Üdv én maradtam az előttem szóló jol mondja
Termetes lány brutális fenékkel jó francia kedves hozzáálás szép arc aki kedveli a körte formát ajánlom!
Üdv én maradtam az előttem szóló jol mondja
Termetes lány brutális fenékkel jó francia kedves hozzáálás szép arc aki kedveli a körte formát ajánlom!
Üdv mindenkinek !A Noémi34 hirdetővel kapcsolatba tud valaki infót adni?
Melyik Fanni kettö is van?
"Csokornyakkendő" bazdmeg :D, az masni, nem nyakkendő :DD
Heni épp most került elő,ajánlott kategóriában
A kor kicsit több,de nagyon kedves értelmes nő.Semmi flegmaság amit kiír vállalja is,plazaval szemben szép lakás.Összességében elégedett voltam,szerintem ha kölcsönös a szimpátia nem lesz gond😊
Sziasztok. Kamilla (29) van valakinek tapasztalata? Képei valósak? Produkció? Köszi
vigyázat mesterek itt a tolvaj ismét a Fannika a csokornyakkendő a combján elárulja elmész és mikor kijössz a zuhanyból már nincs ott huss
Írd be a keresőbe, van több vélemény is róla. De azért írtam privátban is.
Magas, elég darabos lány, nagyobb a túlsúly mint a képeken. Én úgy döntöttem, nem maradok.
Sziasztok! Bárki tud valamit a Lunaa nevű lányról?! 5283szám vége! Elég ritkán hirdet! Előre is Koszi
Júlia 51-ről van valakinek információja, jöhet privátba. Előre is köszönöm.
Én voltam vele többször, nekem nagyon bejön. Csinos nő, nem pont olyan mint a képeken, de jól néz ki, szex barátnős, én ha tehetem és van rá alkalmam midnig meglátogatom ha erre jár. Részemről ajánlott
sziasztok
jártam nála kis kedves nagymellű nő éti a dolgát :)
sziasztok
őt akárhányszor hívtam különböző számokról soha nem vette fel...
miért hirdet? avgy csak felhívás h itt van, és hívhatják a törzsvendégek....
Sziasztok!
Méri nevű hölgyről akinek van személyes tapasztalat kérem privátban ossza meg velem!
köszönöm előre is!!;)
Sziasztok! Zita(34) től van valakinek tapasztalata?:) jöhet privátba is
Ez nem vénnek való vidék... 😁😂
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Méri51 nevű hölgynél volt valaki? Tapasztalatok jöhetnek privátba. Köszönöm előre is.
Szevasztok.Debrecenbe vagy hajduszoboszlon kit ajanlatok? En anitabellini-nel voltam vele jo volt minden es az ara is jo volt, hoźza viszamegyek meg de esetleg ha ismertek mas holgyeket is akivel jo idot ellehet tolteni megkoszonnem az ajanlatokaz.