Sziasztok!Monic nevű "hölgy"Szigetváron hirdeti magát,de Nagydobszán rendel.Fiatal,vékony,de harmat gyenge a műsor.Egész pontosan egy nagy dupla nulla!És ha fizetnél neki eleget gumi nélkül is vállalja ami kissé gáz szerintem!
Sziasztok!Monic nevű "hölgy"Szigetváron hirdeti magát,de Nagydobszán rendel.Fiatal,vékony,de harmat gyenge a műsor.Egész pontosan egy nagy dupla nulla!És ha fizetnél neki eleget gumi nélkül is vállalja ami kissé gáz szerintem!
Judy 40 Hajdúszoboszló. Egy kérdést tettem fel neki privátban. Semmi extra, csak hogy esetleg máshol is hirdet-e, mert itt egy fotója van. Erre gyből tiltott majd jelntett hogy zavarom a beszélgetést. Mellettem ezt mással is meg tette az illető elvileg csak köszönt neki. Ugyanez volt a reakció. Gondolom az ilyen nőnek személyesen sem jobb a hozzáállása. Én részemről kerülöm a továbbiakban.
Bella 25 Lentiben es Kanizsan szokott hirdetni, regebben mar hirdetett, nagyon nem ajanlatos kategoria, elkeri penzt, majd tobbet ker a megbeszeltnel, a lakasba nem egyedul van, egy ferfi van vele aki azonnal elobujik, ha nem fizetsz tobbet, keruljetek szerintem