Pécsett a következő csajokat ajánlom.Edit,Merci,Tina,Nikol.Nálam Edit a csúcs,utána Mercike!
Pécsett a következő csajokat ajánlom.Edit,Merci,Tina,Nikol.Nálam Edit a csúcs,utána Mercike!
Szia! pécsi élvonal: Mercédesz. Nicolbaby,Niki41,Nina33, Tina25,Edit-Dittke,Ametixt masszázsban: Éva, Ftim viszon a Petőfi utcaiakkal vigyázz!i
Hali!
Pécsett kik azok a lányok akiket nagyon ajánlanál?
Hali!
Van konkrétan akiket nagyon ajánlanál?
Szisztok a figyelo28 vagyok én is szeretnék figyelmetekbe ajánlani 1-2 fotógaranciás lányt! Ajánlom Blankát,Fannikát,és az Egzotikus lányt,frankó képekkel dolgoznak!! És tapasztalatból mondhatom voltam mind a 3-rom lánynál,és nem csalódtam bennük! Üdv.
még csak most jösz ráááááááá...............
-nyíregyházi Melina az kamu Makktársaim!!!!!!
sziasztok voltm egy párnál miskolcon krisztiéknél jo volt .lakás átlagos kiszolgálás jo ,ja és ottmaradt a pénztárcám 1 ora mulva ugyanott volt mikor visszamentem.Barcikárol.sziasztok.
Helló! Pécs Mónika 27 normális ápolt jó csaj ajánlom !
Kedves Mindenki!
A további találgatások elkerülése érdekében, csak a tisztán látás érdekében tesszük közzé, hogy a fórum indulásától 2010.03.02. 18 óráig az alábbi hozzászólások ugyanarról az IP címről érkeztek ebben a topicban:
- EGY CSAJ, JÓ AKARÓ, Vaze, Menő, IMRE, Lelkes fiu, Narancs
- TAMÁS, srt10
A teljes lista itt található: VL Szerkesztőség üzenetei az oldal látogatóinak!
Tudjuk, ez nem jelent semmit, de azért kiindulópontnak jó :-) Így egy kicsit más szemmel lehet olvasni egyes hozzászólásokat!
VL
Debrecen Hustler .
A képeken valóban Ő van , nagyon csinos korrekt csaj jobb az átlagtól mindenben.
Te pancser!!! barbi19 et itt futatod, hogy igy!! ugy !!meg amugy!! ez meg amit irsz olyan mint egy hirdetés, nem szégyeled magad. Lehordod a cigányokat itt meg befutatod, ez nemis levágos te pancser.
A NYIREGYHÁZI BARBI (19) 06-30-489-8199 AZ GARANCIÁS FOTOKKAL DOLGOZIK NAGYON KEDVES ROMA CSAJ ÉRDEMES ELMENNI HOZZÁ AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEM FOGTOK CSALODNI
Szia!Hozzáállás kérdése,némi kedvességel töbre is rá lehet venni!!!Szerintem egészen jó az ágyban,és még mintha élvezné is.
Sziasztok!
Nyíregyháza / Zsanett 19-ről tud valaki valami biztosat? :)
A Pécsi lányok nagyon ügyesek!!!!
A nyíregyházi Kinga Baba (23) 06-70 / 285-0804 hirdetése valós, a képeken ő van. Gyönyörű lány, csodálatos a teste, egy időben punciképpel is hirdetett. Engem ez nyűgözött le, emiatt mentem el hozzá. Még fotózni is engedte magát. Aki egy szép lánnyal szeretne lenni, annak nagyon ajánlom. Csak a hozzáállása zavart, nem volt barátnő feeling, eléggé unottan csinálta, de egy igazi kis bombázó.
Javlasom tedd takarékra magad, és ne kezd el macerálni Petrát!!!
A fórum ezen része ha esetleg nem tudnál olvani a Pozitív tapasztalatokról szól!
Petra pozitív visszajelzést kapott és ennyi!
hát ezt nem hiszem ell már itt is elkezdödöt a petra futatás:(:(:(
a csaj abszolute átlagos
A Szolnoki Petra!!!!!
Hát uraim ő egy CSODA!!!!
Cak ajánlott kategória!