Mit tegyen? Név kötelez...Többször kapott ajánlásokat, a legjobbakat. Innentől már az ő dolga. Ha nem tanul máséból, akkor tanulhat a magáéból.
Mit tegyen? Név kötelez...Többször kapott ajánlásokat, a legjobbakat. Innentől már az ő dolga. Ha nem tanul máséból, akkor tanulhat a magáéból.
Szia. Kösz.
Részemről csak azt tudom írni neked, amit korábban már a Kis csávónak is: "Kedves tőled. Örülök, ha tetszik. Mindössze az volt az eredeti célom, hogy kicsit ösztönözzem esetleg vagy kedvet hozzak többeknek is beszámoló írására, mert az sajna egyre ritkább és emléxem, régebben milyen jó volt beszámolókat olvasni."
Magam részéről én legalábbis igyexem a kellemes dolgokról beszámolni főleg. Amikor csak lehet.
Egyébként az elmúlt napok egyikén kissé magányosnak éreztem magam az esti órákban: felhívtam két, abban az időpontban is elérhető, egyébként a telóban naon kedves és a képekről szépnek és ígéretesnek kinéző hirdető hölgyet. Az elsőtől egy sos fr lehetőség iránt érdeklődtem : 12.... A másiknál : féló 25..., a teljes ó 35.... . Marattam otthon kellemes magányban...:-P
üdv:
spray
Dícséretre méltö, hogy spray és más maktársak próbálkoznak új csajokkal, akikröl itt még nem írtak és beszámólnak a lehúzásokról. Nem csak a jól bevált szolgáltatókról szóljon a fórum.
Az utóbbi idöben, megtudtam itt, hogy a rózsaszálak órára lementek 20-ra a megbízhatóknál is. Ehez tartsuk magunkat, minél többen, és kerüljük a lehúzósokat.
Hali!
Dehogy blamállak...:-).
Az általad alkotott kifejezés az én fordításomban: "rajtakapott találka".
üdv:
spray
:-))))
"Ezek szerint nem tanultam
Szemem pályán csak bambultam
Mit akarok én sem tudom
Inkább kiverem a f*szom."
Nna üdv! :-)
Hősünk a 20-as korosztályban való csalódásában hirtelen felindulásból azonnal a Grand milfekig repül. "Szabadesés"!? 😂 Nem érzi az ellentmondást a kérdéseiben?
Még nem tudtam vele beszélni, nekem nagyon beadja a fél pár cipőfűző egyedüli takarónak derék alatt! Olvasom, hogy mit lehet, mit nem. Extra majdnem mind, amit szeretném, ha rajtam elkövetne. Hallanom kell a hangját és a reakcióit a sikamlós részletekre kitérve. ...ha vállalható tételt mond, akkor a haja a vállamra fog omlani igen hamar!
Sziasztok
Izabella 26 rol vkinek.info esetleg?
Biz Isten földhöz vágom magam!
Kaptál ajánlásokat tutibbnál tutibb csajokról!
Erre felkeresel lehúzósokat!
Most meg jössz olyan Mature korosztályosokkal akikhez speciel én be nem tenném a lábamat.
Megint költői a kérdés mégi s mi afrancokat akarsz te!??
Menj és verd a csalánt a sajátoddal!
Nem szerencsés az általánosítás ebben a térben sem! Nevezd meg pontosan, hogy ki érdekel!?
Én csak akkor megyek hozzá, ha az első vagy második vendége tudok lenni. Mindig amikor reggel hívtam anno a profilja megjelenése után, akkor a vonaton ült legtöbbször, mondta is, de hallottam is a háttérből. :-) Nagyon mély hangja van, egyből felismerem. Szerintem most is úgy érdemes bejelentkezni hozzá. A körülmény mindig proli volt, de a nő nagypályás! Farokközpontú! Egyszer visszahívott egy másik számról, amikor hívtam a hirdetési telefonszámát sikertelenül, attól számítva nem volt gond az időpont egyeztetéssel. :)
Csenge51 Azok figyelmébe ajánlom, akik vonzódnak a Grand Milf-ekhez, de top minőségű kivitelben. Korábban voltam nála(nem most), de bátran ajánlom a brutális kinézet miatt. Azzal folytatnám rögtön, hogy a hely ahol fogadott az mindig ultra gáz volt, de a szex és az orál intezitása mindig kárpótolt a körülményekért. Nagyon rendben van a nő teste, zsibbasztó a szája vizuálisan és a hatalmas szép szemei. Azzal együtt is mesés, hogy szerintem picivel idősebb, amit persze látni sehol nem lehet rajta. Megdöbbentő látvány ahogy fr@nciázik. Sokáig Lolo vagy Lola néven mozgott, én a Kassai úton jártam rá! Emberléptékű volt az apanázs mértéke. Szerintem egy ilyen nőt nem szabad kihagyni.
Már nem mert csak Pesten leszek !!!
Azért az eredeti, inflagrandi-nak is van egy diszkrét , a többértelműségéből fakadó bája......:-)
üdv:
spray
Privát nem tudok neked írni! Itt nyilvánosan meg nem osztok meg rólla infót!
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem hátha most valaki belefutott a hölgybe! Régen a D. György úton dolgozott, Kitty néven, magas kb 175 cm, vékony, nagy cicik, piros melltartós képei voltak. Esetleg tud róla valaki valamit? Aktív e mostanában?
Köszönöm!
Próbálok egy "költői" választ adni a költői kérdésedre (nem biztos, hogy sikerül....):
" Megkaptam a tutikat
Lesz*rtam.
Kis eszemre hallgattam
Besz*ptam.
Tanultam-e belőle?
Remélem....
Hallgatok a Nenndire:-)
Jövőbe'..!"
üdv:
spray
Az aproban hirdető Manda50 röl szeretnék némi infót? Aki járt nála szívesen venném ha megosztaná velem, jöhet privátba is. Köszönöm szépen
Sziasztok! Anikó (25) hirdetőről van bárkinek infója? Köszönöm előre is.
Azért tűnik ennyire amatőrnek a szervezés, mert a lányra semmi nincs bízva, csak a vendég felhajtása, ő pedig még így is játszaná az eszét. Mégpedig azért nincs bízva ennél több, mert a vendég érkezése után, már jön a személyi edző "meló", az ajtó is pont azért van mindig nyitva, mert oda csak be tudod vinni a zsét, ki már nem. Állandóan ez megy ezeknél! 5-10 percenként dobálják ki az embereket, mert miután átadta a zsét a nőnek, jönnek a kifogások. ...Ha pedig vergődsz, hogy nem ez volt megbeszélve, akkor rátok nyit az edző, így ezt az egész kamut kompletten lezavarják vendégenként 5-10 perc alatt! De Nándinak igaza van, mindenki ajánlott legalább 4-5 komoly muffot, ott legalább ez a tempó kizárható!