Sziasztok!
Itt szeretnék üzenni partnereimnek,hogy 15-én szerdán nem leszek elérhető.
Pusz: Dundika.
Sziasztok!
Itt szeretnék üzenni partnereimnek,hogy 15-én szerdán nem leszek elérhető.
Pusz: Dundika.
Szeretném közölni kedves régi és leendő vendégeimmel, hogy 07.11-14 között nem vagyok elérhető.
Legközelebb júl 15-én pénteken leszek 10 órától.
puszi
Erika
Sziasztok!
Szeretném tudatni kedves régi és új partnereimmel, hogy most a héten vagyok utoljára elérhető!
Aki szeretne meglátogatni, még a héten megteheti!
Puszi:Mira
Sziasztok !Július 22-től nem leszek elérhető, vagyis a telefonom a kolléganőmnél lesz. De augusztus elejétől Vagyok!!! Addig is pusszika mindenkinek Alexa
Szia,
augusztus 27-ig vagyok elérhető, utána ne keress!
puszi
Erika-Eger
Sziasztok!
Ezúton is jelezném minden régi és leendő vendégemnek, hogy augusztustól nem Gödöllőn, hanem Zuglóban tudtok meglátogatni!
Puszi:
Lexi
Sziasztok! Tájékoztatok mindenkit, hogy már csak ma és holnap vagyok elérhető Debrecenben, ha meg szeretnél látogatni ne késlekedj! Puszi: Vanessa
Sziasztok, e hó 26-án délelőtt leszek utoljára!!!
Ha szeretnél addig megtalálsz!!
puszi
Erika-Eger
Sziasztok!
Elnézést és türelmet szeretnék kérni minden kedves partneremtől,aki mostanában próbált keresni és nem tudott elérni telefonon!
Sajnos épp lakáskeresés-költözés kellős közepén állok,így biztos időpontot most nem tudnék mondani,de hamarosan újra elérhető leszek,ha minden oké.
Addig is kellemes időtöltést mindenkinek,mindenkivel:)
Puszi Nektek!
Szia!
Mért pont a fényesudvar?:)
Én a Csapo végén vagyok egyébként
A topic címe: Hirdetőink üzenetei :)
Tisztelt partnereim!
17.-ével véglegesen befejezem pályafutásom!
A lényeg annyi, amiért ide írok, hogy az utolsó pár napban már nem lesz hirdetésem.Aki szeretne még az utolsó hetemen meglátogatni az mentse el a számom!
Üdvözlettel: Rubint
Tudatjuk kedves vendégeinkel,hogy újbol dolgozunk, csak sajnos rossz akaróin miatt jelenleg itt nincs hirdetésünk.Felicia *** moderálva ***,Szilvia,*** moderálva ***
Bár lerágott csont, de van akinek ÚJ !!
Kedves unatkozó érdeklődők, egy telszámról CSAK EGY esetben lehet átvágni, ugye világos és érthető :))
Elnézést azoktól, akik ma ilyen idióták miatt nem tudtak találkozni velem.
Sziasztok. Május 29 és június 5 között nem leszünk Debrecenben. Puszi Anikó és Barbi
ROSSZ AKARÓINKNAK ÜZENJÜK SZERINTEM ABBA KELLENE MÁR HAGYNOTOK A NYOMOZGATÁST,MERT MI NEM FOGLALKOZUNK SENKIVEL TEHÁT SZÖSSZENET,ÉS A TÖBBIEK FOGLALKOZZATOK MAGATOKKAL.tOVÁBBRA IS KIVÁNUNK NEKTEK SOK MUNKÁT,ÉS SZÉP NAPOT.......................
sziasztok.
sziasztok:)
Sziasztok! :)
Feltennék néhány kérdést az uraknak.
Teszem azt, ők a hirdetők, és cseng a telefon, felveszik, bemutatkoznak, ahogy illik...
A következő stílusban a túloldalon egy reszelős smirgli: "Helló! Otthun vagy?" Mit válaszolnának erre???
Kérném tisztelettel, a telefon mióta is létezik? Nem ismerjük a telefon etikettet?
Akkor segítek. Köszönök, mondok legalább egy keresztnevet, elmondom, miért hívtam a másikat, ha kérdésem van, felteszem
NORMÁLIS stílusban. Nehéz? Ugye, hogy nem.
Lányok bólogatnak? Valószínű.
Mifelénk így szokás. Ebben a stílusban hívd fel a fodrászod, orvosod, akár egy villanyszerelőt! Kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz.
Egyáltalán lesz-e. :) Nem, kinyomja jó esetben! Jó esetben.