SZOMBATIG VÁROM A KEDVES ÚRIEMBEREKET AZTÁN RÖVID PIHENŐ UTÁN MAJD VISSZA JÖVÖK! ÚGYHOGY AKIKNEK NEM LESZ LEHETŐSÉGE EZEN A HÉTEN MEGLÁTOGATNI ŐK SE CSÜGGEDJENEK MERT VISSZA JÖVÖK ;) PUSZI MINDENKINEK!
ANKA
SZOMBATIG VÁROM A KEDVES ÚRIEMBEREKET AZTÁN RÖVID PIHENŐ UTÁN MAJD VISSZA JÖVÖK! ÚGYHOGY AKIKNEK NEM LESZ LEHETŐSÉGE EZEN A HÉTEN MEGLÁTOGATNI ŐK SE CSÜGGEDJENEK MERT VISSZA JÖVÖK ;) PUSZI MINDENKINEK!
ANKA
Kedves Urak!
Nehogy lemaradjatok rólam. Lehet, hogy pár nap szünetet tartok és haza utazom. De az is lehet, hogy maradok. ;) Ez tőletek függ!
Zalakaroson várlak benneteket egy igazi barátnő feelinggel. Értelmes, intelligens NŐ vagyok! ;)) Hívjatok és megbeszéljük a részleteket! Addig is puszi Mindenkinek!
Sziasztok Kandurok!
Sok szeretettel várlak egy kellemes élményre amit nem tudsz majd elfelejteni 😚😚😚
Hívj Bátran.
Csókjaim , Alexandra23 😉😚
Sziasztok!Várom minden Kedves férfiak jelentkezését,akik kellemes kikapsolódásra vágynak;)
Puszi Alexis
Kedves Urak! A mai napon nem leszek elérhetö ezért kérem türelmeteket holnapig, ugyanis holnap ismét leszek és várok mindenkit szerettel egy kényeztetö masszázsra. puszi: Szofi 24 :)
Szép napot Mindenkinek! Győrben Várom Régi és leendő partnereimet egy finom kényeztetésre!Hívj észletek telefonon!Puszi Momóka
Változott a terv, miszerint szerda estig maradok....csütörtök 18 h -ig várom itt Pécsett minden Kedves új, és régi Vendégeimet 😉
Puszi
L.
Kedves Vendégeim ! 😊
Ismét ellátogattam hozzátok Pécsre...viszont most csak 3 napra tudtam megoldani, hogy maradhassak 😔
Ez idő alatt viszont reggeltől késő estig állok a rendelkezésetekre 😉😈
Egy igazi csodát (Alizt) hoztam el most Nektek 😍
Puszi 💋💋💋
L.
Sziasztok Kedveseim!
Sok szeretettel várom a régi és leendő új vendégeim egy kis lazításra 😉
Kecskemét szívében!
Csókjaim : Alexandra 😚😚😚
Kedves urak! Mától ujra várok minden régi és új vendegemet sok szeretettel! :) Puszi: Szofi
SZIASZTOK KEDVES URAK!GYŐRBEN VÁR EGY SZEXI LÁNY,HÍVJ ÉS LÁTOGASS MEG HANGULATOS OTHONOMBAN!CSALÓDÁS NEM ÉR,HISZ ITT CSAK JÓK TÖRTÉNNEK VELED!
KEDVES KANDÚRKÁÁÁÁIM!
MA, CSÜTÖRTÖKÖN ÉJJEL MÉG TATABÁNYÁN,
PÉNTEK DÉLUTÁN GYŐRBEN CERKA-MÓKÁZHATTOK VELEM! :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT! ;)
Puszi
LORENA :*
Kedves Vendégeim ! 😊
Ezen a héten Szombathelyen vagyok elérhető...😈😉
Egy új Baratnőmmel látogattunk el hozzátok.
Várom a hívásotokat.
Rengeteg sok pusziiiii 😘💋👄
Luca
hívjatok bátran .. Puszi (Pécs)
Kedves Leendő illetve szeretett régi partnereim!Sok-sok szeretettel várlak Győrben egy finom kellemes eggyütlétre!Többit személyessen!Puszika Momóka :)
Üdv Uraim! Ma estig szeretettel várok mindenkit Sopronban. Használjuk ki az időt egy finom hancurozásra.:)))))Üdv:Nikolette
Szekszárd! Minden kedves érdeklődőmet ma is és minden nap! 0-24 fogadom puszi Boglárka Szekszárd
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN CSAK MA, PÉNTEK ÉJJEL 02-IG ;)
Puszi
LORENA
★★★ Sziasztok! Debrecen :) Hosszabbított nyitvatartás! Június 9,10,11,12 / Hetente új infókkal, az oldalamon! Puszi Pasikák! ★★★
Sziasztok fiuk
várom minden régi és új vendégeimet, péntekig
puszi