"Hogy legyek igazán gyengéd?
Mikor a feneked az én igazi gyengém." xd
"Hogy legyek igazán gyengéd?
Mikor a feneked az én igazi gyengém." xd
Szép és harmatos punci = siker + boldogság (?)
Egy indiai gyártó nemrég hatalmas felháborodást keltett forradalmian új ("18 Again" nevű) hüvelyfiatalító krémjével. Egy másik kozmetikai cég csodakencéjével minden korosztály számára frissességet, feszességet, szebb tónusokat és a vagina páratlan érzékiségét ígéri, a legújabb fehérítő tusfürdő használata pedig a nemi szervek környékén alig 4 hét alatt csillogó, világos hatást eredményez. Ha mindez nem lenne elég, és valaki harcba kíván szállni az anyatermészettel, szeméremszőrzetét minden kivételes alkalomra átszínezheti forró pirosra, rikító pinkre vagy égkékre. Ezek a meghökkentő trendek ugyanakkor komoly egészségügyi kockázattal járhatnak, mert a készítmények olyan mérgező alapösszetevőket tartalmaznak, mint pl. a hidrokinon és a higany.
"Vaginám, én úgy szeretlek!"
A Marilyn, Bettie, Ginger és Audrey fantázianéven futó szeméremajakfény fiatalos, áttetsző csillogást kölcsönöz viselőjének, és úgy hirdeti termékeit, hogy ha a nő a kedvenc rózsaszín rúzsára gondol, miért érné be azzal, hogy ezt a mesés árnyalatot csak a száján viselje? A női intim aroma megváltoztatásra is létezik praktikus megoldás: aktus előtt elég csak felhelyezni a hüvelybe egy mentolos pasztillát, ami rögtön friss és üde illattal csábítja el a férfit, az üvegcsébe csomagolt vaginaesszencia pedig tartósságot ígér az intim illat megőrzésére, amibe a pasi beleszippant, és máris merevedése lesz. A vajazzling (vaginadíszítés), a vattoo (vagina + tetoválás) és a hüvelyhűsítő fehérneműk után már csak az a kérdés, hogy a szépségipar milyen őrülettel rukkol elő legközelebb?
A jó hangulat megteremtése így kezdődik: "... ezek a ***moderálva*** idetolakodók " :)
Ismét szereptévesztés? :)
Sziasztok.
Gróf, jelentkezz, mert ez már válóok!
A többieket pedig szerintem ne zavarja az az 1-2 közösségbomlasztó! Írjatok!
Nem mi "offoljuk" a Fórumot, hanem ezek a ***moderálva*** idetolakodók.
Valamikor itt jó hangulat volt, legyen újra az! Aki (ami) zavaró, én át szoktam ugrani.
Szép! Betojtál. :(
Hát, akkor jó éjt!
Már azt hittem, betojtál :) Nem, nem kamu, de csak úgy nem.
Be kell melegítenem előtte, de úgyis jó kedvem van.
Mennyire húzzalak fel? Csak hogy tudd, mit tud egy 86 éves nő...
Csak rendet rakok a hátam mögött előtte, már amennyire lehet. xd
Én? Miért?
Nem látok semmilyen Pált... Inkább beszéljünk az elcsábításodról. Szeretnéd, édesem? :)
Mondjuk élőben látni az éteren át?
Kicsoda? Hol?
Grófom, hol vagy má???
Floridában haldoklik egy öreg kubai emigráns, és utoljára még megakarja csókolni a kubai zászlót.
A család és rokonok mindent átkutatnak, de kubai zászlót nem találnak sehol.
Végül az egyikük meglát a strandon egy fiatal kubai lányt, akinek a fenekére
van tetoválva a zászló. Megkérik a szívességre, és elviszik az öreghez.
A bácsi megcsókolja szülőhazája szimbólumát, majd azt mondja a lánynak:
- Kérlek, fordulj meg, hadd búcsúzzak el Fidel Castro-tól is...
Amúgy igen, a régi billentyűzet már ruszki módszerrel se működött, hamarabb öregszenek ezek a vackok, mint én :D
Szuvenyírt. Kösz. :)
Most cseréltél billentyüzetet! Kedden megyek Sztambulba, meg Sofiába. Mit hozzak Neked?
frána spész!!! Jobban kell nyomni.
Én csak szerényenmegmutatom, hogy így is ki lehet nézni 86 évesen... xD
Tudjátok szerintem kit keresek ill. kiknek szól ..!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__3514364-lany-aki-tarsam-lenne-privat-munkaban-egyedul-nem-joMost jöttem haza egy bárból és csak lehúzás van mindenhol! Ha magunknak csináljuk akkor csak a rezsi lenne ! Az meg nem sok egy 32 nm es lakásnál ! 26/L vagyok.
Gróf! Beszélsz bizalomról! Folyamatosan megcsalsz, pedig friss házasok vagyunk!!!
Nem szép dolog ez. Hát nem köll a jó kar(ok)ban lévő vénasszony? :D
Nem a kondiban kigyúrt fickók az erősek, hanem ő és a hozzá hasonlók...
Ja, jobb későn, mint soha.