Nem baj, elvagyunk Bélapapával, de hármasban izgibb lenne!!! :D
Nem baj, elvagyunk Bélapapával, de hármasban izgibb lenne!!! :D
Szia Gróf! Te hova lettél innen? Gyere már dumálni te is! Bélapapával kettesben hagytál?
Jó reggelt!
Igen, a szemeimet akartam leírni Neked még, de látnod kéne! Kb. másfélszeresére nőnek, forognak, időnként megállnak, szabad kezemmel vagy a fejemet vakarom, vagy a szakállam helyét ilyen férfiasan simogatom... :))) Milyen korán kelő vagy, én is, csak fiam nem. Most ébredeztetem, ő ilyen bagoly, gép meg nála persze.
Neked is szép napot! (Becsípődött most meg egy ideg, nem elég ez az átok sérv. Nem tudom, így hogy tevékenykedek, eléggé fájok.)
Jó reggelt!
Gondolom folyamatosan bővül a repertoár az ilyen szólásokból, és már hozzá is szoktál, ezért nem is veszed észre sokszor. Kíváncsi lennék a szemeidre, mikor megkérdeznek hasonlókat tőled.
Legyen szép napod!
Gróf is eltűnt :(
Bizony, lassan könyvre való, gyűjtögetek, csak az a baj, már megszoktam, bár látnád a szemeimet ilyenkor. A válaszon még mindig gondolkodom, talán a kinek mi (?) :D Nekem a kifejezés tetszett, ez friss, "szexuális tevékenység"!!! Szép, szabatos.
Azóta tevékenykedésnek hívom. Ó, ha tudnád, mi minden fér bele! :))) A masszőrnő jön-megy, ez van. Gyere drágám Veszprémbe, én stabilan maszizok.
Gondolom van ilyen kérdésekből csokorra való. És mi fér bele? A kis masszőrnő már megint eltünt.
Kösz, megvolt, slussz mára, dolgozik a mosógép!! Rozinak hívják :) Te, tudnád, miket kérdez néhány fiú tőlem is amikor érdeklődik! Felírogatom most, aztán, ha nyugdíjas leszek, könyvet írok belőle és kiadatom. Pl. "1 órás szexuális tevékenységbe mi fér bele?" Na, ilyenkor gondolkodom szép csendben, túloldal hallózik, modom, vagyok, csak nem tudom a választ. :)))
Jó munkát!!
Igazad volt :) Dolog van, mentem estig.
Szia!
Újra van a hölgy, letelt a szabi!
Szép napot!
Szia! Új hirdető és rögtön szabira ment? Na neee!
Nincs baj a viával, csak hasznos legyen.
Szia!
Nem csak a masszőrök élete nehéz!!! Lehet csak szabira ment, és azért nincs itt.
Ejnye, mi ez a cinizmus Debrecenben, kérem? :))) Mindenkit modira küldött valaki. Miért? Te érted ezt? Egy kis vita, nagy ügy!
Szia! Már azt hittem, erre nincsen senki. :) Bizony, a masszőrök élete nem könnyű. Gondolom, volt nem kevés, számára elviselhetetlen hívása. Pedig, ha vár, megedződik!
Hol volt, hol nem volt?
És már el is tűnt! (?)
Jó estét Grófom és Bélapapa!
Szórakoztató Debrecen, nem tudom, ki küldte modira a párbeszédeket, de szerintem marad. Hajrá Debrecen!!! :D
Itt meg punnyadnak tovább, semmi aktivitás. Senki nem járt sehol, nem is akar... Pedig dehogyneeem!
Látod Bélapapa, erre gondoltam a felfedezésemkor, biztos érted. Mi is megismerjük egymást, a különös ismertetőjelek! Nem csak a köröm... :)
sya nagyon jó a két sösy akkor 2 óra sya