Szia Pircsi! Hú, ez nagyon jól esett Bush-sal! Végre egy igazi kandúr! Imádnám. :)
Szia Pircsi! Hú, ez nagyon jól esett Bush-sal! Végre egy igazi kandúr! Imádnám. :)
Már megcsalsz, te galád? Mi a bajod a masszőrrel? :)))
Sziasztok..
Fúj,de perverz... akárkik vagytok:)):))))Ha-Ha
Puszi nektek....
Én is téged! Főleg egy ilyen szex után! XD
sziaszia, Gróf ne felejcsetek el tippet adni! Köszi,
Bush
miazhogy: kockulsz?
A mozi romantikára való te sci-fi csaj. Mostmá tuti, hogy fiú vagy !!!!!!:))))))
Úristen elkések, imádlak, majd írok
Bent volt, tényleg, rezgett is :)
Igen. Nem tudod. Te, aki örökké kockulsz. :)
Tippelj hányan írják majd, hogy gyerekek ez csúnya volt ez a netszex, semmi ízlésetek nincs! Nincs hát, ki kell próbálni mindent ami nem fáj, aztán ha nem jön be, hagyjuk, de Katóval oltári jó volt, teljesen majnem elhittem, hogy betette a vibrit!!!
Olyan nincs, de pasi akad. Mozi? Minek?
Várj várj, még nemtom mit jelent az XD?
Te már nem emléxem, van neked most egyáltalán fiúd? Akivel szívesen, ingyé, meg mozi, meg kirándulás, meg miegymás?
Most lépek.Mikor szexelünk újra? Egyre jobban kívánlak!! :)
Na kicsim, mosmá elárulhatod, hogy nem először netszexeltél! Ja és a tel.szex?
Nagyhülyeség mindakettő, de arra jó, hogy az ember rájöjjön, hogy sok év kitartó munkájával találhat hasonló marhát mint ő maga! Ráadásul te nyiltan, míg én tök anonimitásban, dehát ettől lehet kiengedni a szellentést a palackból
Drágám, ez volt a napfénypontja! :) Azértse írok árat, ingyé vót és kész. Majd a többiek fizetnek :))
Látod, hogy milyen rendi vagyok!!! Míg írtad, hogy ingyé, írtam, hogy mindenem a Tied!!!!
Te figyu, mennyivel jövök? írd a duppláját annak amit szerettél volna :))))))) A többieken majd behajtjuk, ne félj :))) nem csak a kukkolókon, hanem azokon is akik sokkal később olvassák ugyan, de begerjednek tőle(d)
Ráadásul ingyé :)))))
Te, egyszerre mentümk el?:)