Üdv mindenkinek!
Találtam két gyöngyszemet, megosztom veletek az élményeimet.
Az első hölgyet a MILF-rajongók figyelmébe ajánlom. Erika, 43 éves, Hajdúszoboszlón. Aranyos, beszédes, jó humorú, a teste úgy néz ki, mint amit egy 40 feletti nőtől el lehet várni. Már nem az a friss roppanós pipihusi, de hát van aki ezt szereti. ...TÖRÖLVE...
Egy családi ház melléképülete van kialakíva baszobának.
Közösen letusoltunk, kellemes és kölcsönös simogatásokkal már a tus alatt kellően felizgultam.
A szobában a francia-tudásából tartott egy bemutatót, ami kellő képpen meggyőzött. Úgy leápolta a farkamat, hogy csak fogtam a fejem. Letérdelt elém a földre, én feléálltam, és nyalta-falta nemcsak a dákóm, hanem, a zacsit és a gátrészt is megfelelő kényeztetésben részesítette. A mélytorok technikája is igen lenyűgöző, a cirkuszi kardnyelő is megirigyelheti a tudását.
Ezután felhúztam a munkaruhát, és hátulról alaposan megdöngettem.
Többször voltam már nála, tudom ajánlani.
A második hölgy Elíz, 23 éves. Hát testvéreim az Úrban, megtaláltam a tökéletes NŐt.
Gyönyörű, szolibarna bőrű, hosszú sötéthajú ez az álomtündérpacsirta.
Szép nagy mellei nem fértek a markomba, mézédes bőrével nem lehet betelni, egész nap simogatnám kerek fenekét.
Egy gyors tusolás után kényelmesen elhelyezkedtem az ágy közepén, és Elíz egy nagyon kellemes és gyengéd kényeztetésben részesítette legnemesebb szervemet, miközben én bársonyos sima bőrét és feszes fenekét simogattam.
Esőköpeny felhúzása után hátulról belehatoltam, és kívánatosan gömbölyödő hátsóját markolászva, alaposan megraktam.
A kellemes szeretkezés után pihegve ültem az ágyon, és kellemesen elbeszélgettünk. Ekkor jött a döbbenet. A csaj szakács végzetségű, és jól kibeszéltük a kedvenc kajáit. Kielemeztük a töltött káposzta-készítés fortélyait, és hát kellemesen megéheztem. Erre ő felpattant, és behozott egy nagy tál csőröge-fánkot. Frissen , porcukrosan, pont olyan volt, mint ahogy nagymamám szokta sütni. Csodásan finom volt. Közölte, hogy másnap zserbót süt. Készen voltam.
Itt egy gyönyörű, csinos, fiatal lány, aki tud sütni-főzni, és szeret is enni. Hát ez valami csoda.
Becsüljétek meg ezt a lányt, mert ritka kincs.