Azért 10 éve mikor a szőke barátnőjével Száni val voltak együtt sokkal jobban nézett ki!
A produkcióval sem voltak nagy gondok akkoriban
Aztán a személyi edző színre lépése után változtak a dolgok.
Azért 10 éve mikor a szőke barátnőjével Száni val voltak együtt sokkal jobban nézett ki!
A produkcióval sem voltak nagy gondok akkoriban
Aztán a személyi edző színre lépése után változtak a dolgok.
Igazad van.Hogy kétszer is felhívta a hölgyet,mert tuti az volt,az elég gáz.Ha profitálni akar ne a vendég rovasára tegye.mert így a hölgy csinossága sem ér egy fabatkát sem.
Egyre gondolunk. Megerősítetted a véleményem! Nekem is ez a tapasztalatom. Jó nő lenne, és ha kiszabadul a stri*ije fogságából akkor még jól is teljesít, de egyébként tök gáz az egész nő. Nem a kinézetére gondolok, mert az jó, és ha távol van superviser, akkor kifogástalanul teljesít, de egyébként pszichésen eléggé terhelt, és ez cikivé teszi a dolgot. Én végig hallgattam akaratlanul is egy hangos beszélgetést a szakmai irányítójával -miközben időpontot egyeztettem volna- , ami után lemondtam a látogatásról.
Nem biztos hogy egyre gondolunk mert én Klaudya 26 nál voltam aki a rosszon hírdet jelenleg h,szoboszlón.Én személy szerint nem ajánlom.Lehúzás,kifogás,terelés.Egy menet volt.Aztán mehettem is,mert jön a tulaj.
Aki elmegy ma Amanda24 hez feltétlen locsolja meg Sissy22 őt is! Nem lesz nehéz! :D
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
Hölgyeknek sok locsolót🌹,uraknak üres zacskót.😁
Sziasztok! Hadházi út környékén van valaki, akit érdemes felkeresni?
Sziasztok. Ismer valaki kismama hirdetőt?
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
Vanettaról (32) még mindig senkinek semmi info?
Sziasztok, Zoé21-ről valakinek valami infója? Érdemes hozzá menni?
Korábban sokáig Hanna néven hirdetett
Sziasztok tudtok nekem olyan hölgyet mondani aki válal popsit, és nem panaszkodik illetve hátrál is a dologból mert vastag?
Nagyon sok lánynak akinel voltam ez volt a helyzet.
Lóra 38 nagyon szép feneke van.... jól jönne egy kis infó.... mostanában sokat lukra futottam....
Imádja, élvezi és kell neki! 🙃
Anikó egy nagyon csinos hölgy, voltam nála párszor, csak sajnos nagyon kívül lakik 😊
Nem masszőr, de elég kellemesen masszíroz, nagyon jól franciazik és nagyon jó a szex vele, popdíva sajnos nem engedi pedig mondta hogy ha randizik nem dolgozik akkor ott szokta engedni
Sziasztok! Tudtok hirdetőt a reptér környékéről akit ajánlanátok is?
Sziasztok! Tudna valaki információval szolgálni Klaudya (28) hölgyről, aki mindkét oldalon hirdet Debrecen és Hajdúszoboszló hellyel?
Tudjuk! :D
Sexycsajok20, nagy ívben gyerekek! Nyíregyi tarhálógépek.
Sziasztok! Anikó (36) -ról tud valaki infót mondani? Nagyon bejön a hölgy :)