És ez melyik városban van?
És ez melyik városban van?
Előzményekben látszik, de Kecskeméten van, Nicol, fekete hajú 29 éves.
Részemről ezzel lezárva, többet oda nem megyek az hott ziher.
Az Andortól kérdeztem amúgy, h a csavó melyik városban van!
Én is lany vagyok.
Szilvike83!
Úgy érted: Adjon az Isten szebb jövőt?:D
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Szia X 4!
Mindenben egyet értek, veled! Sokat vagyok Debrecenben, ahol a lányok száma magasabb, mint a szolgáltatások, elvárható színvonala. A fórum elemzései alapján, sok lányhoz eljutottam, de a megvezetési kísérletek miatt, több helyről, így is visszafordultam, még az eksön előtt. A legtöbb "eltérés" a képek és a valóság közötti lényeges különbségek, kor, súly, látványos mellméret "változás", nyüzsgés az igényes "otthonomban" és így a továbbiaknál voltak Rendszeressé kezd válni a hívj fel előtte 20 perccel, majd a nem veszem fel, játék. A feltüntetett "rendelési" időpontok, köszönő viszonyban sincsenek a valósággal, pl. Adriana, Barby 23, Netta... és vannak még. Hárman vagyunk 1 szobára, 15 peccel hívj előtte, vagy lesz helyed, vagy nem... Ágica stb... A "főnökasszonyok" és strigolók, éles- elmélyűségét, ezek nem kezdik ki. Minden jó úgy, ahogy van, beérik kisebb forgalommal is... Két, számomra elfogadható lányhoz járok, ők átlagban, 4/5-ösek, ami itt, kiemelkedő. A jobbító szándékkal leírtakat, remélem mielőbb változások követik, még ha lassacskán is.
Ez nem lejáratás, nem látod a stílust!? :)
A vonalvezetés és a szóhasználat beszédes.
Szia! Légyszi nevezd meg a megelégedett szolgáltató két lány nevét, esetleg a pozitív tapasztalataid is légyszi ozd meg. " Két, számomra elfogadható lányhoz járok, ők átlagban, 4/5-ösek, ami itt, kiemelkedő. " Ha itt nem akkor privibe Köszi.
Sziasztok! Maya 24 Pécsen nagyon gáz az hagyján hogy nem is ő van a képen de amit nyujtott a ***moderálva*** sem ért. A lakás romhalmaz , fancsali arckifejezés 0 komunikáció. NEM JAVASLOM!!!
![]() Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, BúvóhelyVidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . | Lejla 20 Debrecen képeken nem ő van!R*ma a csaj kb 28 30 éves 40 kg os deszka arcra se világbajnok sugárzott az értelem a tekintetéből fél órát ***moderálva***nemis ***moderálva*** kb 15 percet voltam nálla koszos rumlis büdös lakásban fogadott higénia 0 gumiban furujázott de az inkább fájdalmas volt mint kellemes közben mondta hogy ha cicit akarok fogni plussz ***moderálva*** inkább kösz nem aztán szárazon beküldtem neki alig vártam hogy elszabaduljak nem ajánlom a kiscsajt ***moderálva*** ojan hangulata volt az egésznek hogy ha nem sülök el rövid időn belül buktam a ***moderálva*** szoval nem ajánlom a csajszit! 35 másodperce |
Nina 19 éves győri lányról pár sor! Hát amikor meglátogattam azt hittem rosszúl leszek gyerekek. A képeken semmi köze egymáshoz a két lánynak. Azzal kezdjük,hogy karcsúnak van feltüntetve,de jó az teltkarcsúnak is! A kora 19 év,szerintem simán van 25 körül. Én nem értem,hogy miért nincs egy olyan fotós aki fényképezi őket és garanciát vállal a képekért?? Ez egy átverés és ha esetleg megfordul az ember az ajtóban akkor még te vagy a bunkó holott ő veri át a kuncsaftjait! Szerintem még az arc sem az mint a képeken. Nem ajánlom senkinek sem!
*** kérjük az önreklám mellőzését ***
*** kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését ***
Hello hímtársaim!
Ismét debrecenben jártam és nagyot csalódtam de szerencsére voltak jó tapasztalatok is....
Szindy (23): Jól éreztem vele magam, aranyos kedves lány, de az óránkénti 2 nekiindulást próbálta beszélgetéssel kikerülni holott én igényeltem volna...:( Összességében jól éreztem magam, de véleményem szerint nem azért megyünk ilyen helyre hogy beszélgessünk....
Angyalka (22) régen Ruby volt a képeken csinossabb meglátásom szerint, a haja gyönyörű de összefogta amikor találkoztunk..bánatomra:( Gumiban sz**p, aktus közben flegma volt velem! Lehet hogy csak én nem voltam neki szimpatikus....
Rita (19): Élőben is olyan mint a képeken, jó a f***a aktus közben rám figylet, elég vékony. Nem leszek visszajárósa de ajánlom mindenkinek;)
Nóri (18): Szép az arca, szereti a k****t. Mindenre nyitott de biztos nem 18... Lehet vele vadulni. Igazi kolb*sz kivégző;) Aranyos lány, lehet vele beszélgetni mindenről. Nem túl okos de kihúzza magát a "bajból". Igényes környezetben várt. Megyek még hozzá;)
Maya (20): Igazi vörös állat, Gina (19)-el ketten vártak. Összeöltöztek szafari mintába. A két lány stílusa az ágyban eléggé eggyezik. Nem tudom ki tanult kitől de jó páros;) Gina nem csókolózott de Maya is csak puszilkodott... Széparcúak de a hajukon érződik a dohányzás illata. Elég hangosak, de én pont a csendeset szeretem, amit megis kaptam kérésre... " jó humorú, pajzán nő. "Enyén" nimfománok;)
Ajánlom mindenkinek;)
Ági (20): Eléggé lepukkant a lakás de ő is.... A feneke nagyobb a cicije kisebb mint a képeken. Jól csinálja a dolgát de a sz**szaga kibírhatatlan. Jól sz*p, p*p*t vállal sőt plusz ***moderálva*** gumi nélkül is lehet vele lenni....
A haja kissé zsíros pedig szép hosszú.:(
Regina győri hirdető! Őt kifelejtettem a sorból. Na ezt a nőt senkinek sem ajánlom,külsőre ok,de fl*gma és nagyk*pű! Unottan csinál mindent és a cicijét sem szabad megfogni,mert állítása szerint nem rég csináltatta és fáj neki,ha fogdossák. Egy nagy nulla az egész sz*lg*lt*tás és a nő is!
Na még egy gyöngyszem Győrből. NINA hirdető:) Gyerekek azt a nőt senkinek sem ajánlom! A lakás elég lepukkant,de a nő sem különb. Amikor nála voltam a kutya benn a szobában amit kézben kivitt egy idő után mire észbe kapott,hogy zavar aztán amikor visszajött azzal a kutyás kézzel fogta meg a f..kam. Undorító! A f*rnciát annyira durván csinálta,hogy már fájt a többiről meg ne is beszéljünk. Ne menjetek hozzá!
Valaki lorarol infot? Ő van a képen? Lehetettlen elérni! :)
Lejla debreceni 20 eves lany. 2en voltak a lakasban. Roma lanyok. Egy orara akartam menni hulye fejjel. A lany akivel voltam nagyon feszult volt. Ovszerbe franciazott amit nem is elveztem. A lakas elegge lepukkant volt. Mellesleg nem a kepem szereplo lany volt. A hab a tortan menet kozben rank nyitott a baratnoje... ez nalam kiborito volt. Egy ora helyett negyed orat lehettem fent. Senkinek nem ajanlom!!! Inkabb arva delfineknek adtam volna azt a p*nzt. Ja es meg el sem jottem de mar a kovetkezo kuncsafttal beszelt telefonon hogy ki megy Jozsara...
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Vigyázat! Keszthelyen van újra Enkö néven a lehúzos lány! Marcalaból ment oda!! De volt már B Márinán is! Mindenki ovakodjon töle!!
Sajnos rossz tapasztalatai Kriszti - 28 - én!
Május 8-án csütörtökön délután mi gyártott egy találkozó.
Kriszti küld nekem egy SMS-t azonnal az Ön címét.
Mikor érkezik a megadott időpontban újra és újra hívni, nem beiktat!
Fél órán keresztül várta, és miután néhány kipróbálás és majd SMS-ben ideges, újra hajtott el!
Mirabella 24 nagyon barátságtalan. Telefon akasztotta fel azonnal, amikor megkérdeztem tőle, hogy ő beszél németül vagy angolul!
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Egerben az ugy hirdetők,hogy UJ LÁNY VAGYOK A VÁROSBAN,és azok,akik 0-24h-ig vannak,mind menedzserrel dolgoznak.
a menedzserek körbe hordják őket az országban.
sajnos egyre több vendég panaszkodik,hogy mig zuhanyozott meglopták,
volt akinek az Audija kulcsát is ellopták.
VIGYÁZZATOK URAK! csak olyan helyre menjetek,ahol egyedül van a lány.
ott nem lesz baleset!
Van ahol pedig kamerázák a szolgáltatót! (no és a vendéget) Ez sem jó, mert ha bukik a csaj, nem lehet tudni, hol kötnek ki a felvételek!
Korina Pécsen nem valós képekkel hírdet. Vigyázat!