Kedves roli55!
A vélemény megosztása nem problémáa. Viszont a kettejük írása lassan vitába megy át, ami nem hisszük, hogy a városok topicra tartozik
Kedves roli55!
A vélemény megosztása nem problémáa. Viszont a kettejük írása lassan vitába megy át, ami nem hisszük, hogy a városok topicra tartozik
Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).
a negatív vélemény nyílvánítás és információ megosztás is szabad vagy csak a pozitívumok megosztása? a fórum arra való hogy ezeket a véleményeket megosszuk,ezáltal is segítve más látogatókat.
Mindenkinek más az igazán jó szolgáltató. Azonban ha te jó szolgáltatóhoz jársz, miért nem írsz róluk te magad? Mert számomra meg az elgondolkodtató, hogy arról írsz, hogy nem ír senki a jó szolgáltatókról, miközben te magad sem teszed ezt meg, mikor elvben te tudod, hogy kikről kéne írnod. :) Paradox, és vicces számomra az írásod. :)
Az miért van, hogy az IGAZÁN jó szolgáltatók szinte egyszer sem vagy alig-alig kerülnek itt megemlítésre (se dícséret, se ellenséges, negatív kritika)...elgondolkodtató...
Kérdezz a fórumozóktól privátba, azt nem moderálják a szerkesztők !
Én szoktam kérdezni, de még azt.is kimoderálják.
Németeknél is nyugi :)
Valaki világosítson már fel egy nem túl tapasztalt embert:
A megbeszélt idő ajtótól ajtóig, avagy az ágyra mászástól az ágyról lemászásig tart? Vagy szolgáltatófüggő?
Rendben orulok hogy megosztottad a velemenyed.. puszi vigyazz magadra.😊
De
Sajnalom tenyleg biztos haragszol,de miert?.. vagy bant valami mond es megbeszeljuk. 🤗😉 en nem haragszok rad.
Üdv mindenkinek Amszterdamból! Itt pörög az élet ;-)
eszembe jutott
???
Dr Bigyó :-(
Sziasztok, tudtok valamit a Kata nevű felhasználóról, Berettyóújfaluban?
Köszi a tippet Bianka :)
Sziasztok. Biankát tudom ajánlani. Olyan mint a képeken. Kedves, aranyos lány. Érti a dolgát.
Főleg úgy csalóka hogy olykor belecsempésznek pár képet igazi nőkről...volt olyan amelyik Aletta Ocean felnőttfilmes képeit érezte magáénak ill a fenekét
Átérzem a véleményedet! :DDD Jártam már én is úgy, hogy megnyitottam egy ilyen egyén profilját, még a képeiről sem derült ki egyből, hogy transzi, aztán csak miután végignézegettem a képeit, olvastam el a bemutatkozását. Ekkor hánytam el magam, hogy képes voltam végignézni a képeit izgalommal. :OOO FUJJ!!! :O
Üdv! Megkérnék minden kedves hölgyemurat... izé TS-t vagy travi vagy hogyishívják, hogy a neve elé írja már be hogy TS vagy valami, ne az legyen hogy rákattintok az adatlapjára mert csajként szerepel, aztán meg a rosszullét kerülget mikor látom hogy nem az. Szerencsére 10-ből 9 odaírja, ez a maradéknak szól. Elnézést ha valakinek a lelkébe tiportam ezzel a kommenttel.