Hali! :D
Kössz! Tudom.
Hali! :D
Kössz! Tudom.
De elült a csevegés! Nincs Gróóóf!
Hát, akkor írok én már megint. Született egy új oldal (több is persze, vége nincs), de ez érdekes. Szexpartner kereső elvileg,
de képzeljétek, végignéztem mindenkit, sőt végig olvastam! Mindenki MASSZŐR, méghozzá PROFI :D
Kicsit kezd elegem lenni ebből a műfajváltásból. Ezen az oldalon kb. 4-5 valóban masszőr van, bár nem számoltam össze, de 10 alatt van, az tuti. Igen, üvölteni tudnék ilyenkor, de hallgatok és mosolygok, közben háborog a lelkem,így felváltva, mert én tudom, ki a masszőr, mi a masszázs. Sokkal több, mint gyurkolászni, vagy simókálni embereket. Nem az a siker titka, hogy "szívesen megmasszírozlak", hanem, hogy amit csinálsz, ahhoz érts és a tested-lelked beleadd!!! Én csak tudom! Mert masszőr vagyok. Te meg, suszter, maradj a kaptafánál!
Grófom, hol vagy má?!Beszélgessünk az igekötős igékről? Képzeld, kaptam meghívót sógortól Grazba :) Ez más, mint a többi meghívó. Agyalok, pedig már azonnal döntöttem. Látod, tudni kell, hol villog az Ember lánya és egyszer csakk hopp, jön egy mail. Ezek mellett megy el sok ember. Most örülök is, meg stresszes is vagyok. Mindegy, ismerem magam, jövő hétvégén kiutazom körülnézni, bár egy rakás fotót is küldött, luxus a tetőfokon. So, Urlaub (szabadság:)) néhány napra. Rám fér.
Szia Gróf! Gyere fel, légyszi! Inkább gyere már ide! Jó lenne egy jót dumálni,meg ne kérdezd, mért pont Veled! Nem tudom, egyre közelebb jössz, de itt nem lehet... Mindegy, várok, átnézek addig sógorokhoz, 8 és fél csillagos vagyok, ha kint lennék Grázban, vagy a közelében...
Próbáld ki a tisztaszeszet, de a körölakk is finom :) Én itthon csak egy pár lestrapált acélbetétest találtam, büdöszokni nincs, de megoldom, belecsomagolok egy kis pálpuzstait és érlelem. Szilva helyett jó a barack? Azt láttam bótba most. Másnap paradicsomlé Aspirinnel, tuti! A szabolcsinak van híre, az üt állítólag rendesen. Én most a 70%-os alkohollal próbálkozom, nem tudom holnap mi lesz?! Sztem kló :DDD
Bakker király a cucc ......van vgy 60% csak ne lenne az a k..... reggel a fejfályással meg minden ,na jó écakát mindenkinek.
...de még nem is jöttél fel! :(
:DDD
Apám!!!!!! mi mindenből lehet páleszt főzni?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egy gumicsizma egy pár büdöszokni meg van egy ks fosószilvám ,ez király lessz katókám,na megyek mert már csöpög lefele.:::)))))))))))))))
Csak vigyázz, mert Téged meg a pálesz kísért! :)))
Nó para,megyek főzök egy kis páleszt,és beverek egy duncossal:))))))
Nó para,megyek főzök egy kis páleszt,és beverek egy duncossal:))))))
Jó reggelt!
Nem vagyok pánikhangulatban, szeptemberben is van kaktusz és még az idő is jó :) A terveinket nem tudod és senki, csak fiam meg én, már nem sok kell neki, hogy start...Szellemi munka végre! A masszázs meg a hobbym is, amíg a derekam meg a lábam bírja, úgyse hagyom abba. Jobb a hajtás, mintha nincs munkád, én legalábbis így vagyok vele. Majd pihenhetek a dunsztos üvegben, felcímkézve, hogy "Muti" és kísértem fiamat :-)
Ha elmentél, én is elmegyek :) Jó éjt!
Miről álljak le? Vagy mi? Kösz, mondom, hogy jól vagyok
Te most miről beszélsz?
Nem, édesem! A lelkem remekül van és nem a blackmetal ami bejön. Arch Enemy most a kellemes meti, nem vagyok én olyan állat, mint gondolod :) Hogy telt jól megérdemelt szabadságod? A Búbost majd én megkeresem, csak dolgozom most, muszály, terveink vannak. Pedig jól esne néhány nap lazi, de majd. Ne angolul irogass nekem, hanem magyarul, vagy németül,angolul már nagyjából elfelejtettem mindent, jó, majdnem mindent. Most két nyelven beszélek. Újabb sógor és 34 éves!!!
Hallgasd meg az Arch Enemytől az Intermezzo Libertét, a Machtkampfot, a Nemesist és a lelkemet érzed :)
Méghogy a meti nem szép! Nő az énekesük! Videójuk is van, keresd, csinos is a csaj. Gondolom, megint este jössz fel.
Bis dann! :)
Hali! A Búbost láttad? Ő a sötétebb és már hatalmas lehet, muszály lesz kimennem nekem is, de most dolog van ezerrel!
Ja, képzeld, új születési anyakönyvi kivonatom van, tényleg Linda vagyok, Andrea május 21-től meg se született :))) A vezetéknevem is más, de azt nem árulom el. Szóval elbénáztad a randit, bealtatóztad volna családot és szabad lettél volna :)
Én jól vagyok, szép kort megértem és pörgök rendesen, meg az élet is zajlik körülöttem, újra szeretnek, sokan. Ez van :)