Pedig kajakra volt cerkája. Korábban transziként hirdetett.
Pedig kajakra volt cerkája. Korábban transziként hirdetett.
Husi_olivia/Via - 1 órából let fél óra let, képek valami igen régi, 2 lehetóség nem volt amit írta hogy lehet, "mert hogy ő olyant sosem mondta hogy van", és csak egyféle masszázst lehet kivenni 1 órába....
Alexa is a fraud and a scammer.
Agreed to met with her but she wasnt there and had a lot of excuses why.
Send me on a 200km trip and 4 hours wasted for nothing.
+36 30 615 42 03
Sziasztok! Alexa Böhönyei lány Csaló vigyázzatok
Szia. Sajnos Én beleszaladtam . Osztom a véleményt. Vígyázzatok. Most Dombóváron hírdet Kíra néven.
Sziasztok. Kira26 hirdető csaló. Vigyázzatok. Korábban Alex26 volt és böhönyén majd inkén hirdetett. Most Dombóváron van. A negatív tapasztalatok közt többen is jelezték. A szerkesztőségnek jelentettem.köszi
EMILIA 28 Letenyen es Kanizsan is hirdet, kerulje mindenki, sok embert lehuzott penzel a futatujaval
Sziasztok!Monic nevű "hölgy"Szigetváron hirdeti magát,de Nagydobszán rendel.Fiatal,vékony,de harmat gyenge a műsor.Egész pontosan egy nagy dupla nulla!És ha fizetnél neki eleget gumi nélkül is vállalja ami kissé gáz szerintem!
Judy 40 Hajdúszoboszló. Egy kérdést tettem fel neki privátban. Semmi extra, csak hogy esetleg máshol is hirdet-e, mert itt egy fotója van. Erre gyből tiltott majd jelntett hogy zavarom a beszélgetést. Mellettem ezt mással is meg tette az illető elvileg csak köszönt neki. Ugyanez volt a reakció. Gondolom az ilyen nőnek személyesen sem jobb a hozzáállása. Én részemről kerülöm a továbbiakban.