H E L L Ó
H E L L Ó
A d.o.l.g.o.z.o.m-ot átírja elfoglalt vagyokra. :)))
Jól van. Amíg eszel (62 perc), addig hallgatom Ivánt. Érdekes. Ma Iván kell. Általában metál szól nálunk szinte egész nap. Megszoktam.
Fiamat igazából ma én küldtem el bulizni, egyedül akartam lenni egy kicsit, senki nélkül, Ivánnal.
Iszonyat fáradt vagyok, nem fizikailag, nem szellemileg, hanem, ez valami más. Biztos te is voltál már így. Le is szüneteltem a hirdetésemet. Úgyis fáj a kezem, kicsit parázok is miatta. Én azzal dolgozom. Az izületeim kész vannak, már a csuklómat is érzem.
Ma volt egy kedves vendégem, rendszeresen jár jó ideje masszázsra, már olyan, mint egy családtag. Azzal nyitott, hogy "Te fáradt vagy. Mosolyogsz, kedves vagy, mint mindig, de fáradt vagy. Látom." Azért átgyúrtam rendesen, közben, meg utána egy jót beszélgettünk.
Ez az, amikor nem csak te adsz, hanem kapsz is. Ő az egyik kedvencem. Érdemes adni, ilyenkor fokozottan érzem. Visszajön. Nem mindig attól, akinek adok, lehet mástól, de akkor is. Most tőle. Jól esett.
A gáz, hogy a héten már a második vendég, aki észrevette a fáradtságot, pedig figyelek, hogy senki. Mégis. Mindegy, majd holnap meglátom, ha még fájok, akkor pihi a hétvégén.
Szia. Fiam elment, én megjöttem.
Olvastalak Debrecenben. Szép volt. :)))
Az egyik fórumozó viszont összetéveszti ezt az oldalt egy másikkal. Itt ugyanis a városokba is írhatnak a hirdetők is.
Jó lenne, ha tájékoztatnád, én mégse akarok ebbe belefolyni. Szint alatt van. :D
Ezt te sem gondolod komolyan???
:-)))))))))))))))))))))))))))
Van humorom. Bush sem röhögne. Nem bírlak.
Na, álmatlanul hánykolódj.
Holnap hívlak.
Ebben az esetben holnap "to be continued"...
Üdv és 'cakát.
Nincs humorod, Bush röhögne. Nem baj, így is bírlak.
Na, jóccak.
10 után, délelőtt. Lesz egy hosszabb utam egyedül.
Elszomorítalak: nem tetszett. Vulgáris, primitív és humortalan. Pedig rápróbáltam. Nem szeretem az "ocsmány beszéd vicces" kategóriájú dolgokat.
:-(
Mikor, mert én fél 10-10 előtt be se kapcsolom. Későn kelő vagyok, aztán, kv, cigi, tusi, hajmosás, smink, hogy szép legyek.
Utána kapcsolom be.
Holnap délelőtt TUTI hívlak, ma sem jött össze az egyedüllét, dolgoztam sokat, nem volt időm.
Úgy terveztem, hogy lesz vagy 20-25 percem ma d.u. szabad, de nem.
Úgy meg nem szeretek beszélni, hogy más hallja, mégha a legjobb barátom is.
Lejárt az időm. Most pénzé dolgoz. Mennem kell.
Holnap feljössz? Hívj már fel!
Nekem nem kell "fergeteges", csak lájtosan, őszintén mondva érzelmek nélkül nem tudom magam full-full elengedni, csak az ősi ösztön munkálkodik bennem.
Herby-Anyád!-at megnézted már??? Tudod, kezdd a 4-essel, aztán 22-es.
4 percem van, írj hamar, mert fiam dolgozik utána. Mér nem hívtál ma se?
Normál méretű, de szereti, ha dolgos kezek és egyéb testrészek "nyújtják"
:-)))
Na nézd meg, beszéltem róla, aztán már "mehetnékem" támadt...
Addig oké, de ő se részletezi a fergeteges szeretkezést! Akkor honnan tudod, mit művel veled? He?
Én tömés előtt nem szoktam fogat pucoltatni...
:-)))
Noémi reggel beköszönt, aztán semmi...
Pedig ígéretes a bemutatkozója...
:-)
Ha kecskeméti lennék...
XD
Mér, mi van a kukival?? Kicsi? Nyújtani kell?