Jó munkát!!
Jó munkát!!
Igazad volt :) Dolog van, mentem estig.
Szia!
Újra van a hölgy, letelt a szabi!
Szép napot!
Szia! Új hirdető és rögtön szabira ment? Na neee!
Nincs baj a viával, csak hasznos legyen.
Szia!
Nem csak a masszőrök élete nehéz!!! Lehet csak szabira ment, és azért nincs itt.
Ejnye, mi ez a cinizmus Debrecenben, kérem? :))) Mindenkit modira küldött valaki. Miért? Te érted ezt? Egy kis vita, nagy ügy!
Szia! Már azt hittem, erre nincsen senki. :) Bizony, a masszőrök élete nem könnyű. Gondolom, volt nem kevés, számára elviselhetetlen hívása. Pedig, ha vár, megedződik!
Hol volt, hol nem volt?
És már el is tűnt! (?)
Jó estét Grófom és Bélapapa!
Szórakoztató Debrecen, nem tudom, ki küldte modira a párbeszédeket, de szerintem marad. Hajrá Debrecen!!! :D
Itt meg punnyadnak tovább, semmi aktivitás. Senki nem járt sehol, nem is akar... Pedig dehogyneeem!
Látod Bélapapa, erre gondoltam a felfedezésemkor, biztos érted. Mi is megismerjük egymást, a különös ismertetőjelek! Nem csak a köröm... :)
sya nagyon jó a két sösy akkor 2 óra sya
Kösz, eddig dolgoztam, meg még fogok is, mások meg hajókáznak! Lehet, lesz parti a kedvenc műv.házamban ma este :)))
Szia!
Jó munkát!!
A képen nem látszik, hogy lenne műköröm.
Köszi, majd megnézem.
Léptem, nekem holnap is hétfő :)
Mondjuk a svéd masszázs nem annyira relaxáló, de biztos csak a vessző hiányzik. Szerintem tényleg masszőz. Amitől be szoktam rágni, mikor valaki svéd masszázst hirdet másfél centis műkarmokkal, írna csak kellemes masszázst...
E35, 5. oldal
Kire gondolsz?