Sziasztok.
Ritkán irok, de most nem hagyhatom ki.
Elégem van az ilyen szolgáltatóktól, akit meg kell bocsájtani „mert rosz nap”ja volt. Nem kell! Rosz napod van - vegyél ki szabit!!
Kedves vagyok, ápolt vagyok és én rózsákat viszek nem csokit vagy szendvicset. Én szép rózsát viszek és ezért elvárom, hogy, igen is!, legyen hangulata a kedvemben járni a megbeszéltek szerint!!
Saját tapasztalat: lány nevét nem jegyeztem meg(kis mopsz kutyája van), Őzköz street, sokak számára ismerős. Kellemes félidőért előre csokor… 3-4 perc gyenge francia melltartó-bugyiban és azt mondja „lejárt az idő”. WTF?! Aktus? Befejezés? Próbálom meggyőzni, hogy a hívásom óta sem telt el 20 perc, nem hogy a lakásban eltöltött idő. Válasz: „ nekem mind1, pár óra múlva úgy is elhagyom a várost”. És mind ezek amellett, hogy a leányzó messze nem úgy nézett ki mint a képeken, többek közt súly szempontjából.
Hölgyeim,
fontos, hogy mi elégedetten távozzunk, ti meg rózsateli zsebekkel hagyjátok el a városunkat. Hogy amikor ránézek a képekre a hirdetésben akkor feddjék a valóságot, hogy a kg stimmeljen, hogy telefonba megbeszélteket mind2 oldal betartsa, a fél óra félóra legyen, az óra szintén.
Köszönöm a megértéseteket.
Nextone