Fergeteges sexparti ma este nálunk!!!
Szeretettel várunk benneteket !
Lady Black
Viki
Fergeteges sexparti ma este nálunk!!!
Szeretettel várunk benneteket !
Lady Black
Viki
Minden kikapcsolódni vágyó urat szeretettel várunk :)
Ivett és Jázmin
Kedves Mindenki!:)
Elnézését kérem mindazoknak akik a múlthéten és ezen a héten próbáltak elérni de mint ahogy tapasztalhattátok sajnos nem voltam elérhető:(!Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!:)Mától elérhető vagyok!Tisztelettel:Kriszta
Ui:További kellemes és szép napot Nektek!:))))
Sziasztok kedves mosonmagyaróvári vendégek december 5-én délutántól leszünk barátnőmmel december 7.ig városotokban szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyot! puszi Amelli.
Ma szombaton 3-ig vagyok elérhető, majd itt Sopronban csütörtök-péntek szombaton leszek újra. Addig Budapesten a XIII.ban leszek megtalálható .
Várlak :-)
Kedves Komáromiak!!
November 17.-től 23.-ig elérhető leszek szeretet városotokban.
Puszi Döni! :-)
Kedves vendégeim csak November harmadikán leszek elérhető addig is sok csók:)
Szombat és Vasárnap nem leszek elérhető.
Sziasztok !:) én és a barátnőm Zita szerda estig leszünk elérhetőek itt Győrben! Szeretettel várunk minden kufircoló vágyót :-P csók KIM &Zita
Nyuszikáim! November 3-án leszek újra elérhető számotokra!!! Elnézéseteket kérem,de gyengelkedem,addigra minden rendben lesz már velem! Imádlak titeket,a telom él,tehát idopontot tudtok foglalni,amennyiben ez megoldás számotokra! Csokok : Meryllke
A hétvégén elérhető leszek:)
MA és holnap nem leszek elérhető.
Kedves vendégeim hosszu hónapokon át Nyíregyházán dolgoztam bár még valamikor visszatérek hozzátok de jelenleg Debrecenben találkozhatunk.
várlak diszkrét lakásomon egy kellemes együtlétre. puszi hívj bátran ha kedved támad egy vadmacsaka örült perceire.
Kedves Fórumozók!
Nem szeretnék hiteltelen lenni,egyben szeretnék minden kedves itt nézelődőt ...a képek saját képeim, és a Budai úton én dolgozom!
Elhiszem,hogy bizonyos embereknek voltak eddig negatív tapasztalataik,de az én esetemben kérem ezt előbb ellenőrizzék,majd az után értékeljenek!
További szép napot mindenkinek...)) Emese Székesfehérvár Budai út!
Kedves vendégeim. A jövöhéten nem leszek elérhetö. Türelmeteket elöre is köszönöm. puszi Eszter.
Drága kedves vendégeim..Elnézést szeretnék kérni,a hirtelen eltünésem miatt.De vissza kértek Németországba.Ezért nem tudtam jelezni felétek.Köszönöm,a megértéseteket,s nemsokára megint megtalálható leszek..Patricia..
Édességeim! 17-21-ig nem leszek elérhető,de hétfőtől újra nagy szeretettel várlak Benneteket!Megértéseteket és türelmeteket köszönöm,millió csókok!!!!
Megkérem kedves CSENGÉT, hogy ne az én képeimmel hirdesse magát! Köszönöm!
Nicolette
Sziasztok !
Kedves urak, csak annyi bejelenteni valóm lenne, hogy 1-2 hétig tudjátok még igénybe venni a szolgáltatásaimat mert utánna az én "önéletrajzom" ezen pályája befejeződik,
de addig is várom sok szeretettel meglévő és új urak társaságát.
Zsüliett(20)