Hát a tükrös az alvi és a mókusok na de fő a változatosság :DDDDDDDDDDDDD
Hát a tükrös az alvi és a mókusok na de fő a változatosság :DDDDDDDDDDDDD
Ezer éve nem beszéltünk szal ezer bocsi de majd írok és megtudod mi van velem azóta :) Nekem asszem bejött az élet ha nem is tökéletes de most jó =)))))
XDDDDD hát ja az gáz XDDDD na ezé kell a mani és akkor lehet profi sminkes. Bár nekem nem gond mer am se vakolok. Úgy is 2 percig tartana és már el is kentem :) Akkor meg inkább marad a naturalizmus. Azt mondják jó így és ha már smink kell akk baj van. Sok fiatal szétcseszi magát aztán meg csodálkozik ha már a 30as évei elején smink nélkül még a boltba se tud lemenni :P :D Hát nekem szerencsére nincs rá szükségem =))))
Én is a tükörbe tudok nézni, de csak szemüveggel látok közelre. Na így sminkelj! xd
Én szeretem őket most épp az Én még tükörbe tudok nézni címűt hallgatom. Sztem jók és van igazság abban ami elő adnak :D
Szia,
mindjárt meghallgatom. Én újabban Zsigmondon röhögök, vagy inkább már nem. Elég gáz, de ő csak hülyül...
Zsigmond is back pl. xd
Ajánlom figyelmetekbe az Aljas Kúszóbab nevű együttest és azoknak is a Normális vagyok című számát. Ez most minden téren aktuális XDDDDD
Elhiszem, gondolom az sem véletlen, hogy ez az oldal azért megyeget!:)
A szöveg marad úgy, ahogy Én jónak látom. Esetleg nem mondanád el telefonon, mi a bajod?
Mert, hogy nem a szövegem, az biztos.
Kedves Linda! Mégegyszer Kedves Lindácska Én a hirdetésedben szereplő szövegre utaltam. Miért nem veszel igénybe marketing szolgáltatást.
Te mondtad h ne hívjalak.
Nos, én lassan megyek. A stílusomat meg, ha itt nem jön be, talán visszaviszem oda, ahol a 3 év előtti 5 évben bejött.
Majd meglátjuk. Ez elég durva világ lett, van min gondolkodni, a stílusomat viszont ehhez igazítottam (itt).
A mai napomat pedig senki sem tudja elrontani, a nagy ölelés, (nem hiszed surda, normális stílusban, mert Ő olyan) a beszélgetés
is megvolt, nem kevés. Volt mit mesélnünk egymásnak. Neki bejön a stílusom, meg ÉN úgy, ahogy vagyok. Ő ismer a legjobban
a fiamon kívül. Azt hiszem, tudod, kiről beszélek. A fiam után a legkedvesebb ember, aki legyőzte (bár még nem teljesen) a tüdőrákot.
Nem a kondiban kigyúrt fickók az erősek, hanem ő és a hozzá hasonlók...(Ez a másik életem, mert van.)
Nen megy, végül is nem nekem kellene elérni téged, vagy igen?
Kipróbáltam, de nem jött be (ez várható volt).
Már nem. Egy esélyt adtam valakinek, de megint a nem tudom, mit akart, miért tőlem, miért így...???
Tehát, számkijelzést kérek.
Hmm! Ijet sem csináltam még.Rejtett számot fogadsz?
Nem muszáj :) Értem így is...
másholl-t fontos javítani?
Szerintem mondd el telón, mi a baj! Hogy nyerő, vagy se, hát, kinek mi...
JÁÁJ, nem rólam van szó! A hirdetésed, az egyedi stílusod, az IQ, itt nem nyerő, másholl se.
jav. most :)