Szabina24 volt már róla "BESZÁMOLÓK"
Szabina24 volt már róla "BESZÁMOLÓK"
Üdvözletem!
Szabina 24-nél még senki nem tette tiszteletét? Tapasztalatok?
Én rendszeres partnere vagyok szendynek. Egyetlen egyszer sem okozott még csalódást. Örülök ,hogy nem némán fekszik ott,mint 1 fadarab. Ha hamvas bőrű lányt akarsz keress egy fiatalabbat. Megirigyelhetnék sokan az alakját. Ha úgy érzed,hogy nem vagy vele megelégedve,menj el máshoz,lehet nagyobb csalódás fog érni.Püffffffffffffff!
Én is meg látogattam a múltkor a Szendy(35),de bár ne tettem volna! Régebben voltam nála és ismét el néztem hozzá meg láttam na mondom mi lett ezzel a nővel....A képeidet le cserélhetnéd mert így csalódni fognak egy páran!!!
Igen!A szendyke lejárt lemez
Egy kis beszámoló....
Voltam a héten Szendy(35)-nél...pfff az a nő: Elsőnek is a képein egy nagyon jó nő látható,de mikor meg láttam élőbe azt hittem,hogy egy másik nő áll velem szembe! A bőre tiszta lyukacsos az arca nyúzott és még valami nagy szemőlcs is van rajta.. és tuti,hogy nem 35-éves. A franciája elmegy,de úgy nyögött közbe mintha 3-an basz... volna közbe! Tíszta szinjáték volt az a félóra!!!
:)
:)
Sziasztok! Az érett kategóriát szeretem,na persze ha jól néz ki és ad magára.Segítséget szeretnék kérni. kihez érdemes elmenni? (Helga,Aliz,Timi,Baba,Dolly)Milyen a testalkatuk,arcuk? Előre is köszönöm. Ígérem én is írok majd beszámolót.
Sziasztok! Évi (23) -ról van valakinek infója? képek alapján nagyon bizalomgerjesztő
100%
23
23
Jo akkor várlak
igen igy van majd beszélünk
Komoly
Üdv, Bestiánál járt már valaki? Valaki írna róla? Szívesen mennék de gondoltam előtte érdeklődöm nálatok
Valóban úgy tűnik, szerintem vétek lenne nem meglátogatni annak, aki teheti! Sajna nem túl sűrűn járok Debrecen felé, de ha véletlenül arra keveredek, akkor őt tutira nem hagyom ki!:) Addig is ha esetleg kedve volna átruccanni Baranyába, egy partnere már biztos lenne!:DDD
Szisztok!Nemrég jártam az Orsi 19-nél,annak reményében hátha fejlődött már v.mit,nekem fontos,hogy a lánnyal a sexen kivül lehessen besélgetni,sajnálattal tapasztaltam,hogy a mi kis Orsink erre még 19 évesen vagy nem elég érett,vagy egyszerüen cska ennyire BUTA,"csajjal"azon kivül,hogy ki a kedvenc együttese,két értelmes szot nem lehet váltani!Tehát ,ha valaki egyszerüen csak a sexre vágyik,akkor tudom ajánlani!
U.I.: elnézést kérek a helyesírási hibákért, egy kopott laptopról pötyögtem, néha kimaradtak a betűk...