ugy tudom norika is hirdetett már máshol.keszthelyen maja és schila néven.és eléggé leirták a forumon.
ugy tudom norika is hirdetett már máshol.keszthelyen maja és schila néven.és eléggé leirták a forumon.
HA,HA de jo játékok üzöl kisanyám!!!!!!!!!Mi a problémád????Ennyire unatkozol??????????Én is kiirkáljam a dolgaidat?????!!!!!!!!!!!!
Miről beszélsz angyalkám.ne legyél ilyen gizda.ez a valos igazság.egy koszos motelhez hívtál és lehúztál.és nem csak engem.talán ezért mentél el innend.
Egyik héten ez a szolgáltato van lejátatva a másik héten az!!!!A legjobb szolgáltato Szilvi aztán Nóri.Miért kell ez most ide???
dr.úr
én nem a szolgáltatókat szeretném lejáratni.én így jártam nórikával aki régen maja néven hírdetett itt keszthelyen de elment szerencsét probálni máshova ahol nem ismerik.vigyázzatok vele én csak ennyit szerettem volna.
Szerintem meg valakit nagyon zavar a hirdetése!És igy probálja lejátatni!!!
Suzy is hirdet és hirdetett már több néven amugy!!!
Az olyan aki lelép a pénzel gusztustalan. Eléggé felpaprikázott a dolog... felhivtam hát a csajszit.... mondjuk ugy hogy TÉNYLEG NAGYON NAGYON RÁMENŐS. Csak az a baj ..:D:D hhogy egyszer ezt majd meg fogja valaki elégelni..... ennyi a véleményem .
Sajnos ez nem lejáratás igy jártam különben nem írnák ilyeneket ha nem történt volna meg. Na de nem hagyom annyiba ezt a dolgot.Beugrik a csöbe ő is ezt garantálom. Aki meg nem hiszi hogy igy jártam kívánom neki legyen szerencséje hozzá.
Különben meg itt mindenki olyan néven hírdet amin csak akkar. Nem lejáratás az nem én szokásom. Sajnos igy jártam. Lehet nem mindig meri megcsinálni de könyörgöm csinálja meg egy héten kétszer az böven jó neki anyagilag. Na de ezt nem hagyom annyiba az biztos. Azt nem mondtam a csajnak rendőr vagyok. És ha minden jó megy hamarossan Marcaliban dolgozom.
NEGATÍV TAPASZTALATOK!!!!!
Szerintem ez nem a lejáratásról szól, hanem ha vki nem korrekt, akkor azt leírják itt róla....... De hát a sok védő reg.- kik egy, kettő hozzászolásért reg,-el, általában a dolgozó leányzó........ :D Mindig azt a példát mondom: Nincs negatív vélemény a boltban sem, ha a kifizetett füstölt sajtos párizsi a papírban, füstölt sajtos párizsi, és nem sima....... Nincs meglepetés, nincs negatív tapasztalat...... :D :D :D :D :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Katrine 21 rendkivül sötét buta valaki.Megbeszéltem vele hogy megyek hozzá.De ilyet még nem látam,nem tudta elmondani laza 10min alatt hol lakik jöttem -mentem.Nem találtam oda.Ja meg vigyek gumit mert neki elfogyott:)
De legalább elküld a boltba, hogy tisztába legyél az aktuális *rakkal....... :DDDDDDDDDDDD
De gyerekek legalább írdoda milyen városból irsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!itt mindenki irkál de ha valaki olvassa azt sem tudja melyik várásból van és melyik csajra vonatkozik köszi szevasztok
úgy mint a lányok pozitiv hozzásólasainál kukancsátokmeg kicsit áttekinthetöbb szeritem nem?
Sziasztok!
Adri 20 Pécsen, Teljesen gáz. Képek jók, de nem vele randizol!!!!!!
Ebből a játékbol elég volt ha nektek ez igy jo lessz akkor HAJRÁ meglátjuk kinevet a végén én nem bujok álnevek mőgé a lejáratok NAGYON VIGYÁZZANAK.
Olyan lányhoz nem értem minek mentek el aki eleve meg akar győzni meg rábeszélni,mi ez kinai piac???
kedves olver
légyszíves meséld el nelem hogyan mikor és hol lettél lehuzva??????
hogyan és mikor mesélj te csufságpotlék nem tudsz mit hazudni