Jó reggelt!
Vannak ilyenek, akit ez tesz boldoggá, pedig e nélkül is törlik, az oda nem illő üzeneteket.
Lassan sorban állás lesz nálad, ha mindenki kedvet kap ehhez a masszázshoz!!!
Legyen szép napod!
Jó reggelt!
Vannak ilyenek, akit ez tesz boldoggá, pedig e nélkül is törlik, az oda nem illő üzeneteket.
Lassan sorban állás lesz nálad, ha mindenki kedvet kap ehhez a masszázshoz!!!
Legyen szép napod!
Jó reggelt Bélapapa és Gróf és a többiek!
Látom, Debrecenben még mindig azzal szórakoztatja magát valaki, hogy modira küld mindent ok nélkül. Vagy okkal? :)
Elégedetten távozott, kaptam két puszit is :) Látod, tudom én, hogy mit csinálok.
sziasztok
Balatonfürediek vagyunk és alkalmi kapcsolatot keresünk (lánnyokal) hely biztosított, elérhetőségek tel:06706609584 vagy e-mail:gergoatilla@citromail.hu
19-30év körüli lányok jelentkezését várom én 19 éves srác vok.
Hogy érezte magát a kedves vendég?
Szia!
Már volt egy önkéntes!
Ja, de így nem jó! A gumikalapács a fájdalomcsillapító. Amúgy már egy látogatóm volt a részletes tájékoztatásra, azt mondta, az igazat írtam, csak elfelejtettem az MR2-t, de a végén kapott, gumikalapácsra nem volt szükség.
Szia!
Mondasz valamit, de nekem csak két kezem van :)))
Szia!
Kedvcsináló? Azért kíváncsi leszek, ezek után fog még menni valaki hozzád.
Legyen szép napod!
Szia!
Természetesen kedvcsináló. :) Meg úgyis sokan olvassák a hülyeségeimet, így nem kell megkérdeznie egyetlen új érdeklődőnek sem, hogy hogyan működik ez a masszázs nálam. Hát, így. :D
Jó reggelt!
Micsoda leírás, minden lépésről-lépésre. Ez most elrettentés akart lenne, vagy kedvcsináló?
Azért bevállalnám, csak a kalapácsot rejteném el már az elején!!
Legyen szép napod!
Nagyon csendes nap van ma, szomorú az idő.
Bélapapa, csak, hogy tudd, leírom Neked, hogy néz ki nálam egy svéd masszázs. Csak Neked, a többiek ne olvassák!
Bejön szegény áldozat, ha még idegen, kézfogás (fontos), bemutatkozás, közben én már titokban skubizom, de nem veszik észre. Tudom kb. kivel állok szemben. Betessékelem a tetthelyre, tusi, ha nem úgy jött, aztán hasra a masszázságyra Ádám-kosztümben. Én vagyok a főnök! :))) Szegény ember. Tudom az etikettet, de már csak azért se takarom le, hadd gyönyörködjek én legalább. Jól bemázolom masszázskrémmel, hogy ne tudjon elmenekülni, aztán adj neki! Az arckivágás alá teszek egy felmosóvödröt, hogy legyen mibe sírnia, ha fáj. Aki nem képes lazulni, van mellettem egy gumikalapács, picit fejbe vágom, csak annyira, hogy a fordulásig elaléljon. Közben kap MR2-t :) Jól átgyúrom hason, hanyatt, kb. úgy érezheti magát, mint egy boncasztalon, lábak, karok, mellkas, aztán, ha jól viselte, kap egy kis fincsi lingamot, hogy a kínok-kínját elfelejtse.
A lingamot nem írom le, titok. Nagyon szeretik, így visszajárnak. Vagy egyre több a mazo :)
Akarnád még??? XD
Komolyan mondom, sajnálom, hogy ilyen messze van Debrecen! Igen, egy jó masszázs valóban csodákra képes, bár paplan alatt még nem csináltam :)
Szia! Előkerültél?
Megértettelek. Most én is valami melegítőben vagyok, de, ha vendég jön, átöltözöm előtte. (Vagy átvetkőzöm? :))
Köszönöm, megvan. De egy jó masszázs jó lenne neki, ha az a paplan alatt van, akkor is.
Szia!
Én nem a hideg miatti ruházatról beszéltem, de gondolom értetted a célzást?
Jut eszembe! Hogy van a derekad?
Jó reggelt!
Én se kiabálásra gondoltam, ötleteket próbáltam adni kellemes csevegésekhez. Az oldal a miénk is, egy közösséghez tartozunk, ne csak a hívásokat várjuk, erre gondoltam. Ki lehetne élvezni a fórumot, kulturáltan is.
Drága papa! Hideg van, ezért a melegítő. Én paplanban fogadnálak, vagy alatta! :D Igényesen, megfürödve, megborotválkozva! :))) 10 fok volt reggel 7-kor, brrr...
Köszönöm. Kicsit cinikusra sikerült, de én meg ilyen vagyok :)