Hmm, kicsit elgondolkodtatóak ezek a beszélgetések. Mindkét oldalról van benne igazság...
Igen, a vendég bánjon nőként a szolgáltatóval, mutasson tiszteletet. Legyen higiénikus, használja normálisan a zuhanyzót, szájvizet, stb., stb., stb...
A szolgáltató meg mutasson korrekt hozzáállást. Amit előzetesen, v. a helyszínen megbeszéltek úgy legyen.
De, mégis, ha szolgáltató részéről nincs szimpátia, (mert mindenkivel nem is lehet), és unottan, póker arccal, mosoly nélkül, kelletlenül csinálja végig a műsort, ezért mikor én eljövök valakitől elgondolkodok, hogy most mi is volt ez???
Tudom naív vagyok, nagyon is!!!
Most akkor kinek és miért is adtam ennyi virágszálat??? Ez így megérte nekem???
Egyet ne feledjünk, a virágcsokrot mi adjuk!
Megköszönni, hogy beengedtél az intim szférádba!!! Hát, ennek a munkának ez a speciális "helyzete"! Ezért oly sok a ellentételezését járó virágszál!!!
Azért szerintem pitizni nem kell!
Én úgy gondolom egy profi szolgáltatónál nem fogod észre venni, hogy rossz napja van és nem vagy szimpatikus, ha betartod az alapvetően elvárható elvárásokat és feltételeket. Legfeljebb a későbbiekben többet nem fog fogadni!
Mikor más jellegű szolgáltatást igénybe veszünk, vagy terméket megvásárolunk, elvárjuk az egyenletes minőséget! Nem??? Ha nem azt a színvonal kapjuk, mint amit hirdetnek, reklamálunk, és nem akarunk annyit fizetni! Nem!!!
Úgy gondolom ezzel a kedves Hölgyek is ugyanígy vannak a pedikűrösnél, a manikűrösnél, a kozmetikusnál, a fodrásznál, a stb-stb-nél! Nem???
Írom ezt úgy, hogy volt akihez, csak egyszer mentem, vagy be se mentem, a fentiekben leírtak miatt, és volt akihez évekig jártam, akár úgy, hogy a hirdetése már rég nem volt fent semelyik honlapon!