D
D
Kedvenc leh**ós lányunk most Szandi néven hirdet Nagybajomban.
Anita,Emese,Enikő ki hogyan ismeri.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Lejla18)
Zalában hirdet 1 Kitti nevü csaj.Már a két kép sem azonos amit felrakott.Az egyiken Ö a másikon meg a barátnője szerepel.Amikor kimész már nem is az a csaj van.Kb 4-en forognak a porondon.Söjtörre kell kimenni kicsit átba....ás az egész.Vigyázni kell vele!
Arról nembeszélve, hogy nem éppen fehér az illető!
Hát Sajna én még el sem jutottam a hölgyekkel. Öszinte leszek még sosem voltam nőknél oldalak által és kicsit nehezemre esik egyböl telózni.. írtam itt üzenetet de nem válaszólnak :(
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Izabell28) ***
Győrben hirdet egy Zsófi nevü hölgyemény ( 38 eves szoke haju, 30-as telefonnal.) aki csak teheti nagy ivben kerulje el ha azt szeretne hogy *** moderálva *** Azt is csodalom hogy mar a sajat fotojat fel meri tenni mert idaig a lanya fotojaval volt fenn minden oldalon. Nem ertem az ilyen hogy tud igy dolgozni SZANALMAS.
Nem lejáratás, EZ TÉNY, hogy elveszi a vendégek értékeit.!
A Kecskeméten található Niki nevű hölgynél már jártam,de nem ajánlom senkinek sem,nem volt igazán jó a dolog.
Mira24 ről nincs valami jó véleményem!
Nem figyelt eléggé , unott fejeket pofákat vágott szex közben! nagyon gáz! nem kaptam tőle tiszta törölközőt stb stb
A Kecskeméti Regina hírdetőt nem ajánlom senkinek sem.Nézi az időt,és nagyon kedvetlen a hozzá állása mindenhez.Egyszer voltam nála,de többet nem megyek.
*** Kérjük az egymás lejáratásának mellőzését! (Syler) ***
A minap fehérváron voltam gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal! Felhívtam petrát ,megbeszéltük az időpontot,felmegyek és egy másik hölgyemény fogadott! Fogtam magam eljöttem tőle,kerestem másik hirdetőt,és milyen furcsa mindenkinek ugyanaz a címe budai út 100, édes istenem! Kb 4-5 hirdetés a csajszié!
Nemzavar hogy hirdetőként szólsz hozzá (bírálod ) a konkurenciát? Hol van a szerkesztőség szokásos „Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!" véleménye? Úgy vélem ebben a szakmában kicsivel több kell annál hogy csak a lábát tudja szétrakni.
A napokban szerzezett tapasztalatom: Egyik kedvencemhez készültem napokkal előre lebeszéltük a talit, eljött az indulás ideje erre a célra tartott teló bekapcs, sms vár nem jó neki met gondja van! Oké korrekt mert időben lemondta, én észleltem későn( nem az Ő hibája) toleráns vagyok hozzá majd legközelebb összehozzuk. De minden eshetőségre készülve azé van B C D és E terv is! :D Hívom a kiszemeltet kicsöng felveszi kellemes csevejben letárgyaljuk a mit is szeretnéket. Érkezésem forgalom függő de mire Ő is elkészül, és felveszi a kért rucit addigra Én is ott leszek. Megbeszéltek szerint parkolás után hívom a konkrét címért, felveszi és jön a hadova! Érkezik hozzájuk a "főbélő" várnom kellene a talira kb félórát ( gyorsan megtapogattam saját hátam nem e tollasodott ki madárnak néznek? ) Ha gyorsabb vagyok 2percel valszín "főbérlővé" léphettem volna elő a másik beszervezett meg "madárként" szívhatta volna a csőrét :D Kedves Réka18 nem túl jó üzletpolitika ez! Értem Én a bevételek maximilizálására tett erőfeszítéseket, de azért ne szívass senkit fölöslegesen! Ilyen húzzásokkal csak ügyfelet veszítesz! Engem biztos mert többször nem próbálkozom Nálad!
Lehet inen is modira küldeni:D
Pápai hirdető Barbara vagy Nicol néven ki ahogy ismeri,senkinek nem ajánlom. A franciája fájdalmas ahogy csinálja,úgy harap és percenként nézi az óráját! Unott az egész csaj már kezdetektől azt várja,hogy minél előbb lekoptassa a kuncsaftot és amikor szóvá teszed neki a dolgokat még ő van felháborodva! Senki ne menjen hozzá!
Letti, Győr. Megbeszéltük az időpontot, ott is voltam időben, erre közölte, amikor a ház előtt állva megcsörgettem, hogy csak fél óra múlva szabad.
Bocs de ezt nem én irtam ide mert a hölgyet nem is ismerem kérem a szerkesztőséget üzenetben küldje el az ip cimét annak aki ezt ki irta mert a netemet használja az illető!Köszönöm.
Kecskeméten a ,,Regina 22,, ,,Niki 30,, nevű hölgyeket nem ajánlom senkinek sem,mert időnézősek,nem vendégszeretőek,és nem csinálják az előre megbeszélt dolgot.Úgyhogy kerűljétek őket,ha nem akartok magatoknak egy rossz napot!
Egyetértek!
Előre, vagy utólag szokás ajándékozni?
Szilvi pécsröl 22 éves,voltam nála minden ok volt DE a keblei mérete közel se akkora mint a képekken.....figyi rá !