Meghagyom Lölőkének... neki talán még bírja a keret...
Meghagyom Lölőkének... neki talán még bírja a keret...
Segítsetek megérteni! Előre bocsátom, hogy nincsenek anyagi gondjaim, sőt talán azt is mondhatom, hogy kifejezetten jól állok, de......Hogy van az, hogy a hölgynek nincs helye, tehát a férfinek kell biztosítania azt, ami azért változó összegbe kerülhet, ha nincs használható sajátja, emellett a hölgy ragaszkodik a taxizáshoz, hiszen bizonyára sajátos szerződés köti (ezt is a férfivel fizetteti meg) és túl ezeken még eléggé korlátozott szolgáltatást ígér, és így 40 virágszállas csokrot kér egy órára!!!! Ha valaki már meglátogatta a Lina nevű hölgyet írja már meg a tapasztalatait, mert lehet, hogy egyébként olyat nyújt, amiért még a 40 is kevés. Azt meg egyik ilyen, hellyel nem rendelkező lánynál se értem, hogy van az, hogy a kocsimba nem ül be, de a lakásba, ahova azért a taxi-driver nem jön fel, meg minden további nélkül. Félreértés ne essék nem vagyok naiv, és tudom, hogy a személyi edzőknek lehet polgári foglalkozásuk is. De mégis.....
Sziasztok. Melissa 52 szeretnék infót kérni. Jöhet priviben is. Köszi.
azért ez így nem jelenteném ki...
várd ki a végét, ha még is úgy lesz, akkor szerencsés vagyok, hogy még sexelhetttem vele :D :D visszavonulása előtt
Nem lesz többet.
Viktóriarol valakinek infó?
majd visszajön, mert ennél jobb kereseti lehetőség nincs másutt...
szia
jól hangzik, de csak erre nem megyek hozzá, ha mondjuk sexelne, akkor igen...
Sziasztok!
Imádott Hencsiről tudtok valamit? Kb 2 hónapja eltűnt sajnos..
Annyit tudok, hogy elköltözött.
Végleg felhagyott a szakmával vagy csak szünetel?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv,
Matteo
Sziasztok.
Utóbbi probálkozásaim legcsodálatosabb élménye Lili Erzéki masször volt.Jobb mint a képeken ,vékony csinos milf. Érzéki masszázs ,csuszka ,fantasztikus erotikus kisugarzás, izgató simogatás és csodás francia. Imádtam! Visszatérek meg hozzá.
Sziasztok!
A közelmúltban, Camilla 38-at látogattam meg masszázs és egyéb finomságok céljából! Egy órás tali volt megbeszélve Camillával! Jól ellazított, átmasszírozott mindenhol. Egész jól keze van hozzá! Majd amikor megfordultam ügyesen eljátszott a farkammal is.Mind a szájával és a gyönyörű cicijével is. A cickókat idővel a számba adta és hagyta,hogy kedvemre játsszak velük. Majd 69-be fordult és a csodás nedves kelyhe a szám illetve nyelvem elé került! Jól reagált a nyelvcsapásaimra aminek hangot is adott! Közben a farkammal kénye kedve szerint játszott a golyóimat sem hagyta ki a nyelvévével kényeztette majd a szájával szopogatta tovább a golyóimat miközben a kezével vertre a farkamat! Tapasztalatom szerint szopni egyszerűen imád és tud is a hölgy! Végül levezetésképpen egy kis láberotika következett ahol szopogattam a lábujjait és a talpát nyalogattam amit határozottan élvezett. Majd egy idő után a lábaival vette kezelésbe a farkamat, s végül a gyönyörű kívánatos lábfejére lőttem az utódokat! Ajánlott kategória a hölgy!
nézz szét a tisza tónál, lángos árul de arról nyugtát is ad :D
Yeahhh...!! ;-)
Ginger valóan visszavonult? sajnálom, pedig tényleg nagyszerű volt, aki szerencsés volt, az nem csak masszázst kapott franciával, hanem annál többet is....
Volt olyan, akinek sikerül a lompost becserkészi a málnásba? :D
Köszi a választ. :)
Hova tűnt Anikó??
Lacika a nyugtán a vevő adatai nincsenek rajta!! A számla már más történet. :D
Hivatalosan csak úgy lehet,
kapsz róla számlát vagy nyugtát, amit kiállít a nevedre címedre :D
mondjuk te is megtudod az ő címét, hogy hol lakik és mi a polgári neve :D
Volt már a történet folyamán olyan hogy számlát vagy nyugtát kaptál az akcióről?
:D
A negatív kritikák ( a pozitív kritika nem létezik, mert az már nem kritika) sokkal értékesebbek ezeken az oldalakon, mert segítségükkel kiszűrhetők az alkalmatlan szolgáltatók. És ideje is lenne kiszűrni őket, az egyedüli problémát talán abban látom, hogy a szolgáltatásaikat igénybe vevő férfiak igénylik ezt a színvonalat.
Ami Gingert illeti, valóban kár, hogy visszavonult. És privátban sem beszélhető rá a légyottra. Nekem kedvenc barátnőm volt, és mindent profi szinten csinált. A franciában és a szexben is mester volt, amit vagy nála, vagy nálam gyakoroltunk. Hihetetlenül fotogén típus volt. Időnként végig nézem a róla készült albumot. Kár, hogy "lelépett", de ez érthető egy idő után. Vele és a vele azonos kaliberű Anettal nagy űr tátong a szolgáltatói oldalon.