A kolléga úr teljesen jogosan háborog. Legtöbbször én is hasonló cipőben járok, tehát nagy pontossággal, behatárolt időben kell lebonyolítani a "pásztorórát", s nem férnek bele az ilyen tili-toli manőverek, időhúzások. A múlt hónapban nekem is volt hasonló problémám, amikor bejelentkeztem órákkal korábban egy lányhoz (egy másik telephelyre, nem az alább taglalt helyszíne), s az volt a kérése, hogy egy félórával a megbeszélt idő előtt hívjam. Már úton voltam, s a vonal végén másik hang fogadott, nem is tudott az időpont-fogalalásról, s közölte, hogy a kiszemeltem félórával később ér majd rá. Az említett, logisztikai kényszerítő körülmények miatt ezt a lehetőséget így nem kívántam igénybe venni (eleve csak félórás terveim voltak). A helyszínt azét nem nevezem meg, mert régebbről vannak jó tapasztalataim az ottani lányokról, bár mostanság egyre gyakoribbak a nemkívánatos jelenségek. Ezek a helyzetek persze mindig olyankor alakulnak ki, amikor a néhány biztos favorit épp szabadnapos, vagy rövidebb műszakot tart, de a lehetőség a csajos kiruccanásra épp adott lenne.