Mint a sovány kacsa.... 🤣
Mint a sovány kacsa.... 🤣
Szerintem úgy érti fogtechnikai korona van rajtuk.
a etem kossz
Sziasztok!
Belleya35: Őszintén szólva egy ideje rágódtam rajta, hogy írjak-e vagy ne róla? Gondolom, hogy mindenkiben megfordult már az érzés egy-egy szolgáltatlóval kapcsolatban, hogy legszívesebben megtartaná magának! Én éppen ebben vagyok! :) Nem hiszem, hogy találkoztam volna ilyen hozzáállással. Gyakorlatilag tökéletes számomra! Nem is szaporítom tovább a szót.
Meg kell becsülni őket.... Mert egyre kevesebb van belőluk... 😀
Hát a fireman. tim még sohasem okozott csalódást.. Viktória 30..stb...
sziasztok
most nézem a hölgy bővítette a felhozatalt:
most már biztosan többen fogják felkeresni, akik eddig a masszázs ténye hátráltatta a döntésben.
látogassátok meg, nem csak szép hanem okos is :)
Muszáj bővíteni néha az étlapot, mert kevéssé és unalmassá válhat az "étel" 😃
ki mondta hogy az a lényeg :D ha van más is :D
hali,
Nemrég voltam Alexa(32)-nél. A képeken ő van. Lakás panel, a Kölcseyhez közel. Az adatlapján alapban szereplő ujjazást a helyszínen nem vállalja, az opcionális NFVSZ-t sem vállalja. A találkozó inkább csak egy sima szex, a szeretkezés illúzióját nem sikerült megteremtenie. Ezekért nem ajánlom a szolgáltatót.
Pali60
Üdv!
Debreceni milf hirdető, Rita44 névvel érdekelne.
Tud róla valaki valamit, volt nála? Tapasztalatokat szívesen fogadnék. Privátban írhattok.
Előre is köszönöm.
Kedves milf hölgy várja igényes úriemberek hivását kellemes kikapcsolódásra.
Rita (44) - Debrecen
Igen tudok. No, no, no.
Nem túl rég kértél infót róla, kaptál is!!! Elfelejtetted???
Az ilyennel kar barmit megosztani...
Ha abból sem tud meríteni...
Sziasztok!
Tina (51) masszázsról van valakinek tapasztalata? Köszi. N.
Évek óta próbálok bejutni Ékszer Vikihez. Sajnos sikertelenül ,tud valaki tuti tippet adni. Előre is köszönöm.
Időutazást javaslok, vissza 10 évet
Jóöreg múltat idézzem: "kitartás"
Sziasztok!
Vivienn(31) masszőznél járt már valaki? Ha igen, mi a tapasztalat? A fórumon erre a névre rákeresve csak évekkel ezelőtti bejegyzések vannak, amik lehet nem is erről a hirdetőről szólnak. Köszi!
szia
ha jól emlékszem 1 éve kb. még sexhirdetése volt, szerintem most is vállal, csak megszűri ilyen módon...