És ha már tegnap hétfő és a múzeumok folyamatosan zárva voltak:
Szofi45
ismét!!:-)
Hiába, aki megunhatatlan, az az is marad!!:-)
Szokásos telefonos időegyeztetés, enyhe sprint a helyszínig. Szofika ismét elragadó ruha összeállításban fogadott: fehér színű body, fenékre-combra simuló, szép virágmintás nadrág - szinte Mezőkövesden éreztem magam:-). A szett alatt, mint szép lassan kiderült, barnás-bézs színű fehérnemű , selyem cicitartó és finom tanga egy kis csipkeszegéllyel megbolondítva. Mondjuk ezek gyorsan lekerültek, mi pedig gyorsan az ágyra kerültünk. Következett részemről a szívesen ismételt felfedező-körút Szofi gyönyörű testén. Majd tartósan megállapodtam a kelyhecskénél , ahol elidőztem egy kis nyelvjáték erejéig a már jól ismert , felüdítően kellemes "munka" okán, nagyon finom illatokkal körülvéve!! Nem maradt el a végkifejlet: Szofika gyönyörű , karcsú teste megremegett, majd ívbe hajlott és végül oldalra dobta magát . Ezután én kaptam egy szokásosan jó és 'látványos' , izgató natúr fr.-át, majd gumi fel, Szofi nyeregbe fel, fordított pacikázás , azután doggy és végül ismét natúr fr. a röppenésig. Pihi, dumcsi, zuhi , puszi és könnyes búcsú.
Mint korábban is mondtam: ami jó az jó, kár lenne ellenállni;-)
üdv:
spray
phuhh.... kebelszexet most ki is hagytam .... fr*ncba , kifelejtettem, tutti, hogy öregszem:-P