Nagyon csendes nap van ma, szomorú az idő.
Bélapapa, csak, hogy tudd, leírom Neked, hogy néz ki nálam egy svéd masszázs. Csak Neked, a többiek ne olvassák!
Bejön szegény áldozat, ha még idegen, kézfogás (fontos), bemutatkozás, közben én már titokban skubizom, de nem veszik észre. Tudom kb. kivel állok szemben. Betessékelem a tetthelyre, tusi, ha nem úgy jött, aztán hasra a masszázságyra Ádám-kosztümben. Én vagyok a főnök! :))) Szegény ember. Tudom az etikettet, de már csak azért se takarom le, hadd gyönyörködjek én legalább. Jól bemázolom masszázskrémmel, hogy ne tudjon elmenekülni, aztán adj neki! Az arckivágás alá teszek egy felmosóvödröt, hogy legyen mibe sírnia, ha fáj. Aki nem képes lazulni, van mellettem egy gumikalapács, picit fejbe vágom, csak annyira, hogy a fordulásig elaléljon. Közben kap MR2-t :) Jól átgyúrom hason, hanyatt, kb. úgy érezheti magát, mint egy boncasztalon, lábak, karok, mellkas, aztán, ha jól viselte, kap egy kis fincsi lingamot, hogy a kínok-kínját elfelejtse.
A lingamot nem írom le, titok. Nagyon szeretik, így visszajárnak. Vagy egyre több a mazo :)
Akarnád még??? XD