Itt is Szia!:)
SMSt majd én is dobok valamikor a témában, csak előbb telóznom kell egyet valakinek!:) Mára pedig akkor jó egyebeket 4ig!:D Ja, és üdvözlöm a macskát is!:D
Itt is Szia!:)
SMSt majd én is dobok valamikor a témában, csak előbb telóznom kell egyet valakinek!:) Mára pedig akkor jó egyebeket 4ig!:D Ja, és üdvözlöm a macskát is!:D
Hát (na ezzel a szóval nem kezdünk mondatot :))ami a mai napot illeti,az kicsit nehézkes.Nagyjából du.4 tájt leszek aktív,addig egyebeket csinálok.Mindig ez van szerda,péntek,még vagy 3 hétig.Ami a gépet illeti,aki hamarabb megoldást talál nekem,annak leszek hálás.:)))Ettől függetlenül szívesen látlak a kelet varázsa szentélyben!Dobj egy sms-t,mert a teló nem mindig van velem ilyenkor!De amint hazaértem,válaszolok.
cupp
nekem nem kell fizetni, max természetben :D
Cső! Volt már valaki HENI 22-nél?Ha igen kérem írjon véleményt.Köszi!
Szia Candy Néni! Szóval az erő most nincs veled! Majd megbeszélünk egy időpontot! Inkább nekem fizess mint a szervizesnek!:-)))))))
Szia!
Én szívesen megszervizelem a géped és a vírusírtód! Már úgyis készülök meglátogatni téged... :) pl. holnap hogy vagy elérhető ?
Szia mókus!
A szentély ritkán szabad,de ha időben jelentkezel,kiürítem.:)Ami a netet illeti:a fene beléesik abba a vírusirtóba,nem tudtam huginál sem frissíteni,pedig ott van térerő.Vagy minek hívják ezt szaknyelven?Na szóval,nem akarja a dög.Kér valamit,amivel én nem szolgálhatok neki(pedig nekem is van ez-az),így aztán nem egyezünk.Lehet hogy beviszem egy szervízbe.Még jó hogy nincs nagy veszélynek kitéve a gép,mivel eleve alig jutok nethez.:))
puszka
Sajnos ez így van ,meg se nézem a túl photoshoppolt képeket!
Azt bírom még,hogy felhívo egy hírdetőt az ő általa megadott irdőponton belül és teljesen más veszi fel aki közli,hogy az általam keresett lány nem elérhető ,nemtudom mikor van és amúgyis ő hamar szokott végezni :D . AKKOR MIÉRT NEM ÍRJA KI ,hogy pl. 7-12-ig :D .
Üdvözlet,
Szomorúan látom, hogy egyre több a retusált képpel hírdető hölgy. Eltüntetni egy-két kényes pontot nem lenne olyan nagy gond, de a túlzásba vitt blur effect azért elég gyenge munka és a potenciális vendégekben is kétségek merülnek fel. A másik, amit nem értek, hogy olyan lányok képeinél is ezt tapasztalom, akiknek amúgy semmi szégyelnivalójuk nem lenne!
Szóval a képek minőségét illetően lenne még mit fejlődni.
Nem okoskodni akartam, csak bízom benne, hogy ha rávilágítok a problémára, akkor némi javulás fog mutatkozni a dologban. :)
Szerintem annak a leírásában, hogy kiknél voltam, már benn van a válasz is a kérdésedre!:)
Hello cicás Candy! Nagyon csendben vagy még mindig pihizel? Mikor lesz ismét szabad a kelet varázsa szentély?
Net megy rendesen?
Üdv
Kedves kató) a "díjazst" képletesen kell érteni nem pedig a szó,szoros értelmébe..de irhattam volna azt is hogy" kedveli ha kényeztetik és nőként bánnak vele" de akkor ez jutott az eszembe.:p A feltünés elkerülésével kapcsolatba írnám,hogy nem teljesen igaz...no... de nem magyarázkodom :)
Sajnálatos mód nincs számomra megfelelő....igaz Debrecen tényleg messze van..de korekt szolgáltatót találni sem egyszerű..nem debár?:)
Hi!
Kettőt találhatsz, merre voltam a hétvégén?:D De nem lehet egyszerre eljutni mindenhova!:) "Csak" Candyhez és Anikóhoz sikerült, mert azért nyilván más programja is van az embernek!:))) És sajnos igen, Debrecen nagyon messze van, ez most már tapasztalat is...
Ettől még persze nem zárható ki, hogy a jövőben újra arra veszem az utam, sőt!:)
Szia csajozós69!
Engem nagyon érdekelne az a szaftosabb részlet, annál is inkább, mivel én is készülök meglátogatni a hölgyet.
Ha elárulnád, megköszönném. degye75@freemail.hu
Köszönöm! Minden jót!
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni kit érdemes felkeresni a lányok közül Debrecenben ? 30 év alattiak érdekelnének. Köszönöm.
Hi! Komolyan, én már csak röhögni tudok ezen! A pécsi fórumon is ez megy, a többibe meg bele sem néztem, de gondolom ott is. Amúgy me gitt is megkérdem h amár egyszer írtma, hogy miért is kell hülyénke nézni az embert!? Nemértem...
Hello!
Még újoncként itt a fórumon, de néhány tapasztalatot megosztanék.
Laura: kedves pici lány, van humora és csinos feneke. Nagyon odaadóan vesz részt mindenben, a lakás tiszta, nekem bejött. A képeken ő van.
Gina: Tiszta hely, nagyon csinos vékony formás lány. Masszíroz elsősorban, szimpátia alapján NF, amiben megegyezhettünk, és a tényleg ügyes masszázst egy felejthetetlen levezetés tette emlékezetessé.
Nóri: A képeken ő van. Lakás panel, lepukkant. Öreg néni ott kolbászol a lakásban elég idegesítő. A lány ügyetlen, francia gyenge, stílusa nyegle.
Órát nézi megszállottan. Nem ajánlom.
Ivett: 18 éves és tényleg annyi. Helyes lány, bár hosszas lényegretörő előadás a higiénia fontosságáról (nekem is fontos, de a részletek a zuhanyzóban maradnak), szakszerű szolgáltatás, szinte már németes precizitással. Nekem 1-10-ig a stílusa miatt 6.
Egyelőre ennyi a tapasztalat. Annyi megjegyzés a fórumhoz, én is azért néztem be ide, hogy infokat kapjak a lányokról, jó lenne, ha többen osztanák meg velünk!
Sziasztok
Gratula az írásért, így jár, akit a nemes szerve vezet!!
Túrista! Kifogtál egy IGAZI kezdőt!? Micsoda kincs! És nem vetted észre, mert másra voltál beállva :)))))
Ja figyu, vki kérdezte Judy27-et. Első kézből van hiteles infóm róla: a képeknek sok köze nincs a valósághoz. A leányzó másodmagával énekel a Poroszlain, a 100taguból nem lógna ki. Amúgy átlag.
Én magam kezdem komolyan venni a képgaranciát. Ingyen van és eccerű, nem gyanús, ha vki nem használja?
Csá.