Természetesen mi is! Velkám! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Természetesen mi is! Velkám! :)
Tiszteletem!
Isten hozott Fehérváron, és itt :)
Ezt megmosolyogtam,nagyon jó!:)
Pál-Pusztai · Őstag · A férj elutazik. A felesége élvezi a helyzetet és a férj barátjával "tölti
az időt". Megcsörren a telefon, a nő rohan felvenni. Beszélgetés után
visszajön, a férfi megkérdezi:
- Ki volt az?
- A férjem. Azt mondta, hogy most épp veled horgászik, és hogy most fogtál
egy hatalmas pontyot...
Pál-Pusztai · Őstag · Anyósomnak vannak vizelési problémái, ha érdekel megadom az elérhetőségét.
SQUIRT?
Ki találkozott már ilyennel? Vagy ami a legfontossabb lenne ki tud?
Pál-Pusztai · Őstag · Jelenleg kizárólag a színek a fontosak, semmi más nem számít.
Vak a JóIsten állatkertje és süket. Egy filtert szereltek fel, ami várakozáson felül működik.
Pál-Pusztai · Őstag · Haszon az északi-fény, ez szájtépés jelenleg...
Nekimehetsz bárkinek, jó-pár évig reménytelen eset.
Pál-Pusztai · Őstag · Az ország-házban a helyetek/helyünk, értünk mi mindenhez és szeretjük is csinálni!?
Az a korrupció, amiben nem vagyunk benne! Más!!!!!!!
Csodálatos fotói újabb díjat hoztak Máté Bencének: ezúttal a BLIKK választotta őt az év emberévé, a jövő reménysége kategóriában!
A Jövő Reménysége 2011: Máté Bence
Természetfotós tehetség. Az első magyar, aki elnyerte Az év természetfotósa címet a BBC Wildlife Magazin és a Londoni Természettudományi Múzeum pályázatán. Bence weboldalát - telis-tele kiváló fotókkal itt találjátok: http://www.matebence.hu/
Pál-Pusztai · Őstag · Egy lány a híd korlátján áll és épp készül beleugrani a folyóba, amikor
arra jön egy kerékpáros fiú.
Odaszól a lánynak : - Hé, hát te meg mire készülsz ott fent?
- Beleugrom a vízbe, öngyilkos akarok lenni.
- Ugyan, micsoda butaság !
Gyere ide inkább és adj egy csókot! - mondja incselkedve a biciklis.
A lány odamegy, megcsókolja hosszan, szenvedélyesen.
A fiú nagyot sóhajt : - Hű, ez volt életem eddigi legklasszabb csókja!
Te aztán egy igazi tehetség vagy kár lenne ezt elpazarolni.
Mondd, miért akarsz meghalni ???
- Mert a szüleim nem bírják, hogy lányruhában járok.
Mindegyiket egyformán, nem tudok rangsorolni! Mivel ugyanazzal a csajszival voltam, mindenhol ugyanolyan jó volt vele a szex!:) A lényeg, hogy mindketten élveztük, a helyszín ilyen szempontból mellékes, az meg hogy valaki lát-e, meg mit gondol, nem igazán szokott érdekelni!:)
És melyiket élvezted legjobban!!
:) De azért csak egy kérdés a végére, te hallottál már olyat, hogy egy konzervatív értékrendű ember elmondja mindennek a saját hazáját külföldön, és a magyarokat ócsárolja? Szóval azért elsősorban a stlíusban vannak jelentős különbségek. De tényleg hagyjuk...
Mentőautóban, moziban, vonaton, buszon, padon, koncerten!:) Teljesen partnerfüggő, volt olyan ex, akivel lehetett, a lista, amit írtam szemezgetés a jobb helyszínek közül!:) De olyan is volt, akivel csak "ágyban, párnák közt"!:)
Sziasztok alfahimek:))!
Elég volt átolvasni a kétnapi termést, és őszintén túl érdekesnek sem találtam, bár nem szoktam homokba dugni a fejem:)))(csak ha áll valaki mögöttem:)):)))de tudok érdekesebb témát..pl kit izgat az érdekes helyen történő szex..pl állatkertben, vagy liftben..vagy egy probafülkében??
Helló!
Igaza van Bushnak, ebbe nem kéne belemenni részletesen, de azt azért megjegyezném, hogy én egyáltalán nem így látom a dolgokat. Van, amiben egyetértek, de sokkal hangsúlyosabbnak érzem az USA negatív szerepét mindenben. És nem a jó dolgokra gondolok elsősorban.
De ez a fórum nem erről szól!:)
Igazad van, abban, hogy dolgozni kell és építeni a jövőt, de amiről írtam, az sajnos nem(csak) a múlt, hanerm a jelen és a jövő is...
Tejjesen hüjjék vagytok, ha azt gondoljátok, hogy politikában ződ ágra vergőttök egymással :))))) ojjan szubjektív, hogy bármelyik leírt mondat tök mást jelent a különböző olvasóknak, úgyhogy haggyuk má a rizsát, annál is inkább mert úgyis negatív kritizáláshoz vezet... Viktorról is tejjesen ellentmondásos hírek szálldosnak, és mitől függ, hogy mejiknek acc hitelt?! :))) nagyokosok :))) Geróf sokmindenbe betalált, és általánosítható elveket is deklarált, de ez alapján nem a pájeszosokkal van a baj, hanem a bankár-szemléletűekkel, és ez difi, nem igaz? De, hogy összemossátok a jobb meg balodlat, necsinájjátokmá, még ezt a kis cirkuszt is el akarjátok venni?! :))) hátakkó kinek szurkoljon a szegín ember?! :))) hacsak egy csapat van?!?! :))))) ne vegyétek el az illúzióinkat :)))
Meginésmegin vissza a csajokhoz: Tegeróf, ha minden csaj fullkurvássminkes, mind egyforma lesz, hát nem látod...? és a bnőfeelingesekkel kitörődik?? Nem mindenki darabra megy, nahát :))))
Nacsá.
Gróf ÚR!
Azt hittem nemes emberként jobban ismeri az arisztrokrácia szokásait és hagyományait!Viktor mozdonyszőke csávó!Feri meg csak szeretné beadni a kérelmét körülmetélésre,de nem fogják elfogadni!A Dohány utcába csak azokat engedik be akik annak születtek.A görbeorrúak vallják leginkább,hogy rangon és fajon alul nem ismerkedünk,házasodunk,üzletelünk stb.Nem igazán keverednek idegenekkel.Zárt közösség!Persze van néha kivétel,de az csak erősiti a szabályt.
Pál-Pusztai · Őstag · És ez minket vigasztal?
Nem tudunk előre nézni, mindig a múlton kesergünk és hergeljük egymást.
Két éve voltam Vietnámban, volna miről keseregniük?
Nem azt teszik, fejlődnek, dolgoznak, építik a jövőt.
Persze ott francia és japán hátszél van, de nem véletlen. Én sem szeretem amerikát, ezért nem megyek oda. Ennyi.
Próbáljunk boldogabban élni, keressük meg a jót és az örömöt mindenben. A magunk és környezetünk boldogulására....