Nem valahova! Át.
Nem valahova! Át.
Én meg mélyépítő voltam, de kit érdekel, attól még találkozhatunk. :) Úmegmasználak!
Van ám itt vár is, de az állatkert miatt jár ide mindenki, pedig ugyanazok az állatok vannak, na jó, egy-két új is.
Amúgy én is szeretek odajárni. Béke, nyugalom, jó levegő és imádom az állatokat, tényleg. Csak egy egész nap kell, hogy kiélvezd az egészet.
Majd beöltözöm álruhába, mint Mátyás királyunk. :) LÁTNI AKARLAK!!
Már majdnem elmentem. :D Látom, te is bekacsintottál.
:))) Úgy látom, alakul. Ennyit jársz a Balatonra és engemet meg kihagysz?! Te, ha mi néhány órát személyesen beszélgetnénk!!!
Lassú víz partot mos. :) Látom, már hétfőig nem cseverészünk, Te átok!
Kellemes hétvégét mindenkinek! Tényleg, pünkösd lesz, már megint zárva minden.
Nem baj, jön a jó idő és sokan a Balcsira is!! :)
Mi lett volna, ha megkóstol jogilag? :D Egy nagy semmi. Viszont látom, kezd itt is ÉLET lenni!! Nyíregyen, mintha máshol is vmi ilyesmi folyt volna. Ajjaj! BÉKE! Bár én elröhögök itt..., de szegény Szerkesztőség! Istenem!
Gyere már ide, TEEE!
Megjöttem, elment a főnök. :)
Tanu.
Később feljössz? estefele elporol fiam, most itt morog, hogy dolga van.
Volna mit mesélnem! Engem már jobban teszi, ha nem kostolgat és más se! Tanultam ma is.
Lenne egy ajánlatom, de megeszi, amit főzött. Nincs ajánlat! Én vagyok az okosabb, ez van.
Szervusz Kedves!
Voltam a yardon, jót beszélgettünk :), én tiszta vagyok, makulátlanul tiszta!!!
Majd előkerülsz, ugye?
Puszipá! :))) Bezony
Igy mindjárt más! :) Jó éjt, mentem.
Fáradt vagyok én most ehhez, de a lelkemet nem adnám el rongyos papírért!!! Főleg nem bárkinek, ezt hívják elveknek.
Papírból élünk, de tudni kell, meddig mész el érte! Ez meg az én filozófiám és még mindig volt valahogy és eddig még én csináltam. Vannak, akik beleszületnek egy rakat pénzbe és természetes nekik, van aki a lelkét is eladja az ördögnek azért a szükséges rosszért. Nekem eddig még mindig csak idő kellett, hogy megvalósítsak valamit és abból legyen egészséges mennyiségű zseton. Lehet, hogy boldogabb vagyok, mint gazdagék, akkor is, ha néha megfingat az élet. Öregebb vagyok nálad. Te is kapsz még, hidd el és szükséged van rá, ahogy nekem is volt.
Most kötöszködsz velem? Pattintalak! :)
Szívem, ezt ne nekem mondd, a tömegnek!
Mesélj, szívesen tanulok az ügysebbtől! Engem csak a csekkek, hivatalok, meg ilyesmi talál meg magától, a többi az én ötletem volt eddig. Csináltál már semmiből pénzt? Én igen. Nem most, de volt már rá példa. Nyisd ki a szemed és figyelj módon!
Ez az egyik különbség kettőnk között, nekem nincs sok, tehát számít. :) Így jár, akinek elvei vannak!
Bölcs nagymamám meg azt szokta mondani, hogy " Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni."
Különben meg tudom, mitől döglik a légy!!! A chemotoxtól. Se.
Most láttam az előzőt, nem csak lelki, fizikai terhet is, de már nem sokáig.
Na végre!
Erre mondják, hogy "sziposzomatikus" :)))