asszem jól időzítettél, csak nem tuttam közben pötyögni, ez óriási erkölcsi gusztustalanság volt, borzasztó jó esett :))))))))) huhhh, irigykedhetnek a többiek, bár sztem kukkoltak és utánoztak
asszem jól időzítettél, csak nem tuttam közben pötyögni, ez óriási erkölcsi gusztustalanság volt, borzasztó jó esett :))))))))) huhhh, irigykedhetnek a többiek, bár sztem kukkoltak és utánoztak
XD XD XD
Katóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, jössz egy új klaviatúrával, tiszta trutyi lett.......... anyám..................
Na mi van? :)
ah....ah....ah.... aaaaaa! Huh!! XD
ahogy jólesik kicsi szívem, a lényeg, hogy kicsit nyögdösni is kell közben..
Nehogy előbb elmenj! Mindjárt jó, most küggyed!!! Még néhány másodperc.
ok, ha készen vagy jöhet egy üres üzenet és azonnal elengedheted magad, veled fogok tartani......!
Én az ánuszrózsámat szeretem simizni. Te is szereted? Képzeld el, ahogy meleg középső ujjam finoman simogatja körkörösen a pódat, aztán szép lassan feljebb csúszik egész a zacsidig, most a golyócskáiddal játszom...
cigit tedd le, ki ne essen, nagyon jól állok, mingyá küldöm a minden jó ha vége jó mailt
elem nem kell, Te mozogj, egy kéz a billentyűn, egy kéz morzsol, puni mozog előre-hátra-fel-le, ahogy én is.......... (Ilko, Gróf, nyugodtan copyzzatok :)
.boct ... boccs ... mindig melléutok......nehéz úgy gépelni, hogy a másil kezem majmegorül...... Ok, neked is lehet egy kézzel simizni ahol szereted..... finoman csippentsd össze a csiklódat.....
Merül az elem :(
Mondtam neki, hogy most jó,ott, azaz, küggyed!!! :)
vazze, várj meg, nem írtam, hogy elélvezhetsz, kezek a billentyűkön!!! irjál bármit!!!
Mintha szülnék? :)))) Megvan! Bent van!! Jaj, de jó....te hol tartasz?
...... most nehezedj rá szépen a vibrire, két kezed a billentyűzeten, finoman mozogsz........ most kicsit lasabban tudok írni, mert csak egy kezem szabad........
Te áramszedős! és min röhögtetek dugás közben!?
Katókám, éédes, szépen csúsztasd be a vibrit a helyére....... (nem a dobozába!).......... finoman ülj rá......... menni fog, lélegezz mélyeket :)....... engedd el, a testsúlyod tartsa............ most vedd vissza a bugyidat úgy... hogy a vibri bennmaradjon.......... kislevegők! különben kicsúszik! ......
Nem igaz, volt már akivel végigröhögtük, qrva jó volt!