Köszönöm Bélapapa :) Már Linda vagyok, de úgyis észrevetted. Hívj fel, légyszi és egyeztetünk, de úgy mutatkozz be, hogy Bélapapa vagy! :)))
Köszönöm Bélapapa :) Már Linda vagyok, de úgyis észrevetted. Hívj fel, légyszi és egyeztetünk, de úgy mutatkozz be, hogy Bélapapa vagy! :)))
Kedves Katónéni!
Nagyon kellemesek a fényképeid, szívesen találkoznék veled személyesen is!!
Gróf, hol a bánatban vagy már?! A teknősök piros fülűek, talán ez érdekel. Gyere vissza léccike! Még azt fogom hinni, hogy mégis Te jártál nálam test-túrán, bocsánat, teszt-túrán, Te "kérlelhetetlen". Ha igen, bejöttél, de már Te is csak 6 pontot kapsz :)))
Hahó, gróf! Megint utazgatsz? Debrecenben is kérdeztek vmit Tőled! :) Aj, képzeld, írt rólam beszámolót pesti ember. Lepontozott 6-ra!!! Ne már! Minimum 8 :) Persze, hogy nem ide ír, úgy derült ki, hogy felhívott egy srác és megmondta, hogy hol olvasott rólam. Miért még mindig én?! Minden csoda 3 napig tart, bezzeg az enyém...
Gyere má ide!
Te, a vicc az egészben, hogy teljesen hülyének nézett téged is. Nem tudjuk, mi a székhely! Bezzeg ő! Volt, van nekik bőven :)
De a balhét nem mi visszük el, meg nem is a Hooligans :)
Az semmi, de a peszti még írt isz nekem, míg tudott, a véleményekbe. Ő cak tuggya, mennyi a vendégem. Azé hirdetek, mer cak reménykedek. Ráadás inkább nem eszek, ma már a kiemeltek közt leszek.
Mász:))) Bealudtam, most ébredtem, 4-kor keltem reggel, nagyon meleg van, azt álmodtam, hogy valami böszme nagy nő meg akart valamiért verni, de lebeszéltem, meg ilyen rosszakat. Az agyamra ment a hőség, ilyen nő nincs is, csak gorilla :) Te viszont keményen tolod a németet XD.Mint gugli barátom, kár, hogy törölték, de csinálunk még képeket és kinyomtattuk, ahogy javasoltad, ráírom, hogy referencia, nekik is csinálunk képet, olyan divatos fenekest, hogy legyen mire kattogni meg...XD
Jaj! Mennem kell városba, dolog van. Ja, tegnap megint vadásztam magamnak sógort! Is.
Természetesen ékszer, kevesen tudják, de ők is megnőnek. Kint vannak most a tóban, nyár van.
Drágám, én is klimaxolok. Vagy utána is lehet hőgutát kapni? A klimaxon már szinte biztos, hogy túl vagyok, na pl. ezen gúnyolódott anno őnagysága. Még megtudhatja! 24-88-ig voltak bent akkor és rámoltak ezt-azt a dokik...Csak ketten haltak meg, míg bent voltam. Ez au IQ!!!
Jó reggelt Grófom! Ne kukkolj utánam lécci! :) Ja, azt meg élvezem, én már csak ilyen vagyok. Erre 40 fok körül van, de lehet, hogy 60, meghalok!!! Búbost feltétlenül meg kell nézned! Haldoklott, mikor örökbe fogadtam, de meggyógyította jó Katónéni és ő meg hálás volt és boldog, mikor beengedtem a kis tóba :)
Látom, megint kerülgetjük egymást, pont azután írtál, hogy kimentem. Már azt hittem, tegnap te jártál nálam :-), de ezek szerint nem. Ami nem baj... Van még egy ötletem. Volt két teknősünk, de a szobát is kinőtték, a Búbos meg a Zsuzsi. Kivittem őket néhány éve az állatkertbe. Búbos különös ismertetőjele, hogy a háta kicsit púpos, ezért lett Búbos (nem akartam megbántani), a Zsuzsi meg agresszív, mint a kénsav, harap, ahol ér. Családod megkereshetné őket, egyáltalán élnek-e.
Nagyon szerettem Bubit, lelke volt (hihetetlen, de igaz). Na, addig talizhaznánk Druzsba-parkban, tudod, kaktusz! :)))
Ifjúság elment húrért, szerintem lohol haza, utána vendégek (sokan nem hiszik:)). Valószínű este jutok ide újra.
Pá!
Remélem, ezen a végén! :)
Csak ügyeskedj!!! xd
Hali Gróf! Eltűntél, mint szamár a ködben. Lassan vége a júliusnak!!! :) Látod, hogy nélkülünk üres a csevegés? Tessék jönni kérem a Balatonra!
Szia! Én se köpködök, csak figyelem az eseményeket (néha). Azért jó tudni, hogy mi újság, de más elfoglaltságaim is vannak.
Csak érdekességképp írtam, hátha Te nem figyelsz. Jelentősége nulla. A zenészek nem köpködnek, hanem zenélnek :)))
Nem tudom, észrevettél-e valami apróságnak tűnő vmit? Alul villog, tulajdonképpen jelentéktelen a lányok közt keresgélő, vagy netán valós fórumozók számára, talán nem is figyelik, de én igen és Te is mögé látsz, ha megtalálod :)
XD Hadd játsszanak csak! Ennyi maradt.
Jó reggelt! Teljesen egyetértek, uram! Viszont mégse tiplizünk le, mert jó ez a játék :) Nekem meg mindegy, hol hirdetem az igét (hirdetésre gondolok). Masszőr cimborám több, mint 12 évet tanult azért, hogy másokkal jót tegyen, tett is, aztán bedobta a törölközőt, pedig jó néhány éve mikor rájöttem, hogy Mo-on nincs masszázskultúra, ő mondogatta, hogy meg kell teremtenünk. Most teljesen mással foglalkozik, pedig az élete volt ez az egész, de pénzből élnek ők is. Na, ez a muszáj, de ő elfogadta, mert így kényelmesebb. Nekem is kényelmesebb lenne "alkalmazkodni", de nem tudok a bőrömből kibújni és nem is akarok. Nem érdekelnek a társadalmi elvárások meg számomra tök idegen emberek által kitalált normák. Én mindig azt csinálom, amit élvezek is, ha pedig már nem, abbahagyom és kitalálok mást, amit szintén élvezek. Mások is megtehetnék. Ez nem gőg meg csakazértis, hanem így jó és ennyi. A szekér néha csak döcög, máskor nagyon megy, de azokkal is így van, akik nem lógnak ki a sorból. Hullámvasút. Akkor miért kéne máshogy élnem? (Odaát megint téma vagy Győrben. Láttad? :))
Szia! Engem meg nem érdekel, hogy sok vagyok-e, jöhetne ide más is... Igazad van, elírtam, nem a dolgok agresszívek, hanem az emberek. Az a sok! De már azt is kezelem, mindenkinek, amit megérdemel :) Azért ne hidd, hogy mindenkit utálok, csak van a tömeg, aki nem érdekel, vannak jó ismerősök, meg legalább 2-5 ember, akiket nagyon szeretek. Sorrend felállítva :))) A leendő széket én választom ki magamnak, láttam motorost is, tetszik, csak nincs ajtaja. Azért az átjött, hogy voltál néhány agymosáson, régebben én is, de volt ahonnan elszaladtam. Mint a bolondok! Mindent nem tudsz befolyásolni. Te, itt tényleg sokak vagyunk, holnaptól villogok neked is, ha látni akarsz, aki nem, az meg elfordul. Majd keresel, ha akarsz! :)))
Ui: a látószögemmel semmi gond, nem vagyok csőlátó, sőt, hátul is van szemem, csak eltakarja a hajam. XD
Szia! Eltűntél. Azért vitába szállnék azzal, hogy mindig azt kapod vissza, amit adsz... Én ritkán keresem a bajt, szeretem a békét, de ma kishazánkban igen agresszívan működnek a dolgok. Én, ha odakenek, akkor már előtte én kaptam és egyetlen dologért vadulok be, ha piti nézeteltérés miatt, amit kulturáltan le lehetne rendezni, rommá verik, amit felépítettem, csak úgy bosszúból, vagy belecsinálnak a levesembe...Amíg nincs negatív hatással az életünkre valami, addig nem érdekel. Amúgy talpon vagyok és golyóálló :) Nem kell kihozni a tigrist belőlem. Ilyen egyszerű. Az élet meg játék. (ahogy írtad, mind meztelenül születünk... csak nem mindegy, hova!)