Örülök, hogy sikerült örömet okoznom, de remélem, hogy ezzel együtt túl nagy fájdalmat nem okoztam csöppet átvitt értelmű írásommal. :P
Örülök, hogy sikerült örömet okoznom, de remélem, hogy ezzel együtt túl nagy fájdalmat nem okoztam csöppet átvitt értelmű írásommal. :P
Lauráról még annyit, hogy általában csütörtökön és pénteken érhető el. De mivel "messzebb" van, az elektromos biciklit megéri jobban feltölteni! :D
Sziasztok a minap voltam kamilla 40 néven hírdető hölgynél igyazi érett és nagyon bevállalos ,mindent megkaptam tőlle amit csak szerettem volna már ki próbálni .Voltam már jópár hírdető hölgynél de olyan élvezetes és olyan mélytorkos franciát hogy még a manduláját is éreztem az tuti volt és felejthetetlen még mindig a hatássa alatt vagyok biztos vagyok benne hogy vissza térő vendége leszek a szexet is élvezi látszik rajta és nagyon kedves mindenkinek csak ajálni tudom.
Hát ez elég gyengus volt. :D
Kissé nőies az írás... "Felejthetetlen mandulák"... hmm...
Izácska(30) Csapó utcán voltam. Parkolás könnyű. Izácska a nőiesen telt kategória elfogadható részében van. A francia átlagon felülien jó volt. A továbbiakban viszont nem tetszett, hogy szex közben többször máshová nézegetett... Lehet, hogy éppen olyan passzban volt. Nem tudom. Ha ez nincs, jobb is lehetett volna. Más rendben volt.
Tuti Masszázs(30) Malomaparkkal szemben van. Parkolás itt is max ok. A hölgyet egyébként Timi-nek hívják. Kaptam egy kis masszírozást és egy levezetést. Nagyon elégedetten távoztam. Pont amit szeretek. Masszázs közben jót beszélgettünk, a hozzáálálsában meg hiba nem volt. Végig ott volt. Rám figyelt. Egy percre nem kalandozott el. Jó példa arra, hogy a hozzáállás, a vendéggel való foglalkozás mit dobhat a dolgon. Az ő esetében pl. a kisebb ciciket max-ra feledtette a kedvesség és a figyelem.
Hi!
Igazságosztó? Érdekes kifejezés, sokmindent írtak már rólam, ezt még nem!:DDD
Nos a helyzet az, hogy vannak bizonyos normák, amikből nem tudok engedni. Ha Te ezt a szintemnek nevezed, ám hívd annak, de én inkább erkölcsnek nevezném. Itt van pl Playmate, tudod itt kezdődik az, hogy sok ember elfogadja, ha teszem azt élelmiszert lopsz a boltból (megélhetési bűnözés, vagy mi a francnak hívják:DDD). Szerintem ha egy kiflit lopsz, ugyanolyan tolvaj vagy, mintha 1 milkót sikkasztasz. Erről persze lehet vitatkozni, de a véleményemet kérdezted, és én ezt gondolom erről!
Cleo esete nyilván más, de ott meg a beírásainak a stílusa, na meg az itteni hozzászólások eléggé beszédesek!:) Pusztán annyi történik, hogy én leírom a véleményem, és nyíltan felvállalom (nem úgy, mint mások)
Ami a pécsi hölgyet illeti, ez messze nem csak az én véleményem, hanem nagyon sok emberé!:) (Lásd a pl Pécs fórumát) És ugyanakkor nem tükröződik visssza, hogy Nicol, Mendi, Kicsi Laura mind sokkal jobbak, arról nem is beszélve, hogy ha meglátogatod akármelyiküket, nem fogsz visszahőkölni az ajtóból a látványtól, mert ők nem retusáltatják agyon a képeiket!:)
Ami amúgy a kedvenceket illeti, így igaz, azt tapasztalom, hogy akik olyanok, őket alig jelölik be (tisztelet a kivételnek), míg olyanokat, akik közel sem olyan jó szolgáltatók, őket sokkal kevesebben. Azért írtam Pécsről, mert ott konkrétan tudom úgy nagyjából, hogy ki mennyire jó!:)
Üdv
De régen keresek egy félvér csajt,csak nem találom,vagy még nem tette vissza a hírdetését? Mit jelent ez a messzebb? Környék? Üdv:R.
Ja, ennek a Kamilla 40-nek nehogy bedőljetek,én volta nála mert szeretem a teltebb csajokat,de bár ne tettem volna,egyébként kedves de azon felűl 0.
Áve Urak!
Robogó, olvass a sorok között! Az ár a kw-t. A félvérű leányt én se találom. De talán "meglesz". :)
Ilko! Kezd engem is zavarni ez a "messziről jött ember azt mond amit akar" dolog.
Ugyanis Pécs k*rva messze van, és nemigazán járok arra. Talán ebben az életben soha. Na mindegy.
QC? Szandi(27) most akkor úgy néz ki a valóságban is mint a képeken, vagy van egy kis retusa?
Az Orsiékkal mi van? Tényleg leszbikák, vagy kamu?
Na csöcsö! A füttykös!
Igazából nincs messzi. Dobj egy email címet, és átküldöm a tel számát. Csütörtök, péntek keresd inkább, akkor valószínűleg felveszi.
Sziaasztok!
Debrecenben tud valaki Dominát??????
Előre is köszönöm :)
Üdv! Lauránál voltam egyszer nem rossz de egyszer elég volt, A nagyerdönél rendelt. Szandi: mivel a fotói mütermiek igy természetesen javitottak, de róla készültek, a haja most vörös és azt hiszem rövidebb.
Igen rövidebb...................
Helló Vengeance Unlimited
Látod ezt is csipázom benned, hogy nem kapod fel a vizet :-)))
1 millából már jó sok kiflit lehetne venni...
Pls hagyjuk már szegény lányokat ki ebből. De szerinted a kevésbé jó szolgáltatókat miért nem jelölik annyian?
Písz end láv
Helló
Sztem nincs retusa, viszont műtermi, ezért profi képek. Lényeg az, hogy ha látod, 100%-ban felismered, és nem eshetsz pofára, nincs zsákbamacska. A haj-kérdés meg nem retusa, hanem fodrász-függő.
De nem akarok itt Szandi(27)-tudorként tetszelegni, sokan szeretik, sztem ők is egyetértenek velem. Nekem egyszerűen az egyik kedvencem, és ha valakinek akármi baja van valamelyikőjükkel, akkor arról nem én tehetek.
A végszavam az, hogy ha elmész hozzá, nem hiszem, hogy csalódni fogsz. Nálam eddig 100%-os, de van, akinek nem jött be...
Üdv
Bocs, a kérdés helyesen:
"De szerinted a jó sz*lgált*tókat miért nem jelölik annyian?"
illetve
"De szerinted a kevésbé jó sz*lgált*tókat miért jelölik annyian?"
:-)
robert0119@freemail.hu Köszi!
Kedves Fórumozók !!!
Én beszéltem a Viki 28 nevű masszírozást hírdető hölggyel és csak egy kérdésem van felé : miért hírdetsz ezen az oldalon ha nincs semmi szex ill. eléggé nyers a modorod ! A max diszkrécióról meg annyit , hogy miért vannak elmentve a számok és közlöd az emberrel , hogy te már hívtál ill. még mindig nincs se ez se az úgyhogy ne telefonálgassak ! Szerintem én mindig tisztelettudó voltam veled te vagy flegma !!! Hírdess máshol mert itt SZEX hírdetések vannak !
Hi!:)
Egyszerű a válasz, azért mert soökan nem keresik fel a sz*lg*ltatót, hanem csak a képeit nézik meg, aztán bejelölik kedvencnek, ha tetszik, és ebből a szempontból édesmindegy a valóság.
A másik verziót inkább nem írom le...