Kedves Cicuka és cívis lánya!
Bikafiu2-nek tényleg igaza ven: ez a topic nem erre való!
A véleményüket, észrevételeiket természetesen szívesen látjuk, de mindig csak a megfelelő helyen!
Együttműködésüket köszönjük!
VL
Kedves Cicuka és cívis lánya!
Bikafiu2-nek tényleg igaza ven: ez a topic nem erre való!
A véleményüket, észrevételeiket természetesen szívesen látjuk, de mindig csak a megfelelő helyen!
Együttműködésüket köszönjük!
VL
cicuka,neked is ott a válasz ,olvasd el a civis lánynak irtakat
tudtommal ide lehet irni,ha valakinek pozitiv tapasztalata van,akkor nem értem miért irsz ilyen baromságot,hogy önreklám,kedves civis lánya.képzeld,valoban megéri hogy meglátogassák.bánt,hogy neked kevesebb lesz a kuncsaftod ha hozzá is mennek?
Természetesen ezt minél több helyen hangoztatod, annál biztosabb hogy valakit kíváncsivá teszel ;-) LOL:)EZ AZTÁN A JÓ ÖNREKLÁM!
pacsi az uraknak!
ha debrecenbe jártok feltétlen keressétek meg a debreceni 34 évest.
száma:30 472-1564.
amit az tud müvelni.....
szevasztok féri társaim pécsett dolgozik a melissza 21néven egy penge kis csaj jártam nála és amit müvelt húúúú! iszonyat jó a kis csaj kiválo a franciája és amikor ő volt felül az bámulatosan riszálja és mozgatta a popsiját valodi képekkel hirdet ez kell nekünk férfiaknak
LOL! Önreklám! xDD
Reni 25 Debrecenben nagyon jó szolgáltató csak ajánlani tudom azoknak akik minőségi szolgáltatást akarnak.
szivesen anti szivesen fogadlak téged és másokat is csak hivjatok.puszi
borbányán van egy csaj barbinak hivják a képek igaziak amit kértem töle aztmegcsinálta.csak annyi a gáz hogy panzioba kell menni.de biztonságos azis.kössz barbi az élményt
sziasztok én csa ajánlani tudom nyíregyházán a Milibabát!!!!!!!! nagyon rendes odaado hölgy!!!! és szerintem a Ferenc köruttal sincs baj mert nagyon jo hely!!!!!szerintem látogassátok meg Millibabát nem fogtok csalodni!!!!
ja bocsi lefelejtettem ha ez önreklám akkor a tiz hozzászolásbol a fele önreklám.
egyébbként a kiscsajék nagyon jofejek voltak téged meg csak sajnálni tudlak.talán teis abba a közegbe tartozol aki ha felhiv egy lányt kiveri a farkát mert ezzel élveztek
thomika neharagudj de hol van az megírva hogy, egy szolgáltato nem látogathatja meg a másikat?
akkor ezekszerint ha te fiu vagy nem lehetsz egy másik fiuval?
pedig neki is van szája meg popoja .
csak ennyit szerettem volna.
Szia Zoli!
Te, mint hirdető voltál Náluk? És ilyenkor ki rendezi ki felé a dolgokat? Érdekelne, hogy ilyenkor kompenzáltok?
Hát ez az önreklám sajnos nem jött be!
sziasztok ma voltam egy miskolci párnál.meghitt szerényes csendes hejjen találhatóak meg.a belvárostól kb 10-15percnyire.nagyon aranyos kedves pár.minden kérésemet teljesítették akadájok nélkül.nagyon ajálom mindenkinek akik szeretnének különlegességekben részt venni a tel:06702855... krisztikéék.sziasztok...
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani Zalaegerszegen!
Előre is köszönöm !
Üdv