, á*ai is korrektek. Vele eltöltött időnek minden percét, pillanatát élveztem. Időpontot nagyon nehéz volt egyeztetni, legalább 5x hívtam telefonon. De megérte!
Masszázs közben kellemesen el lehet beszélgetni Lorával, intelligens és nyílt nő. Az órát nem nézte. Az erotikus rész is mennyei volt. Összegezve: Egyrészt bűntudatom van, hogy csak most merészkedtem elmenni Lorához, másrészt a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! Nagyon jól esett a masszázsa, amit kértem, azt elégedetten megkaptam. Véleményem szerint az ilyen csodálatos hölgy valóban csak Isten ajándéka lehet! Búcsúzáskor úgy váltunk el, hogy hamarosan még látjuk egymást. ;) Masszázs: 10/10 Nem túlzok azzal, hogy Lora etalon a debreceni hölgyek között! Úgy vélem, hogy visszajárós vendége leszek a hölgynek! :) További kellemes estét kívánok! :)