... én inkább a "amit ma megtehetsz, azt ne haladsz holnapra" mondást szeretem. Amit a héten megtehettél volna, azt már nem lehet bepótolni a következő héten... Persze ettől még biztos jó lesz a következő héten is :)
TibetiSzerzetes · Tag · ... én inkább a "amit ma megtehetsz, azt ne haladsz holnapra" mondást szeretem. Amit a héten megtehettél volna, azt már nem lehet bepótolni a következő héten... Persze ettől még biztos jó lesz a következő héten is :)
Na!? Köszönöm szépen. Kamatoztatnod kellene ezt az "oldalad"!?
Kata (45)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Nagyon megérintett kedves versed, verseid, - csodás lelked van - nagyra értékelem az Éned. :) Köszönöm és gratula! :)
Kata (45)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Grófom :) akkor ezt csak neked ;-)
Távol vagy Tőlem!
Merengek az időn,
mely szalad, szakadatlan
üres lelket
támasztó esti szél
a kóborló időn
meg megáll..
Keres szemem!!
Tilosban járó
fellegekre mászó
lüktetés
kutatva tapogatja
az elhullott időt
melyben
szerelmet gyártó
esti fény gyűlt
Keres szemem!!
Elhozom Neked
a legszebb csillagot
mely már lehullott
szívem kék egéről,
pulzáló ébredés
kell most!
Karom keres ezerrel
szemem lát, s csókol szám
szemed nézem!!
ébredésem..
szívverésem..
Hozzád kiállt!
Szeretlek!!
(2011.12.15.)
haha...ez jó..."6.-án győrben leszek....fussunk össze"...szerintem egyik sem fog veled összefutni. mert ugye,pont akkor nem érnek rá :) itt írogatni bármit könnyebb.
mellesleg,itt már ki tudja igazán,melyik a tényleges hirdető,és ki a vendég?! ezt kellene valahogy a T. szerkesztőségnek megoldadia,hogy ezzel ne lehessen visszáskodni.
Köszönöm, hogy korrektnek tartod a hozzáállásom. Intelligensnek és kedvesnek gondollak. Hogy nem tartasz embernek, az nyilván a te véleményed, úgy hogy tulajdonképpen nem is ismersz, nem tudod, hogy ki vagyok. Persze ez mindegy is.
Annyi megjegyzésem van a hozzászólásoddal kapcsolatban, hogy nem kötelességem vitába szállni egy szolgáltatóval, aki nem tartja be az általa állított szabályokat. Szerinted elöbbre jutottam volna? Lett volna értelme? Szerintem nem változott volna semmi. Mot, hogy leírtam a tapasztalatum, legalább kevesebben futnak bele a csapdába. Sajnálom, ha zavart keltettem benned ezzel. Hidd el, csak jót akartam a többieknek. Gondolom, te is egyetértesz velem abban, hogy ennek a "piacnak" is vannak szabályai és szabályozásai. Az egyik szabályozás a fórum, ahol a tapasztalatok szerint tud dönteni a vásárló.
Szép napokat, sok vendéget kíváno neked! :)
Cicám!? Mindig ilyen jellegű sorok esnek ki a kis lelkedből? Jó lenne valami pozitív impulzust is kapni Tőled, ilyen sorok után csk az érvágást óhajtja az ember fia!
Az University legelején most a nyár elején a Kitty29-30 volt! Soxor voltam ott, a lakás az elmegy és a sz*r között van, a csaj teljesen Ok! Ez a Honvéd street és az University street sarok épülete, téglaépítésű, négy emeletes, gázkonvektorral. A mekinél két lakás is van és még van egy híres lakás a mekivel szemben is! A mekinél az első számú hely a böszörményi street-en, a négy emeletes panelben lévő igen korrekt lakás, sajnos igen sok inkorrekt hirdetővel, viszont a managelés nem rossz(***moderálva***), voltak ott amúgy jó csajok is. A másik az egy igen rossz hírű! Különálló 10 emeletes panel, közvetlen az autós meki rész oldalánál, főként nem a képeken lévő C-vitamin lánykák nyitnak ajtót. Magas emeleten vannak! Az utolsó pedig az ***moderálva*** tíz emeletes panelje volt a meki túloldalán, ez viszont teljesen más tészta volt. Korrekt, értelmes csajok, puritán csajos lakás. Oda mindenki a csajok miatt járt, nem a törölközőt hajtogatták..:-)
Kata (45)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Ma itt jártam, holnap nyomom sincs,
fényem fakó, szétfoszlott minden kincs,
egy semmi sóhajban törik a pillanat,
közönnyel párnázod eleven síromat.
Nézz a szemembe, olvasd, üzenet,
halsz vagy megáll benned a szeretet,
húzz fölém kéklő eget, elfáradtam,
úton szíved felé, földön jártamban.
Összeakadt lábam, halkan roskadok,
már csak te, már csak a csillagok,
álmodba emelj, öledben tartsd fejemet,
utolsó levegőmmel megsúgom nevedet.
Hi. ez. kb.1,5 éve volt, szoval a hely biztos változott, de gondolom a külső meg a hozzáállás nagyban nem, a füredn központi fűtés és melegviz van, szoval ott jobb a helyzet.
A három pont vagy hármaspont a mondat végén (…) a gondolatok közötti átjárhatóságnak, a gondolat befejezetlenségének, töredezettségének jele, ami szolgálhat a mondanivaló elnyújtására, a bizonytalanság kifejezésére.
A mondat végén elhelyezett három pont általában soha semmit nem ad hozzá a tartalomhoz, viszont azt sugallja, hogy az illető nem tudott mit kezdeni az előtte álló fogalmazási feladattal, ezért inkább félúton otthagyta az egészet. Jelezhet időhúzást, halogatást, tötymörgést, lustaságot, fantázia hiányt.
Ha nagyon kekec akarok lenni, akkor a hármaspont értelmezhető úgy is, hogy bizonyos dolgokat kihagy, elhallgat, „elharap” az író személy. Lehet, hogy nem akarja, vagy nem meri kimondani a lényeget… de azért, kipontozza… hogy Te értsd, sejtsd… hogy van ám még ott valami… és továbbgondolásra késztessen. (Aztán „gondolsz, amit akarsz… de majd jól összeveszhetünk a félreértésen, ha nem azt gondolod, amire én gondoltam, hogy gondolj…”) Így akár bizonyos szövegkörnyezetben (chaten veszekedés, szakítás stb.) felfogható érzelmi manipulációnak, bizonytalanságban tartásnak is, ami semmiképp sem egyenes és jellemes dolog.
Semmi sem véletlen! ..ha tartósan a művi kamu nők szánalmasan hitvány együttlétei nem leszek példaszerűen megírva beszámolókban, akkor addig nincs értelme panaszkodni. Ugyanis a látogatók többségének a fórum iránt való érdektelensége miatt van az, hogy él és virul a Kamu! 'Ha mondjuk egy Kamu nő heti 35 vizitelőjéből csak 18-20 megírná életszerűen a story-t, akkor k*rvára nem hinném, hogy a helyzet változatlan maradna. Annyi egybevágó beszámolót a szerkesztőség sem törölhetne következmények nélkül. A marketing vica-versa dolgozik!
Kata (45)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Semmiből jöttem s a minden lettem,
a nap, a hold, a csillagok
felhő alján aranyszegély
ahogy nézlek, ahogy nézel
széttép majd a szél
és porom rád teríti csöndben
jöttem semmiből s lettem a minden...
Aki eljut odáig jellemben, hogy önmagáról egy kamu férfi szerepben beszámolót ír, az simán képes a másik lejáratására is! Az, hogy még sem azt választotta csak pusztán annak az eredménye, hogy az önfényezést érezte hatásosabbnak. És!! Nagyon könnyen lehet az önfényezés után a következő lépés a másik lejáratása lesz, ha az önfényezés nem hozza a várt pluszt. ..vagy a kettő párhuzamosan együtt..
Mindig megvárom az ilyen "áradoznak róla" csajokról, amíg valamelyik nickről "valaki" el nem kezdeni állítani, hogy ez így volt. Pedig!! A csaj kategórikusan elmondja a telefonban, hogy masszázs van és gumis a happy end szájjal. Ennyi. Nos!? Innen jutottunk el a mélytorokig a "szimpátián" át!? Vicc. Eközben a csaj már telefonbam higgadtan atom passzívan erről tájékoztat, egyébként korrektül.
Full kamu tehát, köszke,mármint a storyd. Kb ennyi az olvasata. Már miért ne mondhatnám meg, hogy mit csinálhatsz!? Ugyan már, ne röhögtess..
Ez a sztori velem történt. A helyszinen azért szimpátia függő lehetőségek is napvilágot láttak! Ja... nehogy megmond már mit csinálhatok :D
Remélem azért számít még valamit!? Örvendetes, hogy ezt leírtad így, én is ezt gondolom "ezekről", és most már elég sokan vannak. A másik hirdető lejáratását jobb hatásfokkal észreveszi az oldal szerkesztősége, de az önfényezést már nem annyira. Ez nem is lenne feladata mindig, elegendő lenne, ha hagyna minket ez ügyben itt nagyobb volumennel megnyílvánulni! Páran és közöttük jómagam néhány hónap alatt kiganéznánk őket innen...
slimjohn · Újonc · A kolléga úr teljesen jogosan háborog. Legtöbbször én is hasonló cipőben járok, tehát nagy pontossággal, behatárolt időben kell lebonyolítani a "pásztorórát", s nem férnek bele az ilyen tili-toli manőverek, időhúzások. A múlt hónapban nekem is volt hasonló problémám, amikor bejelentkeztem órákkal korábban egy lányhoz (egy másik telephelyre, nem az alább taglalt helyszíne), s az volt a kérése, hogy egy félórával a megbeszélt idő előtt hívjam. Már úton voltam, s a vonal végén másik hang fogadott, nem is tudott az időpont-fogalalásról, s közölte, hogy a kiszemeltem félórával később ér majd rá. Az említett, logisztikai kényszerítő körülmények miatt ezt a lehetőséget így nem kívántam igénybe venni (eleve csak félórás terveim voltak). A helyszínt azét nem nevezem meg, mert régebbről vannak jó tapasztalataim az ottani lányokról, bár mostanság egyre gyakoribbak a nemkívánatos jelenségek. Ezek a helyzetek persze mindig olyankor alakulnak ki, amikor a néhány biztos favorit épp szabadnapos, vagy rövidebb műszakot tart, de a lehetőség a csajos kiruccanásra épp adott lenne.
Ja! Ő a Zoé transzi volt! A nagyobb plázában szoktam látni itt nálunk(debrecen) sétálni, mint valami ünnepelt díva úgy riszálja magát! Legalább két nyomsávot elhasznál a sétálóktól, sírásból nevetésig áll az az ember, aki őt látja akkor.