Néger csajt keresek, tud valaki ajánlani ?
Néger csajt keresek, tud valaki ajánlani ?
Üdv mindenkinek!
A Virág18-ról tud valaki valami érdemlegeset mondani? Előre is megköszönném! ;)
Hello Csáó
Valakinek valami info Fanni19 ről ?
Sziasztok Makktársak újból a véleményetekre lennék kíváncsi , Dettike ( 35 )-ről mi volt a véleményetek / tapasztalatok .
A válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Mollyrol szeretnék véleményt kérni akár privatban is! Elkepeszto NŐ, kivancsi vagyok nyujt is e annyit ahogy kijez😃
Ha megyek vigyek szobamérleget? :)
Brianna19,-ről valakinek tapasztalat?
Szép is az mikor egy hirdető meglátogatja a másikat!
Bizt örömmel várnak egy kávéra! :D
Legközelebb ÉN megyek.
Min kacag a kedves hölgy .? :)
Ismét hoztam egy két értékelést
Alexa (24) jelenleg nem hirdet de baromi jó képei szoktak kint lenni ami sajnos vagy nem sajnos részben fedik a valóságot ( szerintem kamu kepek ) de ez mellet nem roszs csaj tény és való hogy a képekhez képest 20 kg + kicsit mogorva meg. Beszélgetni annyira nem szeret de amúgy egy pózban meg lehet kettyinteni :)
Zsaklin , pár hónapja találkoztam vele hát röviden tömören gyorsan le akarja tudni a dolgokat a rózsát felveszi azt zsa ( nem ajánlott kategória ) :)
Sheron (nem a milf) ugyan ez nagyabbol mint a felette lévő lány , a pénzt beszedi aztán hajrá majd pik Pak lelép :) remélem tudtam segiteni
Ti-biker! Igazad is van!! Mert az a 70 kg 67 kg🤣🤣🤣
Az a 70 kilo nem santit egy kicsit?:)
Sziasztok.
Nem szoktam kommentelni gyakran, de ezt meg kell osztanom mindenkivel. Valamelyik nap elmentem Andika (43)-hoz. Nos én nem tudom, hogy azok, akik pozitív hozzászólásokat írtak róla mit szívtak, de nekem életem egyik legrosszabb élményében volt részem. A képek egyáltalán nem fedik a valóságot, +10 kg-al lehet számolni nyugodtan, ráncoska is, ami mondjuk még elmegy, de nem ártana, ha ez látszódna a képeken. Nem volt egy cserfes egyáltalán, elmentem, letudtuk a dolgot, eljöttem, közben két szót nem váltottunk. Ami pedig a dolog "technikai" részét illeti. Hát a franciája talán az egyik legrosszabb volt, amit valaha kaptam, konkrétan fájdalmaim voltak közben. Egyetlen pozitívum, hogy hatalmas, eredeti mellei vannak, semmi más. Gondoltam ezt leírom.
Kedves Janmo! Varlak szeretettel mint mindig :)
Sziasztok!
Tud valaki (szolgáltató is jelentkezhet) olyan hölgyet akinek intim piercing van?
Köszi!
Dolly 24-et próbálta már valaki?
Csak megerősíteni tudom Mackósajt állításait! Egy igazán dögös, dugni való Milf a hölgy! Szereti a farkat kényeztetni illetve imádja ha jól kinyalják a nedves punciját! Valaki pedig a nagy cicikre gerjed annak meg kész főnyeremény Sheron! Nagyon remélem kedves most már összetudjuk hozni a következő találkozásunkat!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok ma melátogatam niki 23 a francia a felegegbe repitett és az alapban bene volt, nagyon sok extrával ált elö, meglepöen saját magát adta, a képeken valoban ö volt , higénia 10-10 ajálani tudom !!!