Kedves Kari-ka!
Látom, ma már nem jössz ide. Tudod, mi a rosszabb? Amikor egy vendég lesz szerelmes, aki már a visszajárókhoz tartozik és ezért nem jön többet. Mert nem bírja és győz a józan ész és ennek így kell lennie, mert a család az első, főleg a gyerekek, akkor is, ha pocsék a magánélete.
Más: A VL közkívánatra csinált nekünk/nektek egy fórumot. Jót akart és mi lett a vége! Addig volt jó mindenkinek, míg nem volt. Erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy béke volt itt. Egyszerűen használható, nem "kockáknak" írták csak, hanem a "legkisebb a legnagyobb" elv alapján, mégsem tudják sokan használni, pedig rém egyszerű. És megy a hiszti ezerrel, ezzel egy rakás pluszmunkát vállalt be a Szerkesztőség. Csak bízom benne, hogy egyszer megértik a játékszabályokat és vége lesz, mindenki kedvére irogathat, kultúráltan persze.
Valaki azon nyafogott, hogy nem tud máshol hirdetni. Vicc! Kapásból tudok 15-20 oldalt :-) Én pl. meghívókat kapok innen-onnan sms-ben, mailben, gondolom, nem csak nekem csábítanak, de én már maradok nyugdíjig. :)