Sziasztok Xéna 33 vagyok és Nyíregyháza Sóstón várom kedves vendégeimet a hétvége 24:00-órájában. Szép napot hívj bátran.😘
Sziasztok Xéna 33 vagyok és Nyíregyháza Sóstón várom kedves vendégeimet a hétvége 24:00-órájában. Szép napot hívj bátran.😘
Sziasztok Xéna 33 vagyok, ha Nyíregyháza Sóstón jársz és lenne egy kedved egy kis lazulásra vagy egy kellemes sexre akkor keress fel nyugodtan. Vibeten is írhatsz. Pusxi Xéna 33
Sziasztok!
Hétfő délelőttig Mosonmagyaróváron leszek elérhető.
Ha szeretnél velem találkozni, hívj!
Kellemes estét mindenkinek Xéna33 vagyok és várom minden kedves vendégemet egész éjjel. És holnap is Non-Stop. Gyere és érezzük jól megunkat.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyházáról, és Non-Stop várom régi és új vendégeimet a hétvégén is egy kis kellemes együtlétre.
Ma és hétvégén is várlak Titeket szeretettel Debrecenben 💋
Sziasztok Nyíregyháza Sóstón várom régi és új vendégeimet egy kis kikapcsolódásra vagy egy kellemes együtlétre.Legyen szép napotok. 😘
Sziasztok Drágáim! Mától új helyen várlak Titeket szeretettel. Ingyenes parkolás, nem túl forgalmas utca, könnyű bejutás! Változatlan odaadással fogadlak Benneteket! :)
Sziasztok . Fonyódon keresem partnerem. Crystal
Ha nagy cicis, szűk puncis,szép arcú lányra vágysz, dobd fel a napodat velem.😉
Uraim! Bőnyálas vákumos francia, nagy cicik, szűk punci, és h vös, klimatizált lakás. Mi kell még? :) - http://sziasztok.club/ (id45454)
Sziasztok Kedveseim! Hétvégén is elérhető vagyok (DEBRECENBEN) Hívjatok bátran! Puszi 💋
Puszi Fiúcskák :)
Új lány vagyok a városban várok minden olyan kandúrt aki ki szeretne kapcsolódni és jol akarja magát érezni!
Hívjatok bátran ne habozzatok !
Csóközön LEJLA!
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstó környékén, vagyok megtalálható a nap 24-órájában dolgozom. Nálam nem kell bejelentkezni vagy időpontot foglalni, ha erre jársz nyugodtan látogass meg. Félórás vagy 1órás kaladhoz lenne kedved várlak szeretettel. Szép napot minde kinek puszi Xéna....
Sziasztok Drágáim! Újra aktív vagyok! Várom szeretettel minden kedves régi és új vendégemet! Ugyanazzal az odaadással, és odafigyeléssel fogadlak Titeket, amit már megszokhattatok tőlem! :)
Sziasztok! Sok szeretettel várom régi és új vendégeimet újra Debrecenben, a holnapi naptól, a megszokott időben, finom kényeztetésre, akár barátnőmmel kettesben is. Puszi
KEDVESEIM! PÁR NAPIG BALATONON ÉS ZALÁBAN TUDUNK RANDEVÚZNI ! CSÓK ML-
Kedves régi és új vendégeimet várom újra Debrecenbe az Újkertbe. Egyenlőre minden nap. Várlak szeretettel ha úriember vagy és ápolt. Hívj bátran! Újra csak Debrecenbe másik városba nem leszek elérhető! Csók Any
Kedves Vendégeim!
Hosszú hetek után úgy döntöttem, hogy újra aktiválom a hirdetésem! Próbaképpen elsősorban a masszázsokat (lingam, prosztata, izomlazító, ízületi és relax) ajánlom figyelmetekbe! Ugyanazzal a figyelmességel, és odaadással várlak Titeket, mint, ahogyan azt megszokhattátok tőlem! HÍVJATOK BÁTRAN!
Sziasztok várom régi és új vendégeimet diszkrét otthonomban . CSÓK MISEL