Ezzel a stílussal nagy ász lehetsz a nőknél.
Ezzel a stílussal nagy ász lehetsz a nőknél.
Na figyu ide!! Neked sokat kell még áldozni a rózsa szállakkal. Nem elég felbaszni magad az asztalra és na gyúrjál vagy amit gondolsz. A lányok nyelvén és lelkükön keresztül kell meghódítani őket,. Az, hogy sexmentes az lehet neked, tudni kell bánni a női nemmel ha nem megy gyakorold te fasz. B
slimjohn · Újonc · Bizony, bizony... Izácska jól taglalja a másik oldal szemszögéből a dolgokat. Viszont a szóhasználata és az említett rózsaszálak konkrét mennyiségének említése miatt ki fogják moderálni hozzászólásának egy részét. Lehet, hogy az enyém is erre a sorsra jut, bár próbálok körültekintően fogalmazni, erősíteni a lányok véleményét. Vendégként eléggé sok éve látogatok lányokat, ha hozzászólásaim száma csekélyebb is, mint "kollégámnak" pöcörőnek. Bizonyára nem minden vendég beszélget a lányokkal logisztikai dolgokról, nekem az idők folyamán volt módom erre. Annyit lehet tudni, ha figyelmesek és empatikusak vagyunk, hogy bizony a lányoknak átadott rózsaszálak fele a "közösbe" vándorol, ha többen szolgáltatnak egy helyen, de a szólóban tevékenykedőknek is ugyanúgy megvannak a rezsi-jellegű kiadásai. A cserélendő textíliák mosása, többféle higiéniai cikk beszerzése, a hirdetések megújítása, mind - mind finanszírozást igényel. És a vendégforgalom is olyan mint az időjárás, egyszer napsütés van, máskor pedig zimankó. Tehát nem osztom a "kollégám" nézetét a lányok könnyű anyagi gyarapodását illetően. Annak talán folyamatosabban "süt a nap", aki kedves, figyelmes, odaadó, ám ilyennek lenni részben adottság, részben tudatosan vállalt viselkedési forma, hozzáállás. Mi vendégek sem vagyunk ám mindannyian szépek, kedvesek és kívánatosak, némely "kollégánk" esetében higiéniai hiányosságok is adódnak. Szóval nem könnyű pálya az itteni lányoké sem.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves pöcörő!
Írod hogy fél óránként ***moderálva*** akkor fél óránként, óránként kellene egy vendég is. 😁 Szerintem ezt nem így kéne számolni meg ugyebár vannak kiadásainak is csak ezt látjátok hogy ennyi meg ennyi a szolgáltatásunk.. de ugyebár nem az utcán fogadunk és ahol fogadunk annak van egy bérletidíja és rezsije meg még lehetne sorolni a kiadásokat...
pöcörő · Kvázi-tag · Szerintem nem kell aggódni. Aki egyszer belecsöppen ebbe a világba és szolgáltatni kezd, ez megtapasztalja hogy mi az a könnyű pénz. Erről nagyon nehéz később lemondani, még akkor is, ha a lelkiismeret mást diktálna.
Most ne gyertek azzal, hogy ennek a szakmának is megvan a nehézsége, meg hasonló dumák, mert ez nyílván így van, de az általános "rendes munkák" közül mondjatok nekem olyat, ahol fél óránként ***moderálva***. Biztos vannak ilyenek, de ahhoz végzettség, szerencse és/vagy ismerettség kell.
Maya érzésem szerint visszajön még. Én személy szeriont még Ariel(27)-et várnám vissza, ha már lehetne kérni is.
Hiányzik Bársony és Emőke.. újabban nem látom a hirdetők közt, pedig szerettem volna még párszor "meglátogatni" :)
Sziasztok! Én is új vagyok itt, ezért is szívesen és érdeklődve olvasgatom a lányok értékeléseket. Azonban amikor én szerettem volna kultúráltan közzétenni a tapasztalataimat, érdekes módon törölték! Vajon miért??
LambertGyula · Újonc · Üdv a kedves fórumozóknak!
Még csak egy éve kezdtem foglalkozni az itteni lányokkal, és nem túl sok látogatáson vagyok túl. A szűrésben viszont már most nagy hasznomra voltak a hozzászólásaitok, amit szeretnék majd viszonozni nemsokára részletes és nyílt beszámolókkal, ***moderálva***. Addig is tisztességes és kielégítő partnereket kívánok! ;)
kankirály · Lelkes újonc · Minden Makktársnak és Lyuksógornak és hirdető Cicának boldog új évet kívánok!
Nem is neked szántam Gibson.
Tévedésben vagy.Ez nem volt kárörvendő hozzászólás.Egyebként sokan irtunk már róla csak eltüntették.
Ezért irtam hogy érdeklődni kell és nem hirtelen felindulásból rámenni.
A másik szituáció pedig te sem írtál eddig semmit tegyél le valamit hozzászólás. Persze. Csak a fórumon vannak olyanok is akik nem rendszeres látogatók csak egyszer kétszer mennek el a lanyokhoz. Kicsit óvodás viselkedés amikor lehurrogják őket hogy én voltam bibi te meg menj oszt próbáld ki közben arra gondol az illető én pofára estem hát majd te is. Attól hogy valaki nem őstag nem egy nagy dolog megdobni egy hozzászólásal ami segitö szándékú. Nem is szólva ugyan annyi idő megirni egy normális hozzászólást mint egy kárörvendőt.
Egy véleményt valok Gibson úrral. Hiába a kereső ha név változtat plusz egy ideig átköltözik másik városba. Régebben voltak részleges beszámolók de mostanában gyakori a használd a keresőt vazze típusú hozzászólás sajnos. Én speciel nem arra vagyok kíváncsi ki hogy kefélt csilláron lógva pl,hanem egyszerűen érdemes e menni az adott csajhoz.
Igazad van abban,hogy olvasni kell a fórumot csak jónéhány hozzászólás elveszett az éterben a "hölgyel" kapcsolatban,ráadásul annyiszor változtatott már nevet,hogy az már követhetetlen.
Úgyhogy aki nem követi napi szinten az eseményeket az könnyedén belefut az ilyesmibe.Ezért kell tájékozódni,kérdezni más p...avadásztól mert mindig lesz olyan aki a képek láttán elmegy hozzá.
Coffee is így járt,de tuti többször nem fog.:))
Elmegyek 5 órára. 104 hirdetéssel több van mint mikor elmentem, de nálunk eggyel kevesebb. Pfffff.........
Nyomott vagyok. Lehetne valami nekem való lány.
Annó Elvira vitte a prímet ebben a masszázsolós témában. Azóta sincs párja...sokak nagy bánatára :(
Ha pl. csúszkamasszázst is vállal a masszőz, nagyon is jó, ha leleplező erejű fotókat tölt fel magáról. Sokkal nagyobb élmény, ha egy csinibaba csúszkál rajtad, ha egy formás testet simogathatsz, markolászhatsz. Tegyék csak fel azokat a képeket!
Gabo30 · Kvázi-tag · Klaudiacica hipertér ugrást csinált :) és Kanizsán landolt ,, és minő véletlen a másik kettő hirdetése ami itt Nyírbe ment ,eltűnt ...hoho