***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Szia X 4!
Mindenben egyet értek, veled! Sokat vagyok Debrecenben, ahol a lányok száma magasabb, mint a szolgáltatások, elvárható színvonala. A fórum elemzései alapján, sok lányhoz eljutottam, de a megvezetési kísérletek miatt, több helyről, így is visszafordultam, még az eksön előtt. A legtöbb "eltérés" a képek és a valóság közötti lényeges különbségek, kor, súly, látványos mellméret "változás", nyüzsgés az igényes "otthonomban" és így a továbbiaknál voltak Rendszeressé kezd válni a hívj fel előtte 20 perccel, majd a nem veszem fel, játék. A feltüntetett "rendelési" időpontok, köszönő viszonyban sincsenek a valósággal, pl. Adriana, Barby 23, Netta... és vannak még. Hárman vagyunk 1 szobára, 15 peccel hívj előtte, vagy lesz helyed, vagy nem... Ágica stb... A "főnökasszonyok" és strigolók, éles- elmélyűségét, ezek nem kezdik ki. Minden jó úgy, ahogy van, beérik kisebb forgalommal is... Két, számomra elfogadható lányhoz járok, ők átlagban, 4/5-ösek, ami itt, kiemelkedő. A jobbító szándékkal leírtakat, remélem mielőbb változások követik, még ha lassacskán is.