:-)))
ja ja ....újraindul a fórum:-))
üdv:
spray
:-)))
ja ja ....újraindul a fórum:-))
üdv:
spray
Most hogy mondod tényleg! Legalább új a lépő! 😀
Deeeee :D
Sziasztok.
Tudom, hogy messze nem ez a lényeg, de
a kedves Melissa51 hirdetésén
a hátulról fotózott, az ágyon térdelő képen a bal lábán lévő - egyébként nagyon szexi-pántos - fekete szandál talpán lévő 'ragacsok' a kb. hat vonalkóddal (és a gondolom nem vízálló stb. felirattal:-P) nem zavaróak úgy képileg vagy esetleg használat közben....?:-) Bár ez legyen a legnagyobb bajunk....:-)
üdv:
spray
Nem rossz, találkoztam vele a régi szép időkben. Igazából szerintem, ha ez nem jön be akkor sincs ok a panaszra masszázs fronton, mert Abi és Fanni is itt van a héten és én mindkettőjüket szeretem.
nála igen.meg elég sok az extra ezért én is kihagytam a leányzot.
Sziasztok!
Molly(28)ról van tapasztalatotok?
Köszönöm előre is!
Köszönöm a tippet!
Izabella egy tündér lány, hasonló karakter kicsit magasabb mint Tamara volt, (ő már nincs) de tökéletesen megfelelő,
igazi barátnős! Mindenképp jól jártam, választ kaptam a kérdésemre, és jól éreztem magam!
Kérdezd Izabellât!
Hidd el tuti ismerik egymást.
Üdvözlök mindenkit!
kb.3 hete voltam egy Tamara 26 nevű lánynál, és olyanyira jól sikerült a találkozó,hogy 2 nap mulva ismételtem!Akkor mondta hogy végleg itt marad Debrecenben ám azóta nem elérhető.Valakinek esetleg van infója,aki járt nála mi történt?
Inkább Olgáról számolj be 🤭🤭🤭
Milyen volt?😀😀😀
Nagyon pördítttyyyük a fórumot:-).....
üdv:
spray
Kedves fórumozók!
A topicot újra megnyitottuk. Kérjük, hogy a beszélgetést tartsátok normális mederben és normális hangnemben. A személyeskedőket, kulturáltan kommunikálni nem képes fórumhasználókat kérjük, hogy keressenek maguknak másik platformot, ahol jól érezhetik magukat. Mások tendenciózus zaklatása és üldözése - különösképpen, ha az direkt adminisztrátori kérés ellenére történik - azonnal kizárással jár.
Köszönjük a megértést, szép napot és kellemes csevegést kívánunk.
Sziasztok!
Csenge (22) -el kapcsolatban akinek van tapasztalata az kérem írja meg akár privátban is. Előre is köszönöm.
Pont ? Nálad? !!!!!! Masszózhözmegyek! tali részletei maradjanakinkább titokban?! Hölgyet kinéztem masszázsra meg? Orál? Ha véletlenül kicsit beindul? aktuslesszbelőle?Makktárs nepanaszkodjon vagy dicsekedjen? hogy rossz vagy jóvolt a 69-nél! Hölgyet felhuzta megkivánta a szexet! Hölgyek is emberbőlvannak!! Kapsz egy fizetett szolgáltatást igaz kicsit továbblépve! De megérne 1 misét a nonsztoppos lányok? Kinézed? Mész Üritel? Közben? Csak tárgykénthasználod?
Eszed? Elment? Idézlek! Ugyanezért ránk tartozik pl. az is, ha megtudjuk, hogy valahol valaki óvszer nélkül vette be a várat
Oroszrulettet kihagynám! Óvszernélkülivel inkább nemdicsekednék! Max Kerülendőberaknám! Óvszernélkül bevállal? Előtte fürdés? Lepedőcsere? Nuniban sikositó előtted 10 perce makktárs? Rudid siklik makktás örökitőin?
Ez szerinted nekem novum? 😄 Ez a masszázs jelenség megjelenése óta így van és a legtöbb lány teljesen máshogy áll hozzá, egymáshoz sem lehet hasonlítani őket. Az elmúlt 2 nap szerinted ebből indult ki? Nyilván nem követted az eseményeket...s közben "gb" kolléga ominózus moderálásra küldött hozzászólását töröltette is! 😀
Nyugodtan, csak tessék..Nem bővebb a részemre sem, mint amit személyes találkozás után közölnek azokkal, akiket erre érdemesnek tartanak. Ez pedig a natúr francia végig, az egyik lánynál teljesen vállaltan. A másik a covid óta adatlapon ezt nem vállalja. Mivel az egyiket 5 a másikat 4 éve ismerem, plusz információra nincs szükségem.
Két megjegyzésem lenne a Lora-féle sztorihoz:
1. Egy szolgáltató akkor tisztességes, ha a helyszínen is vállalja azt, ami az adatlapján fel van tüntetve és a telefonon meg lett beszélve. Természetesen, ha a vendég megfelel az ápoltsági, higiéniai és viselkedési feltételeknek.
2. Az, hogy a helyszínen, az adott szituációban még mi teljesül pluszban az a szolgáltató és a vendég dolga. Az, hogy ez egyéni szimpátia, vagy plusz virágszál következménye, vagy esetleg mindkettőé, az is a kettőjük dolga.
Értem ezt erotikus masszőr és szexpartner szolgáltatóra is.
Régebben jártam olyan masszőrnél a Honvéd utcán, aki már nem dolgozik, aki ilyen komplex szolgáltatást nyújtott. Állítom teljesebb és jobb volt az élmény, mint sok akkoriban agyon dicsért szexpartnernél, legalábbis nekem!😊
Ezért is mentem hozzá sokat! Mint sokan mások!😉
Szerintem túl lett lihegve egy kicsit ez a dolog!
Mondom ezt úgy, hogy jártam Loránál, de nekem az egyszeri történet volt.
Tarzan · Újonc · Április 29, 17:29
Itt: VÁROSOK › DEBRECEN
Sziasztok,
péntek az utolsó munka nap. A héten valamikor meglátogattam a következő hirdetőt (A hirdető találja ki melyik napon lehettem)
Gondoltam naivan, masszázs jól fog jönni fájós vállaimra. Lehet a masszázsszék hatásosabb lett volna egy lakberendezési áruházban.
Biztos nem ez a fő profilja, váltsunk a franciára, reménykedve hátha jobb lesz... Harmat gyenge, most nem tudom mi volt jobb a hátsimogatás vagy a farok bohóckodás...
Kapkodós, sietős, legyünk már túl rája, mert menni kell haza vacsorát főzni...
Rózsák szám ehhez számolva átlagon aluli... A korához tegyetek hozzá még vagy 10 évet... Átlagos panel, szerintem valaki még lehetett ott ,mert zajt hallottam, de lehet egy kutya vagy egy mangalica evett az ételesből...
Ha valakinek jobb tapasztalatai vannak Vele, bátorkodjon azt közzé tenni.
Bejegyzéseid igy hiteltelen mert 1x igy 1x úgy beszélsz úgyan arról a lányról!