Sajnálom. A 30 perces masszázs nem ér semmit. Olyan, mintha félig pucolnák ki a fogadat tömés előtt. Itt kérem rendes masszázs van, az 50-60 perc legalább. A tömésről nem nyilatkozom. :)))
Sajnálom. A 30 perces masszázs nem ér semmit. Olyan, mintha félig pucolnák ki a fogadat tömés előtt. Itt kérem rendes masszázs van, az 50-60 perc legalább. A tömésről nem nyilatkozom. :)))
Látod, egy kis fantáziával, meg egy kis noszogatásra egész izgalmas kis történetet rittyentettél. De a kukiról nem esett szó... :-(
Lehet, hogy az egész forgatókönyvet le kéne írni? Bejössz, bemutatkozol, leveszed a cipődet, nem szambázol a lakásban, mintha otthon lennél, hanem jól nevelten megvárod, hogy merre tessék! Megkérdezem, most fürödtél-e, ha nem kapsz törölközőt, irány a fürdőszoba, azt is mutatom. Nem téped szét a tust, a szőrt kitakarítod magad után. Ha pisilned kell, a WC-be lehetőleg, ne köré.Kész vagy, bejössz a szobába, aztán megmutatom, hogy hogy kell kényelmesen ráfeküdni a masszázságyra. Hasra fekszel, arcod a lukban. Csönd legyen, én vagyok a masszőr, a betegségeid érdekelnek csak, a csomóidat megtalálom, meg azt is, hogy hol fáj. Férfiból vagy, nem sírsz, ha fáj.
Holnap jobb lesz.
Valahogy így kéne? XD
Na itt a baj, beosztod a vendég idejét, marasztalod, holott dolga lenne, feszültséget szítasz, félelmet keltesz.
Szerintem előző életedben gestapós voltál.
:-)
"vagy egy idő..."
Ekkora stupidót: ÓRÁT akartam írni!
IKSZDÉ
Azt írtam,legalább 60 percet :)))
Az ó.r.á.t átírja időre.
Várjá! Megnézem, mit írtam, de szerintem szerepjáték nincs benne, még szerepcsere se. :)))
Jó játék...
:-)))
Nem nagyon értem én sem. Semmi konkrétum nincs leírva, csak ködösítesz, talányokban fogalmazol, 60 percezel, mikor lehet , hogy nekem 62 perc kell, vagy egy óra...
Magadra vess, hogy sok stupidó hív fel!
:-)))
Hali! Most küldtem magam modira. Játszom.
'stét kívánok!
:-)
Több :))))
Ezeket meg nem. Mi ez?
Néda! Kimoderálták a be jelentkeznit (direkt írom helyesírási hibával :)).
Lássuk még: extra, alap, szolgáltató, szolgáltatás, árak, töb nem jut eszembe. :)
Jó estét. Ma se hívtál, te galád. Majdnem vettem egy sim kártyát, csak olyan záporesőzuhatag volt itt, hogy inkább poroltam haza.
Mégis jobb a privi mobil, nem tudok zenét hallgatni a dolgozóson, mikor megyek valahova, mert két percenként hívogatnak.
Utána bezzeg nem.
Jaj, képzeld, este 8-ra akart valaki bejelentkezni. Ez még nem is volna olyan nagy baj, bár ilyenkor, csak ismerősöket fogadok, újak jöjjenek először nappal, hanem kicsifiú szerepjátékozni akart. Nem fejtette ki részletesen, hogy papás-mamást, vagy doktorosdit, így már sose fogom megtudni. Hát, nem fogadtam.
Mondd, te érted a hirdetésem szövegét? :)))
Hello. Nekem bejössz, de azért az alakod is érdekelne. Nem baj, hogy elmúltam 23? Csak pár évvel. :)
Jó reggelt!
Ja, élet az van, de majd, ha ráérünk, nyomatjuk. :)))
Küldöm, na. Itt ülök egy tangában, most tusoltam.
Menni kell a Sparba, már szorongok. Ugyanaz van minden nap, csak egyre drágábban.
Otthon vagy még? Miért nem? :)
Jó reggelt.
Szokatlanul nagy élet van most itt :-)))
Linda, küld a számot.
Üdv
sziasztok:)
Helloszia mindenki!!!!!!!!!!!!
Üdv és 'cakát.