SZIASZTOK!GYŐRBEN RÉGI KEDVES ÉS LEENDŐ PARTNEREIMET VÁROM EGY KELLEMES MASSZÁZSRA ÉS SOK-SOK FINOMSÁGR!HÍJATOK ÉS VÁRLAK TITEKET CSINOS OTHONOMBAN!PUSZI MOMÓKA :)
SZIASZTOK!GYŐRBEN RÉGI KEDVES ÉS LEENDŐ PARTNEREIMET VÁROM EGY KELLEMES MASSZÁZSRA ÉS SOK-SOK FINOMSÁGR!HÍJATOK ÉS VÁRLAK TITEKET CSINOS OTHONOMBAN!PUSZI MOMÓKA :)
KEDVES ÉS ÚJ VENDÉGEIM!
KEDD DÉLUTÁNTÓL CSÜTÖRTÖKIG ISMÉT GYŐRBEN VÁROM KEDVES,ÁPOLT, IGÉNYES KANDÚRKÁIM!
HÍVJATOK BÁTRAN!
VÁRLAK TÁRT...KAROKKAL! ;)
PUSZI :*
LORENA
(TELEFONSZÁMOM MEGVÁLTOZOTT! A HIRDETÉSI ADATLAPOMON MEGADOTT SZÁMON ÉRTEK EL EZENTÚL! ;)
Kedves vendégeim! Habár rövid időre, de ismét elérhető vagyok Pécsen. Szeretettel várom meglévő és új vendégeimet.
Kedves vendégeim ! ☺
A mai napon (csütörtök) még elérhető vagyok itt Kecskeméten...😉
Várlak beneteket ! 😊
Csók 💋
Luca
Kedves vendégeim. Uj helyre költöztem. Hivjatok bátran. Uj idöponban. Várom hivásotok; hogy eltöltsünk egy kellemes fél órát vagy órát
Hivjatok bátran. Elérhető vagyok mimdig.
KEDVES RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIM!
SZERDA DÉLUTÁNTÓL PÉNTEK KÉSŐ DÉLUTÁNIG ISMÉT VESZPRÉMBEN VÁROM KEDVES,ÁPOLT, IGÉNYES KANDÚRKÁIM!
HÍVJATOK BÁTRAN!
LORENA
(TELEFONSZÁMOM MEGVÁLTOZOTT! A HIRDETÉSI ADATLAPOMON MEGADOTT SZÁMON ÉRTEK EL EZENTÚL! ;)
SZIASZTOK! VÁROM RÉGI KEDVES ÉS LEENDŐ PARTNEREIMET EGY FINOM MASSZÁZS ÉS SOK MÁSRA!HÍVJ ÉS LÁTOGASS MEG CSINI OTHONOMBAN!PUSZI MOMÓKA
Sziasztok kedves leendő és meglévő vendégeim. Szeretettel várlak titeket vagy éppen látogatlak meg benneteket. Hivjatok bizalommal este 9 ig elérhető vagyok nektek pécsen.
Ma éjszaka vagyok utoljára elérhető!!:)))
Drága Úraim ! ☺
Holnap(hétfő) érkezem Hévízre, és péntek délutánig leszek elérhető.
Most először látogatok el a városba...
Várlak Benneteket sok szeretettel, ha valóban egy kellemes kikapcsolódásra vágysz 😉
Puszik
Luca
KEDVES KANDÚRKÁIM!
CSÜTÖRTÖK DÉLUTÁNIG ISMÉT VESZPRÉMBEN VÁROM KEDVES,ÁPOLT, IGÉNYES RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIM!
(Legközelebb szeptember közepén leszek elérhető!)
HÍVJATOK BÁTRAN!
LORENA
Mostantól péntek du 16 h-ig akár Barátnőmmel is tudlak fogadni ! ☺
Éles lezbi és minden finomság 😉
Puszi
Luca
Sziasztok mostantól éjjel nappal vagyok és lakáson bármikor hívhatok szívesen fogadlak titeket puszi
Holnaptól (hétfő) kedd estig Kecskeméten leszek a Barátnőmmel Lorinnal...☝
Várlak/várunk Benneteket ! ☺
Csókok 💋
Luca
Szia Kedves!
Minden nap elérhető vagyok.
Ha szereted a molett lányokat nálam a helyed.
Gabi
Kedveseim! Használjátok ki az utolsó napokat! Az idén már utoljára vagyok itt. Szombatig várom a kedves régi és új látogatóimat. :)
Szép napot az uraknak!
Győrben várom régi és leendő partnereimet egy kellemes kikapcsolódásra!Hívj és ugórj fel hozzám!Puszi Momóka
Kedves régi és új vendégeim!
Szeptember 1-től 4-ig újra Hévízen várlak Titeket! Ha szeretnétek ismét egy felejthetetlen erotikus kalandban részesülni a karjaim közt, ne habozzatok! Forró csókokkal vár a Ti Fannitok!! PUSZI
Kedveseim! Használjátok ki az utolsó napokat! Az idén már utoljára vagyok itt. Szombatig várom a kedves régi és új látogatóimat. :) Puszi Anka